ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Okrug Dong Da - Hram književnosti, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Ulaz Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Predvorje Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Predvorje Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržaji Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitness Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i piće Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i piće Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Okrug Dong Da - Hram književnosti Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 229recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (229)
Razvrstati po:
Su S. Poslovni putnici Singapore, 13. studenog 2014.
Everything expected of a business hotel

WIFI, breakfast, bed
8
It was newly renovated. WIFI was seamless from room to lobby, good enough for working uninterrupted. Breakfast spread was vast and reliable items good for loading up for the day ahead. Cleanliness was iffy because i saw a hairpin left behind by the housekeeping team
Kimi L. Poslovni putnici Malaysia, 6. studenog 2014.
Comfort, value for money, friendly staff

Cleanliness, food, comfort
9,7
Overall is good but the wireless internet speed is slow and there is no improvement even after my few stays Pullman Saigon is managing well in this respective
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 5. studenog 2014.
Comfortable

Because I stayed in the executive floor this time, I enjoyed using the coffee machine in the room
7
Comfortable
Syed N. Poslovni putnici Singapore, 28. listopada 2014.
Looks like a 5 star hotel

Lobby, Breakfast and Rooms
10
Great spacious rooms with lots of shops around the area. I have stayed in this hotel for over 5 times now, and the hotel added a Starbucks kind of huge coffee joint just in their carpark area. Great place to sit and chill in the Hanoi winter.
Daisuke Y. Poslovni putnici Japan, 25. listopada 2014.
Splendid

Hospitality
8
Great stay for 5 days.
June T. Poslovni putnici Malaysia, 16. listopada 2014.
Horrible TV channels

Toiletries, pool and gym
4
Only because it is near my meeting areas. Nothing much else is there.
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 16. listopada 2014.
Comfortable

Room size and cleanliness
6,7
Comfortable
Akash S. Poslovni putnici Thailand, 11. listopada 2014.
Good rooms but bad service
6,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 10. listopada 2014.
Normal Hotel

Room Cleanliness
7
Average hotel. Room Service food choice very limited.
Eric T. Poslovni putnici Singapore, 9. listopada 2014.
Central, Quiet, Nice views

Quiet, Central, Modern looking
7,7
The stay at Pullman Hanoi Hotel can be mentioned as good. Staying here for the first time compare to other hotels in Hanoi, what strikes Pullman as good is the central location, relatively quiet environment and good staff.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pullman Hanoi Hotel HanoiPullman Hanoi Hotel Hanoi - UlazPullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07