Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00852

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5460recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (5460)
Razvrstati po:
Yee O. Parovi Hong Kong, 20. svibnja 2016.
Good
6
Good
Prijavi ovu recenziju
Hei T. Parovi Hong Kong, 18. svibnja 2016.
good
5,7
convenient
Prijavi ovu recenziju
Chee O. Poslovni putnici Malaysia, 18. svibnja 2016.
Very good location
5,7
Best location
Prijavi ovu recenziju
Chai K. Parovi Singapore, 18. svibnja 2016.
Elevator access isn't good for travelling with lar
5,3
Access from MTR is via almost 4 floors of elevators. No signages informing how to access the hotel from MTR.
Prijavi ovu recenziju
Chiang S. Parovi Malaysia, 18. svibnja 2016.
Neat and tidy room
4
Clean and comfortable room
Prijavi ovu recenziju
Alson W. Solo putnici United States of America, 18. svibnja 2016.
Nice room and great location!
6
I really enjoy the hotel as its clean and modern. I love the location as the subway station is right underneath the hotel. Many good restaurants in the area also.
Prijavi ovu recenziju
Fiona S. Parovi Singapore, 17. svibnja 2016.
Good good good
6,7
Good location, value for money and comfortable stay!
Prijavi ovu recenziju
Norehan B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. svibnja 2016.
Very good location
6,3
So easy to get MTR, mall, shopping area. Friendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Lim X. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. svibnja 2016.
Excellent location and great staff, but cleanlines
5,7
The location of Prudential hotel is excellent as if just right above Jordan MTR stations. The exit signs were clear and indicated as "Prudential Hotel". From there, just take the escalator up and you will reach the hotel lobby. The staffs are friendly and we are very pleased with them. The cleanliness however needs to be improved as it seems to us they only clean visible spots. My one year old Daughter likes to throw stuffs around and we often needs to go under the beds, behind the table to retrieve our staffs. We can see thick layers of dust in those area. Perhaps because of the dust, my one year old Daughter keep coughing during our stay. We will strongly recommend this hotel to adult Travellers whom are not allergic to dust!
Prijavi ovu recenziju
Qiaoxia Y. Parovi China, 16. svibnja 2016.
Will come back
5,7
Everything is good, will come back.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Prudential Hotel Hong KongPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - SadržajiPrudential Hotel Hong Kong - SadržajiPrudential Hotel Hong Kong - SadržajiPrudential Hotel Hong Kong - Posao CentarPrudential Hotel Hong Kong - Posao CentarPrudential Hotel Hong Kong - PredvorjePrudential Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Posao CentarPrudential Hotel Hong Kong - BazenPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - RestoranPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - UlazPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - RestoranPrudential Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - RestoranPrudential Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07