ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Okrug Dong Da - Hram književnosti, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Ulaz Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Predvorje Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Predvorje Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržaji Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitness Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i piće Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i piće Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Okrug Dong Da - Hram književnosti Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 258recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (258)
Razvrstati po:
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 3. veljače 2015.
Comfortabl stay

Big Room, Large Bed, Friendl staff
8
Looking for next upgrade and my silver card. Long over due
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 2. veljače 2015.
Comfortable Stay

Nice room, big bed, friendly stff
8
Too many review. Also suggested too many. Another 1 - expand the room dinning menu
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 30. siječnja 2015.
Comfortable stay

Comfortable room, big bed, friendly staff
8
Stay was usual, comfortable. In room dining so so. Order t chocolate and have a real thick hot chocolate, almost like chocolate bar just melted in cup!! Diluted with hot water.
Kunal M. Poslovni putnici India, 23. siječnja 2015.
Value Stay

Room, Price and Friendly Staff
8
Stay was pleasent
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 22. siječnja 2015.
Comfortable stay

Comfortable bed, Big Room
7,7
I have stayed so many nights in this hotel, dont get the feel of returning home, like other hotels offered me. Nowadays,the staff forgot the welcome drinks.
Sang V. Poslovni putnici Australia, 21. siječnja 2015.
Staff, clean room and location

Staff clean room and location
8
Pleasant stay
Eric T. Poslovni putnici Malaysia, 21. siječnja 2015.
A nice hotel to stay

Location, service, and price
8,3
Centrally located. Good staff service. Competitive price.
Toby K. Poslovni putnici Singapore, 21. siječnja 2015.
Good class hotel

posh, cosy, friendly staff
10
Have always liked staying at Pullman hotels. Always satisfying, well worth the money
Edwin T. Poslovni putnici Singapore, 16. siječnja 2015.
First Time At The Pullman Hanoi

Location, Comfort, Service
9
I frequent Hanoi for work and this is the first time i am staying at the Pullman, mainly because i was holding a seminar in the same hotel. The decision was definitely not regretted, the hotel is clean, nice location, great service and convenient too. It is good to have english speaking staff in the hotel, and the Pullman was just fantastic. Having explored various other hotels in Hanoi, i am definitely going to considering staying at the Pullman again during my next visit.
Siu P. Poslovni putnici Hong Kong, 15. siječnja 2015.
A hotel with reasonable price

Nice people, good location, food was good
6,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pullman Hanoi Hotel HanoiPullman Hanoi Hotel Hanoi - UlazPullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02