ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Printemp Hotel Apartment

112 Chun Yeung Street, Sjeverni dio, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : 112 Apartments
Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska soba Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Interijer hotela Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Kupaonica
Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Kupaonica Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Recepcija Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Recepcija Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pogled Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pogled Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Interijer hotela Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Interijer hotela Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Interijer hotela Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Ulaz Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Eksterijer hotela Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Restoran Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Restoran
Područje Sjeverni dio Broj soba: 91
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 270recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (270)
Razvrstati po:
Jack W. Poslovni putnici United States of America, 20. rujna 2014.
Printemp Hotel Apartment
2,7
This hotel apartment, which is due to be shut down for renovation in one week of time .it's dirty, noisy and does not even meet the standard of a one-star hotel. In fact, on my second night of stay, a big cockroach invited itself to climb up the wall right next to my bed.
Hsinyi L. Poslovni putnici Taiwan, 18. rujna 2014.
Accident Stay

big space, hongkong traditional atmosphere and location wise
6,7
lovely stay but can feel all equipments are getting old.
Phoosith R. Solo putnici Thailand, 25. kolovoza 2014.
Great Value.

Great Value, Room size
7,7
Room is big, but the cleanliness need improvement. Hair all over the place like bedside, bathroom
Miryung K. Parovi South Korea, 24. kolovoza 2014.
Ok for a short stay

Close to the subway station
6
Hotels in HK are expensive especially on weekends. Can't really expect a lot spending just 100bucks per night. Ok for a short stay.
Vera C. Parovi China, 24. kolovoza 2014.
The second live here, a lot of terrible variation

Printemp Hotel Apartment
3,7
1.No shampoo, no conditioner, no shower gel, only one towel but we booked double room. When we checked this with the front desk, he tell us OOS, then gave us a small bottle of shampoo. 2.The fire alarm rang at 1:00am and when we call the front desk to ask, a staff with very bad attitude tell us it's a false alarm. 3.The breakfast looks very very poor, especially I lived here three month ago and enjoy a hearty breakfast. 4.The second day morning, we did not check out and still stay in our room, someone open the door with out our authorization and no apologies. I guess maybe she/he is the room clean staff but she/he also make us scared and bring us very bad feeling.
Ka Y. Parovi Hong Kong, 23. kolovoza 2014.
nice location, little old facilities

provide breakfast, convenient for transportation
8
Its convenient to take the tram and buses. However, they seem like didnt change the bed sheet everyday for us.
Loo Y. Poslovni putnici Malaysia, 22. kolovoza 2014.
A very dirty location

Near to market
5,3
Location not good , very dirty and dark at night.
Eddy L. Poslovni putnici Hong Kong, 19. kolovoza 2014.
Good for a night stay

Location, island hop, solo traveler
6,7
Amrith P. Parovi India, 17. kolovoza 2014.
Small rooms

nothing
5,7
not bad
Yasutaka I. Parovi Japan, 16. kolovoza 2014.
shrimp

breakfast, location,
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Printemp Hotel Apartment Hong KongPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Gostinjska sobaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Interijer hotelaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - KupaonicaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - KupaonicaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - RecepcijaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - RecepcijaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - PogledPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - PogledPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Interijer hotelaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Interijer hotelaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Interijer hotelaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - UlazPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Eksterijer hotelaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - RestoranPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - RestoranPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - PredvorjePrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3A06