ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, distrikt Dong Da , Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Ulaz Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Predvorje Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Predvorje Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržaji Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitness Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i piće Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i piće Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje distrikt Dong Da Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 276recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (276)
Razvrstati po:
Jim L. Poslovni putnici Singapore, 22. travnja 2015.
Hotel

Room
6,3
The K. Poslovni putnici Vietnam, 12. travnja 2015.
Good place for stay

Good price, room is beautiful, service is
8,7
Krerksak L. Poslovni putnici Thailand, 11. travnja 2015.
Great International Hotel

Room, Internet, Location
9,7
Koji T. Poslovni putnici Japan, 7. travnja 2015.
Old hotel room, no hot water
3,3
I regret to book Pullman Hanoi. Nothing to recommend.
Nittaya J. Parovi Thailand, 4. travnja 2015.
nice hotel

room, staff breakfast
9,3
Fast check in and nice room. Very attentive hotel staff
Tuan A. Poslovni putnici Vietnam, 1. travnja 2015.
Cleanliness, Value for money hotel

Cleanliness, value for money, convenient for businessman
8,7
Truly convenient for businessman. High recommendation if you want to come to Hanoi for doing business.
Jeremy L. Poslovni putnici Australia, 22. ožujka 2015.
Bad Service, Got my booking wrong

Location
5,3
Initially staff could not find my booking and was made to wait 15 minutes for them to find it. After confirming that I could stay at 4pm, the room was still not ready. Had to wait another 30 minutes to get access to the room. Hotel staff was very rude. In the morning they had initially denied my access to the breakfast buffet as they had thought it was not included in the booking. All is well if they had checked, but they went on to treat me like a criminal trying to eat free food. As a frequent business traveler I find Pullman Hanoi unacceptable. I will not stay at this hotel again.
Cora S. Grupe Singapore, 8. ožujka 2015.
Short stay

Cleanliness
8,3
We had a one night stay at Pullman Hanoi Hotel just before our Halong Bay tour. We chose the hotel as it was within walking distance to the One Pillar Pagoda and Ho Chi Minh Museum. However, aside from this advantage, there were simply nothing much near its vicinity. There were hardly food or shopping. We had our lunch at the hotel restaurant and ordered from the ala carte menu. We were appalled when we were told that iced/warm water is not complimentary if we chose to order from the ala carte menu regardless the number of dishes ordered.
Vishal K. Poslovni putnici India, 5. ožujka 2015.
Nice

Goid
8
Ok
Tracy T. Poslovni putnici Singapore, 7. veljače 2015.
good, will visit again

good food, good and professional customer service, very clean
8,3
Very satisfied with everything about this hotel. breakfast is good, the service staff is very polite and professional.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pullman Hanoi Hotel HanoiPullman Hanoi Hotel Hanoi - UlazPullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01