ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Okrug Dong Da - Hram književnosti, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Ulaz Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Predvorje Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Predvorje Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržaji Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitness Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i piće Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i piće Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Okrug Dong Da - Hram književnosti Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 265recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (265)
Razvrstati po:
Cora S. Grupe Singapore, 8. ožujka 2015.
Short stay

Cleanliness
8,3
We had a one night stay at Pullman Hanoi Hotel just before our Halong Bay tour. We chose the hotel as it was within walking distance to the One Pillar Pagoda and Ho Chi Minh Museum. However, aside from this advantage, there were simply nothing much near its vicinity. There were hardly food or shopping. We had our lunch at the hotel restaurant and ordered from the ala carte menu. We were appalled when we were told that iced/warm water is not complimentary if we chose to order from the ala carte menu regardless the number of dishes ordered.
Vishal K. Poslovni putnici India, 5. ožujka 2015.
Nice

Goid
8
Ok
Chong B. Poslovni putnici Malaysia, 4. veljače 2015.
Comfortable, nice location

Comfortable, worth for money and good location
7,7
Chong B. Poslovni putnici Malaysia, 3. veljače 2015.
Nice & Cozy

Comfortable, good location and value for money
7,7
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 3. veljače 2015.
Comfortabl stay

Big Room, Large Bed, Friendl staff
8
Looking for next upgrade and my silver card. Long over due
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 2. veljače 2015.
Comfortable Stay

Nice room, big bed, friendly stff
8
Too many review. Also suggested too many. Another 1 - expand the room dinning menu
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 30. siječnja 2015.
Comfortable stay

Comfortable room, big bed, friendly staff
8
Stay was usual, comfortable. In room dining so so. Order t chocolate and have a real thick hot chocolate, almost like chocolate bar just melted in cup!! Diluted with hot water.
Kunal M. Poslovni putnici India, 23. siječnja 2015.
Value Stay

Room, Price and Friendly Staff
8
Stay was pleasent
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 22. siječnja 2015.
Comfortable stay

Comfortable bed, Big Room
7,7
I have stayed so many nights in this hotel, dont get the feel of returning home, like other hotels offered me. Nowadays,the staff forgot the welcome drinks.
Sang V. Poslovni putnici Australia, 21. siječnja 2015.
Staff, clean room and location

Staff clean room and location
8
Pleasant stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pullman Hanoi Hotel HanoiPullman Hanoi Hotel Hanoi - UlazPullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B05