ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Okrug Dong Da - Hram književnosti, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Ulaz Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Predvorje Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Predvorje Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržaji Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitness Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i piće Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i piće Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Okrug Dong Da - Hram književnosti Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 248recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (248)
Razvrstati po:
Kunal M. Poslovni putnici India, 23. siječnja 2015.
Value Stay

Room, Price and Friendly Staff
8
Stay was pleasent
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 22. siječnja 2015.
Comfortable stay

Comfortable bed, Big Room
7,7
I have stayed so many nights in this hotel, dont get the feel of returning home, like other hotels offered me. Nowadays,the staff forgot the welcome drinks.
Sang V. Poslovni putnici Australia, 21. siječnja 2015.
Staff, clean room and location

Staff clean room and location
8
Pleasant stay
Edwin T. Poslovni putnici Singapore, 16. siječnja 2015.
First Time At The Pullman Hanoi

Location, Comfort, Service
9
I frequent Hanoi for work and this is the first time i am staying at the Pullman, mainly because i was holding a seminar in the same hotel. The decision was definitely not regretted, the hotel is clean, nice location, great service and convenient too. It is good to have english speaking staff in the hotel, and the Pullman was just fantastic. Having explored various other hotels in Hanoi, i am definitely going to considering staying at the Pullman again during my next visit.
Derrick T. Poslovni putnici Singapore, 14. siječnja 2015.
Old Hotel with a touch of class

Cafe, People and Room Size
6,3
Room is not too bad overall. People is good and friendly. Just that the washroom is not up the date and rather lousy in terms of water pressure and shower cover.
Goh Y. Poslovni putnici Singapore, 31. prosinca 2014.
Comfortable room

Big room, clean, effective staff
7,7
Comfortable
Linxi L. Parovi New Zealand, 30. prosinca 2014.
Better than expected

Staff, room
9
This hotel was much better than the 7.-something aggregate review score indicated here. Complimentary minibar, hospitable and friendly staff, and we liked their environmental accountability - instead if just telling travellers to use less fresh towels etc, they actually plant trees if towels aren't used, what a better incentive! No complaints whatsoever, the reception staff as well deserve special mention for their attention to our needs.
Chong H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. prosinca 2014.
All hotel staff are very friendly and helpful

Hotel staff, Gym, Lobby
8,3
I stayed 4 nights in Dec at Pullman Hanoi. Hotel's location is not very convenient, but cheap taxi can take you any where easily. All the hotel staff are very helpful and extremely friendly. Though I don't quite agree with the 5-star rating, I still think this is a very good hotel.
Allan S. Poslovni putnici Hong Kong, 12. prosinca 2014.
Great business hotel in hanoi

Clean, good location, modern design
7,7
Will stay every time when I go to Hanoi!
Othman S. Poslovni putnici Malaysia, 11. prosinca 2014.
Very good hotel

Clean, friendly, good value for money
8
Very good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pullman Hanoi Hotel HanoiPullman Hanoi Hotel Hanoi - UlazPullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08