Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, distrikt Dong Da , Hanoi, Vijetnam 10000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Apartman Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvorana Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvorana Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvorana Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvorana Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvorana Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvorana Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Bife Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Bife Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitness Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska soba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastanke Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Bazen Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Bazen Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salon Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa centar Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa centar Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotela
Područje distrikt Dong Da Broj soba: 242

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 341recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (341)
Razvrstati po:
Ken F. Poslovni putnici Malaysia, 14. siječnja 2016.
An old hotel

excellent staff performance, complimentary minibar, good internet connection
7,7
pleasant, it will be great if the room that I stayed comes with a bathtub.
Prijavi ovu recenziju
Kuan-Po H. Poslovni putnici Taiwan, 13. siječnja 2016.
2nd time staying in here

breakfast, wifi, location
8,7
2nd time to stay in this hotel for my business trip, i think i will stay again for 3rd time.
Prijavi ovu recenziju
Siak C. Solo putnici Singapore, 6. siječnja 2016.
Nice hotel with top class service

Nice rooms ,Good location, superb service
9,3
Had a real nice stay and was very satisfied with both the rooms and staff's great service. I will definitely stay at this hotel again if I were to visit Hanoi again.
Prijavi ovu recenziju
Siak C. Poslovni putnici Singapore, 5. siječnja 2016.
Great hotel with superb service

Nice room, great breakfast and superb service from the staff
8
Had a pleasant stay with good breakfast and the friendly staff were always there to assist in all my request
Prijavi ovu recenziju
Wang O. Poslovni putnici Hong Kong, 3. siječnja 2016.
A peaceful place in noisy Hanoi

Staff, snacks bar, and breakfast
8,7
Prijavi ovu recenziju
Eric T. Poslovni putnici Malaysia, 31. prosinca 2015.
Convenient place to stay

reasonable price, location, service
8
Been staying here quite a few times. Good service by the staff there. Nice touch was the free mini bar!!!
Prijavi ovu recenziju
Chew L. Poslovni putnici Malaysia, 15. prosinca 2015.
No further conments

Comfort, location and hygiene
8,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Kia W. Poslovni putnici Singapore, 9. prosinca 2015.
Friendly staff, nice room

Staff attitude, clean room, nice food
9
Room is clean and nicely designed... Staff is very friendly and approachable!
Prijavi ovu recenziju
Eric T. Poslovni putnici Malaysia, 2. prosinca 2015.
Convenient, comfortable, reasonable price

Free mini bar, clean, good location
8
Convenient, comfortable, reasonable price. However, the speed of internet could be better.
Prijavi ovu recenziju
Lucas H. Poslovni putnici Taiwan, 20. studenog 2015.
great , I like it

The facilities here are sufficient, thanks
9
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pullman Hanoi Hotel HanoiPullman Hanoi Hotel Hanoi - ApartmanPullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvoranaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvoranaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvoranaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvoranaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvoranaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Plesna dvoranaPullman Hanoi Hotel Hanoi - BifePullman Hanoi Hotel Hanoi - BifePullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Soba za sastankePullman Hanoi Hotel Hanoi - BazenPullman Hanoi Hotel Hanoi - BazenPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa centarPullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa centarPullman Hanoi Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - UlazPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interijer hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hrana i pićePullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Gostinjska sobaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - PredvorjePullman Hanoi Hotel Hanoi - BazenPullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa centarPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - Luksuzni salonPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03