Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00852

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5396recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (5396)
Razvrstati po:
Yon H. Poslovni putnici Malaysia, 5. svibnja 2016.
Good location and clean hotel
5
The hotel is near to Jordan MTR Station, it's easy if you want to go anywhere.
Prijavi ovu recenziju
Lawrenz T. Parovi Singapore, 4. svibnja 2016.
Excellent location
5
2nd time in hongkong, 2nd time staying at prudential hotel. Great location, without rain or shine, accessing MTR is a breeze. Room is spacious compare to other hotels.
Prijavi ovu recenziju
Wai W. Parovi Singapore, 3. svibnja 2016.
Great location, but lousy hotel view
6
My room doesn't face nathan road, make sure you ask for that when you book this hotel. Other than the lousy hotel view cleaniness location is excellent. Quite a few vegetarian restaurants within walking distance.
Prijavi ovu recenziju
Lim N. Parovi Singapore, 2. svibnja 2016.
scary room
4
We found a small cockroache upon check in at room 838 inside the wardrobe. Informed the staff and they send 2 staff up to spray insecticide around the room but found a cockroach again on our 2nd night stay in the middle of the night when I wake up to use the toilet...other than the cockroaches everything is just fine.
Prijavi ovu recenziju
Jinhui S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 2. svibnja 2016.
Good location, newly renovated
5
Room have been newly renovated.. Value for money for itsgreat location...
Prijavi ovu recenziju
Lam C. Parovi Hong Kong, 29. travnja 2016.
Nice hotel
5,7
Good Location ,
Prijavi ovu recenziju
Nathamon R. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 26. travnja 2016.
Good location, easy to travel around.
4,7
I requested for non-smoking room, but got room on 14th floor with heavy smell of smoking even the whole floor, the pillow was to hard and high for me, so I couldn't sleep on the first night. I should have ask to change at the first stage, but it was late night so I let it pass till the next day. I moved to a new room on 11th floor which was OK. I would suggest if the hotel could have 2 pillows for each person thick/soft and thin so this can serve all kind of clients.
Prijavi ovu recenziju
Hsiuh F. Poslovni putnici Singapore, 26. travnja 2016.
Convenient location
5,7
Just next to train station. This is what I want. It was so convenient overall.
Prijavi ovu recenziju
Sunantha J. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 24. travnja 2016.
Good location and clean
4,3
Booked this hotel because of the location, near Jordan MTR. Room is clean and tidy. The staff who help with check-in speak poor Mandarin Chinese ( as they mix Cantonese and Mandarin together) and it's hard to understand, better use English. Superior room come with bathtub, but bathtub stopper was broken so couldn't use it.
Prijavi ovu recenziju
Li C. Parovi Malaysia, 24. travnja 2016.
Location
6,7
Excellent location
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Prudential Hotel Hong KongPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - SadržajiPrudential Hotel Hong Kong - SadržajiPrudential Hotel Hong Kong - SadržajiPrudential Hotel Hong Kong - Posao CentarPrudential Hotel Hong Kong - Posao CentarPrudential Hotel Hong Kong - PredvorjePrudential Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Posao CentarPrudential Hotel Hong Kong - BazenPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - RestoranPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - UlazPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - RestoranPrudential Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - RestoranPrudential Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02