Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Camputhaw, grad Cebu , Filipini 6000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 5450recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (5450)
Razvrstati po:
Christopher D. Obitelji sa malom djecom Australia, 7. veljače 2016.
Best hotel

Close to malls and great staff
9,7
My stay at hotel was great would always return thanks again
Prijavi ovu recenziju
Gabriel S. Solo putnici United States of America, 3. veljače 2016.
Excellent hotel stay at Quest.

Location; customer service; cleanliness
8,7
Prijavi ovu recenziju
Ma C. Grupe Philippines, 3. veljače 2016.
quest is the best

location,comfort,cheap and friendly and accomodating staff..
9,3
Prijavi ovu recenziju
Daniel M. Solo putnici Australia, 2. veljače 2016.
NOT DESIGNED FOR THE TRAVELER. POOR VALUE FOR MON

Location, cleanliness, well maintained
6
This is a hotel for people who have plenty of money to throw away. This is a 3 star hotel, but prices for internal services and charges are 5 star rates. There is a problem with hot water. Sometimes it is hot. Mostly it is not. There are no drawers to unpack clothes. This is OK for a traveler who is staying overnight. But for someone with 6 days of clothes, it is grossly inadequate. 2 drawers as a minimum would be OK. If you take a San Mig beer from the mini bar, it will cost you 145 pesos. This is about double what other 3 star hotels charge. The cost for walk in breakfast is excessive. Very poor value for money.
Prijavi ovu recenziju
Evan J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. veljače 2016.
Very good stay but not too good system during chec

Location, Room and Staff
8,7
Everything was very good except for the poor system during check out. This is the only hotel I have been to where the queue for check in and out is just the same. They should have a separate thing for each process. If you have flight to catch better make time for checking out otherwise you'll be late for your trip.
Prijavi ovu recenziju
Laine M. Parovi Philippines, 29. siječnja 2016.
Value for Money

Location, Bed and Food
8,3
Stayed with my partner, the location is very convenient since it is near to Ayala Malls and 1 ride going to SM Cebu Mall. The room is a bit too small compare to the pictures online. I was expecting that the bathroom is spacious. As well as since our room is located on the 10th floor, there is another door which is connected on the next room. If you will be staying for a day or two, you can stay in this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Liezel D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. siječnja 2016.
Very good Hotel

Location, Staff, Cleanliness
9,3
It was a perfect stay. Good location, very clean rooms and very friendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Edik M. Parovi Sweden, 28. siječnja 2016.
Good value for money!

Location, restaurant and pool.
9,3
I booked a room for one week, and I wanted to be near casino and the nightlife of Cebu. This was my first visit to Cebu, I rent a car to see other sides if Cebu but unfortunately we had only good wether first 2 days and other days were raining. But me and my partner managed have a good time in Cebu. The hotel was very good and staff were very helpful, I will probably Book this hotel next time I am in Cebu, the only negative thing was food prices in their restaurant but IT was good restaurant.
Prijavi ovu recenziju
Vincent B. Poslovni putnici Philippines, 27. siječnja 2016.
good value

affordable, good service, good location
8
Prijavi ovu recenziju
Joseph R. Parovi United States of America, 24. siječnja 2016.
close to mall

close to the ayala mall, good parking, great reception staff
6,3
Restaurant need a lot of work.... Did not deliver desert to my room.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PogledQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - ApartmanQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Interijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Hrana i pićeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02