ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pullman Kuching Hotel

1A Jalan Mathies Sarawak, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Pub/salon Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Posao Centar Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazen Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Predvorje Pullman Kuching Hotel Kuching - Luksuzni salon Pullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazen Pullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazen
Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Pub/salon Pullman Kuching Hotel Kuching - Predvorje Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 389
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2106recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2106)
Razvrstati po:
Siti R. Solo putnici Malaysia, 1. rujna 2014.
Probs

The location is 👍
6,3
Lindy L. Poslovni putnici Malaysia, 28. kolovoza 2014.
satisfied

comfort, location and spa service
9,3
Check in was delayed but I was asked to go to the spa while waiting. Overall nice stay.
Bhuvaneswary S. Poslovni putnici Malaysia, 26. kolovoza 2014.
Wholesome

It's central. The hotel staff are the true assets.
8
Nur A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. kolovoza 2014.
bad management

1. good location, 2.foods is good, 3.huge swimming pool
6,3
During check in, staff took long time to find side by side room because we book two rooms. We book earlier, one month early. But then upon arrival they cant provide interconnecting rooms. We also requested in remarks box to give us interconnecting room. What make us regret the most is we already oaid in advance for a month early. But they cant just do the work right. Whts the point of paying early? We also request for smoking room.. and when the check in done.. we get non smoking room.. so we calld front desk and askd to change our room. Thy took so long to gve us the rooms key. Bout 30mins. We stayed there for 3 days. But when we got back to the hotel from sightseeing day two.. they block the key and we had to go down and activate the card. Imagine you are exhausted then u want to relax take bath and everything. Then u arrive at your front door.. with cranky baby who also tired.. then your key(card) cannot be use.. so far overall i think the management was bad. I would never book this hotel again.
Raina A. Grupe Malaysia, 24. kolovoza 2014.
The room is tu small

Easy access to the mall, city centre, clean
7
It was marvellous. Very near to the mall, near to everything just walking distant to topspot, waterfront amd the kampung where i buy the kek lapis
Wai F. Parovi Hong Kong, 24. kolovoza 2014.
nice location dirty toilet

location, service
6
they don't refill all the things in toilet
Chee S. Parovi Malaysia, 17. kolovoza 2014.
Fantastic

Comfort , Clean , Big room
8,3
Fall in love with this hotel!
Nusoi L. Parovi Malaysia, 17. kolovoza 2014.
Nice rooms with nice views

Friendly Staff, Lovely View and Big Bathroom
8,3
Great Place to stay
Claudine N. Poslovni putnici Australia, 15. kolovoza 2014.
Stay in August 2014

Location, size of room, comfort
7,7
My stay was pleasant for the purpose. The first day I was disspointed with the quality of the food served for breakfast but on the second day it was much better. Shows inconsistency
Kiam H. Poslovni putnici Malaysia, 15. kolovoza 2014.
Well maintained and strategically located

The hotel is well maintained, looks new and strategically located
7,7
The stay was pleasant and within expectations. The hotel is well maintained and still looks new besides being strategically located.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pullman Kuching Hotel KuchingPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Pub/salonPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Posao CentarPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - PredvorjePullman Kuching Hotel Kuching - Luksuzni salonPullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankePullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankePullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Pub/salonPullman Kuching Hotel Kuching - PredvorjePullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C06