Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, distrikt Dong Da , Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Bife Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvorana Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvorana Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvorana Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Bazen Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitness Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Bazen Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa centar
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa centar Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvorana Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvorana Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvorana Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Bife Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Ulaz
Područje distrikt Dong Da Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 280recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (280)
Razvrstati po:
Aldric A. Poslovni putnici France, 15. svibnja 2015.
My review

Location, Food, Fitness
7
Lam W. Poslovni putnici Hong Kong, 8. svibnja 2015.
clean and good wifi signal

gym, big room
7,7
Usually stay in this hotel whenever trip to Hanoi.
Sophie B. Poslovni putnici France, 8. svibnja 2015.
Pullman Hanoi

Very polite and professional staff; know how to welcome guests in a friendly manner; rooms are very clean and spacious
9
Excellent. Alway enjoy a stay in a Pullman hotel. Whether in Jakarta or KL or Hanoi the customer service, the high level of service and its efficiency are highly appreciated.
Jim L. Poslovni putnici Singapore, 22. travnja 2015.
Hotel

Room
6,3
The K. Poslovni putnici Vietnam, 12. travnja 2015.
Good place for stay

Good price, room is beautiful, service is
8,7
Krerksak L. Poslovni putnici Thailand, 11. travnja 2015.
Great International Hotel

Room, Internet, Location
9,7
Koji T. Poslovni putnici Japan, 7. travnja 2015.
Old hotel room, no hot water
3,3
I regret to book Pullman Hanoi. Nothing to recommend.
Nittaya J. Parovi Thailand, 4. travnja 2015.
nice hotel

room, staff breakfast
9,3
Fast check in and nice room. Very attentive hotel staff
Tuan A. Poslovni putnici Vietnam, 1. travnja 2015.
Cleanliness, Value for money hotel

Cleanliness, value for money, convenient for businessman
8,7
Truly convenient for businessman. High recommendation if you want to come to Hanoi for doing business.
Jeremy L. Poslovni putnici Australia, 22. ožujka 2015.
Bad Service, Got my booking wrong

Location
5,3
Initially staff could not find my booking and was made to wait 15 minutes for them to find it. After confirming that I could stay at 4pm, the room was still not ready. Had to wait another 30 minutes to get access to the room. Hotel staff was very rude. In the morning they had initially denied my access to the breakfast buffet as they had thought it was not included in the booking. All is well if they had checked, but they went on to treat me like a criminal trying to eat free food. As a frequent business traveler I find Pullman Hanoi unacceptable. I will not stay at this hotel again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - BifePullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvoranaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvoranaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvoranaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - BazenPullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - BazenPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa centarPullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa centarPullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvoranaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvoranaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvoranaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - BifePullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - UlazPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran


AS-AGWEB-3A02