Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00852

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5383recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (5383)
Razvrstati po:
Nathamon R. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 26. travnja 2016.
Good location, easy to travel around.
4,7
I requested for non-smoking room, but got room on 14th floor with heavy smell of smoking even the whole floor, the pillow was to hard and high for me, so I couldn't sleep on the first night. I should have ask to change at the first stage, but it was late night so I let it pass till the next day. I moved to a new room on 11th floor which was OK. I would suggest if the hotel could have 2 pillows for each person thick/soft and thin so this can serve all kind of clients.
Prijavi ovu recenziju
Hsiuh F. Poslovni putnici Singapore, 26. travnja 2016.
Convenient location
5,7
Just next to train station. This is what I want. It was so convenient overall.
Prijavi ovu recenziju
Sunantha J. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 24. travnja 2016.
Good location and clean
4,3
Booked this hotel because of the location, near Jordan MTR. Room is clean and tidy. The staff who help with check-in speak poor Mandarin Chinese ( as they mix Cantonese and Mandarin together) and it's hard to understand, better use English. Superior room come with bathtub, but bathtub stopper was broken so couldn't use it.
Prijavi ovu recenziju
Li C. Parovi Malaysia, 24. travnja 2016.
Location
6,7
Excellent location
Prijavi ovu recenziju
Chin W. Poslovni putnici Malaysia, 22. travnja 2016.
The location is great.
5,3
Not really worth for money as some time the rate is too high.
Prijavi ovu recenziju
Low C. Parovi Singapore, 22. travnja 2016.
Good location
4,7
Location was good. But there is no lift to the hotel lobby. You have to take escalator 2 storey up to the lobby. The escalator is very narrow so if you are carry a big luggage there is a problem. Overall is still very good.
Prijavi ovu recenziju
Wong L. Parovi Singapore, 22. travnja 2016.
Additional feedback
4,7
Hotel has completed some renovation so facilities are better...e.g. aircon and bathroom.
Prijavi ovu recenziju
Philip T. Poslovni putnici Philippines, 22. travnja 2016.
Hotel is good except for the front desk
5,7
Perfect location, big rooms, clean and good food, front desk personel did not engage with anything, poor in communication. No elevetor going to the lobby wichnis located at the 3rd floor.
Prijavi ovu recenziju
Chen H. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. travnja 2016.
Hong Kong Visit 14-20 Apr
5,7
1 staff (Ms Chan) is very helpful and polite for helping guest for check-in.
Prijavi ovu recenziju
Richard R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. travnja 2016.
This hotel is highly recommended
5,7
Very goos hotel
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Prudential Hotel Hong KongPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - SadržajiPrudential Hotel Hong Kong - SadržajiPrudential Hotel Hong Kong - SadržajiPrudential Hotel Hong Kong - Posao CentarPrudential Hotel Hong Kong - Posao CentarPrudential Hotel Hong Kong - PredvorjePrudential Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Posao CentarPrudential Hotel Hong Kong - BazenPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - RestoranPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - UlazPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - RestoranPrudential Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmanPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - KupaonicaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - RestoranPrudential Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaPrudential Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPrudential Hotel Hong Kong - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07