ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pullman Kuching Hotel

1A Jalan Mathies Sarawak, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Pub/salon Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Posao Centar Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazen Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Predvorje Pullman Kuching Hotel Kuching - Luksuzni salon Pullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazen Pullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastanke Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazen
Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Pub/salon Pullman Kuching Hotel Kuching - Predvorje Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 389
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2156recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2156)
Razvrstati po:
Lee W. Poslovni putnici Malaysia, 15. listopada 2014.
A good Business Hotel

Clean, Comfortable Room & Good Location
6,3
I rate Pullman the best hotel in Kuching
Chin Y. Parovi Malaysia, 13. listopada 2014.
clean and tidy room

comfortable bed and clean room
8,7
Wai Y. Poslovni putnici Hong Kong, 13. listopada 2014.
Very Good

Location, price and cleanliness
9,3
Jennifer E. Parovi United States of America, 4. listopada 2014.
Good hotel, some problems with the room

Attentive staff, good hotel facilities, large rooms
7,3
We stayed at the Pullman hotel on a prior occasion and had a wonderful stay. This time, we had some problems with the rooms we were given and had to change rooms several times. That said, the staff was very attentive and helpful in dealing with the room problems.
Jennifer E. Parovi United States of America, 2. listopada 2014.
Good value for money

Comfortable room, good value
8,3
We had a very good stay. The room was very comfortable. The food and hotel facilities are very good considering the price.
Teo A. Poslovni putnici Malaysia, 29. rujna 2014.
Good hotel

Comfortable, good and best location
7,7
My stay at the Pullman Kuching Hotel was pleasant. The room is comfortable and good. Consider best location as the event was held in the hotel therefore it is convenient located for me.
Teo A. Poslovni putnici Malaysia, 28. rujna 2014.
Comfortable, good and best location

Comfortable, good and best location
8
My stay at the Pullman Kuching Hotel was comfortable. The room was good. As i was on business trip, the location was fantactic as the event was held in the hotel. Conveniently and i need not to travel much.
Rusihan R. Parovi Malaysia, 28. rujna 2014.
Weekend gateway in Kuching

Location, location & location
7,3
It was good. Probably the best hotel in Kuching
Tze S. Poslovni putnici Malaysia, 27. rujna 2014.
clean, comfort

good location, large hotel
7,3
Mohd R. Parovi Malaysia, 26. rujna 2014.
best value for money

pleasant , stunning , calm
9,7
I really in love with the service they provided to us. It was so welcoming and warm. The staff at the hotel are really friendly and helpful, from the front desk until we reached the room they greet us with smile.They decorated our room specially for our wedding anniversary. I will stay there whenever i come to Kuching

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pullman Kuching Hotel KuchingPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Pub/salonPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Posao CentarPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - PredvorjePullman Kuching Hotel Kuching - Luksuzni salonPullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankePullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankePullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Pub/salonPullman Kuching Hotel Kuching - PredvorjePullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C02