Povratak na info o hotelu

Fantastično 8,2
na temelju 2795 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2795recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,6
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac: 8,0
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

farizul H. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Excellent Room
Very spacious room. A value for money,.
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Alan B. od Francuska
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Disappointing Hotel Facilities
Disappointing because of the impression it is not up to the standards expected for such a brand name. The cleanliness of the room as not adequate, not was the bathroom's. Swimming pool fine but both sauna and jacuzzi out of order and not clearly advertised as such. Buffet breakfast great though. Room for improvement for sure!
Recenzirano 17 kolovoza 2016

Wing L. od Hong Kong
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Totally different after a year!
I chose to stay here as I stayed at the same hotel last year. However, the experience I gained was very upset compared with last year. The room, actually, was not clean enough (you can see the dust on the carpet). The room service was poor. Very disappointed...
Recenzirano 17 kolovoza 2016

Soon T. od Malezija
Parovi
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Nice location, clean room with friendly staff.
Waited 1 hour to check-in as the room is not ready (but got a free upgrade for my room. Breakfast is not up to my expectation. The cleanliness of the restaurant where we have breakfast is also questionable (I saw flies flying around). Overall stay was nice except for check-in issues & their breakfast.
Recenzirano 17 kolovoza 2016

ISMAIL A. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Excellent
Strategic, Big Room and Excellent Services
Recenzirano 16 kolovoza 2016

Beng T. od Malezija
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Does NOT deserve 5 stars
Rooms starting to have that run down feeling. Clogged bathroom sink. I requested for a high floor but got a very low floor instead. Great breakfast spread if not for the FLIES swarming over the food!!! Definitely not a 5-star hotel anymore. Disappointed
Recenzirano 16 kolovoza 2016

RASHID R. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Doesn't not reflect Pullman Standard
1. spacious room but poorly decorated. Bare wall 2. Request room for two but given only one slippers 3. No tooth brush no lotion provided 4. TV channel extremely limited and reception quality is very bad 5. WIFI not working 6. Staff very good and pleasant
Recenzirano 16 kolovoza 2016

wong L. od Malezija
Solo putnici
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Unsatisfied
Wifi not working, sauna not working
Recenzirano 16 kolovoza 2016

Pay L. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Nice, clean Hotel
This hotel is located in the centre of Kuching, easy access to everywhere. Walking distance to tosspot seafood restaurants, very convenient.
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Benedict I. od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Will visit again
Next time
Recenzirano 10 kolovoza 2016


1

Odaberite loyalty program

PointsMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: