ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Okrug Dong Da - Hram književnosti, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Ulaz Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Predvorje Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Predvorje Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržaji Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitness Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran
Područje Okrug Dong Da - Hram književnosti Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 192recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (192)
Razvrstati po:
Rocky W. Poslovni putnici Indonesia, 28. kolovoza 2014.
Good but not the best

Quick check in & check out process, clean, friendly staff.
7,3
Kian Y. Poslovni putnici Malaysia, 15. kolovoza 2014.
New Pullman Experience

price wise is good, variety breakfast and walking distance to tourist zone
7,7
nice stay in Pullman Hanoi. I agree the location is not so good, nothing within 5 mins walking distance unless u can take road side food stall which i dare not. KOTO is about 10 mins talking distance from Pullman, a charity based restaurant which offer nice good. take note dont go to the massage centre opposite to hotel, i had a terrible bad experience there as i thought of getting a good shoulder massage but ended get cheated.
Keat K. Poslovni putnici Malaysia, 9. kolovoza 2014.
Good service, average location

Big room, good staff service, good fitness center
7,7
Overall a pleasant one. Reasonably priced and rooms are big and clean. Plenty of choices for breakfast
Syed N. Poslovni putnici Singapore, 24. srpnja 2014.
Great location

Spa, Breakfast, Rooms
8,3
Great place to stay near our office and the shopping area
Shanaka D. Poslovni putnici Sri Lanka, 23. srpnja 2014.
Great Hotel... even though bit expensive

Clean Rooms, Polite and good staff, availability of all essentials in room
9
Good hotel and enjoyed the stay. I recommend this hotel to any body
Shanaka D. Poslovni putnici Sri Lanka, 23. srpnja 2014.
Great Hotel... even though bit expensive

Clean Rooms, Polite and good staff, availability of all essentials in room
7,3
Good hotel and enjoyed the stay. I recommend this hotel to any body
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 18. srpnja 2014.
Comfortable

Newly renovated
8
Comfortable
Leslie T. Poslovni putnici Singapore, 8. srpnja 2014.
Cosy and clean rooms

Quiet, cosy and clean rooms.
7,3
Chin W. Poslovni putnici Malaysia, 20. lipnja 2014.
Hotel with good clean rooms

Clean rooms, friendly staff and location is great
7,7
Pullman Hanoi was very nice to stay in. It has a good lounge for business discussion and the staff was friendly.
Long D. Poslovni putnici Vietnam, 19. lipnja 2014.
Very good

Nice and clean
9,3
Great time, should come back next time. Will introduce to my friends

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pullman Hanoi Hotel HanoiPullman Hanoi Hotel Hanoi - UlazPullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08