Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pullman Kuching Hotel

1A Jalan Mathies, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazen Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Kafić Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Posao Centar Pullman Kuching Hotel Kuching - Pogled Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Kupaonica Pullman Kuching Hotel Kuching - Plesna dvorana Pullman Kuching Hotel Kuching - Plesna dvorana Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Interijer hotela Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazen Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazen Pullman Kuching Hotel Kuching - Posao Centar
Pullman Kuching Hotel Kuching - Interijer hotela Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Pub/salon Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Dvorana za fitness Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazen Pullman Kuching Hotel Kuching - Pogled Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Restoran Pullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska soba Pullman Kuching Hotel Kuching - Interijer hotela Pullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 389
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2491recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2491)
Razvrstati po:
Arshad A. Poslovni putnici Malaysia, 26. kolovoza 2015.
Comfort in city centre

The hotel is quite new. Room is spacious. Conveniently located.
9,3
I was on business trip and need a good rest at night. The bed was comfortable and the bathroom was spacious. A couple of Malay restaurant are nearby. The hotel has good facilities.
Prijavi ovu recenziju
Dominic F. Poslovni putnici Malaysia, 26. kolovoza 2015.
My conference trip

Location, food & room
9,3
Overall good.
Prijavi ovu recenziju
Dayang Z. Poslovni putnici Malaysia, 25. kolovoza 2015.
Pleasant stay

The interior, staff performance and location
9
Prijavi ovu recenziju
Tan W. Poslovni putnici Malaysia, 23. kolovoza 2015.
Enjoyable ,Relaxation, comfortable

Clean ,nice location, Enjoyable
10
Highly recommended to all traveler wish to enjoy relaxation with a good view of Kuching Town.
Prijavi ovu recenziju
Boris C. Poslovni putnici Germany, 20. kolovoza 2015.
very bad service

the pool looked nice, convenient location
3,3
It was not a 5 star hotel experience. I think that if i had saved my money and stayed in a cheaper 2 star hotel I might have received a better reception. my non smoking room smelt of smoke almost all of the time, I had to keep calling the front desk asking them for everything more than once, there was no toothpaste or soap or anything that should be in a 5 star room, the tv remote and air conditioner remote were missing as well. The front desk stopped answering my calls and even when i asked to talk to their manager and was given an appointment, that failed to happen. I think they should have some stars removed and also cut their exorbitant prices then they can keep their standard of service.
Prijavi ovu recenziju
Phoebe P. Poslovni putnici Malaysia, 19. kolovoza 2015.
Great Hotel

Room is very comfortable, Location is very near, friendly staffs
10
It was a wonderful stayed. The best hotel i stayed so far from the hotel in Kuching. Excellent choice to stay here. Strongly recommend!
Prijavi ovu recenziju
Dr. E. Poslovni putnici Malaysia, 18. kolovoza 2015.
Nice and pleasant hotel

The best 3 things about this hotel is the interior design, clean and comfort.
9
Very pleasant.
Prijavi ovu recenziju
Nor I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. kolovoza 2015.
Absolutely over-rated with poor staff service

Location
4,3
It was a nightmare. I was there during Kuching Marathon weekend. The hotel was over-booked. Upon my arrival around 4pm, I was to wait for at least 30 min because the room was not ready yet. After 30 min wait, we were given a room which we later, we found out already occupied with other customers. Its was a chaos. Then, we were given a new room which we later noticed did not have towel. We called the housekeeping 3x, and it took them 1 hour just to send the towel. This hotel really need to improve their desk counter service, housekeeping & staff performance.
Prijavi ovu recenziju
Low S. Parovi Malaysia, 18. kolovoza 2015.
Comments on Pullman Hotel

Location / Friendly Staff / Prompt Services
8,3
Excellent - Highly Recommended
Prijavi ovu recenziju
Khairul A. Grupe Malaysia, 17. kolovoza 2015.
Pullman was a great hotal in Kuching..

Nearest to the town and topspot area (food)
10
Very comfortable..I wish i would stay at the pullman for the next trip and get the best price.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - KafićPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Posao CentarPullman Kuching Hotel Kuching - PogledPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - KupaonicaPullman Kuching Hotel Kuching - Plesna dvoranaPullman Kuching Hotel Kuching - Plesna dvoranaPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Interijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - Posao CentarPullman Kuching Hotel Kuching - Interijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Pub/salonPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Dvorana za fitnessPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - PogledPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Interijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankePullman Kuching Hotel Kuching - Plesna dvoranaPullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankePullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Interijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - Interijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - PredvorjePullman Kuching Hotel Kuching - PredvorjePullman Kuching Hotel Kuching - Luksuzni salonPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - KafićPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - KafićPullman Kuching Hotel Kuching - Pub/salonPullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankePullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankePullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankePullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankePullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankePullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - Spa centarPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Posao CentarPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - Eksterijer hotelaPullman Kuching Hotel Kuching - UlazPullman Kuching Hotel Kuching - UlazPullman Kuching Hotel Kuching - UlazPullman Kuching Hotel Kuching - RecepcijaPullman Kuching Hotel Kuching - PredvorjePullman Kuching Hotel Kuching - PredvorjePullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - Gostinjska sobaPullman Kuching Hotel Kuching - KupaonicaPullman Kuching Hotel Kuching - KupaonicaPullman Kuching Hotel Kuching - KupaonicaPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - BazenPullman Kuching Hotel Kuching - KafićPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Spa centarPullman Kuching Hotel Kuching - Spa centarPullman Kuching Hotel Kuching - Spa centarPullman Kuching Hotel Kuching - Spa centarPullman Kuching Hotel Kuching - Spa centarPullman Kuching Hotel Kuching - Spa centarPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - RestoranPullman Kuching Hotel Kuching - Plesna dvoranaPullman Kuching Hotel Kuching - Plesna dvoranaPullman Kuching Hotel Kuching - Plesna dvoranaPullman Kuching Hotel Kuching - Plesna dvoranaPullman Kuching Hotel Kuching - Plesna dvoranaPullman Kuching Hotel Kuching - Plesna dvoranaPullman Kuching Hotel Kuching - Soba za sastankePullman Kuching Hotel Kuching - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02