Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, IT Park, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Recepcija Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Pogled Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Ulaz Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Interijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Predvorje
Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Bazen
Područje IT Park Broj soba: 427
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 5024recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (5024)
Razvrstati po:
Tim R. Poslovni putnici Australia, 27. kolovoza 2015.
A few flaws but overall good

location, service, room
8,3
Building manager was uncooperative and unreasonable about the fitness room pool is not very clean otherwise the hotel is well located with good support staff and service comfortable except for the above issues
Prijavi ovu recenziju
Maria V. Grupe Philippines, 27. kolovoza 2015.
Always stay at this hotel every time we are in Ceb

Food and location
10
Excellent...
Prijavi ovu recenziju
Randall J. Solo putnici United States of America, 27. kolovoza 2015.
Location is convenient to Ayala Mall

Location was the best thing about the hotel.
7
They put me in a corner room (windows on two sides) which was very noisy, however the room was clean. It is convenient to Ayala mall which is nice. The restaurant is large and very busy at breakfast time. It is difficult to get the staff's attention should you want more coffee or have a special request. Overall the hotel is a good value for Cebu. I prefer to stay in hotels that have a fitness center, however I was only there for two nights so it was not a big issue for me.
Prijavi ovu recenziju
John A. Solo putnici United States of America, 26. kolovoza 2015.
Superb Staff

Location, Staff, On Site Nurse
8
Prijavi ovu recenziju
Eun H. Grupe South Korea, 24. kolovoza 2015.
very good!!

ki
9
Prijavi ovu recenziju
Roger B. Solo putnici United States of America, 24. kolovoza 2015.
Small

Breakfast buffet x 3
8,7
Good. Staff were great. Room was awfully small for the price. Otherwise it was nice
Prijavi ovu recenziju
Anthony C. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 23. kolovoza 2015.
fantastic

cleanliness,value for money,staff performance
9,7
extremely satisfied
Prijavi ovu recenziju
Manolis T. Solo putnici United States of America, 23. kolovoza 2015.
Quest Hotel evaluation

Food, Staff
9,7
Prijavi ovu recenziju
Golda M. Parovi Philippines, 22. kolovoza 2015.
Great stay at the Quest Hotel

location, customer service and value for money
10
Great customer service and good accomodation! My husband and I enjoyed our stay at the Quest Hotel. We are very pleased that our safety was also ensured while riding a taxi because the guard records the name of the taxi driver, plate number and our destination.
Prijavi ovu recenziju
Ernestine G. Poslovni putnici Philippines, 18. kolovoza 2015.
Value for money

Clean, comfortable, helpful staff
8,3
Stayed 3 nights/ 4 days. Hotel rooms are clean and modern. No old musty smells. Staff were unfailingly friendly and helpful in all departments. Food is not gourmet, but buffet has enough variety to compensate and is inexpensive considering. The hotel is small enough that you are not overlooked by staff of kept waiting but also big enough that they are well trained and well equipped for all needs
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PogledQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - UlazQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Interijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - ApartmanQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06