Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Recepcija Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Pogled Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Ulaz Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Interijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Predvorje
Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Bazen
Područje Grad Cebu Broj soba: 427
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 4933recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4933)
Razvrstati po:
Sunny L. Grupe Philippines, 3. kolovoza 2015.
Strategic location and great staff

Good location, comfy rooms, and great staff
7,7
Our 3 nights stay was ok. Staff was helpful and service was good. The hotel was located near Ayala mall so it was convenient for us. The only thing I was not happy about was the food at the lobby cafe. Better food/ dining experience would have made our stay perfect.
Prijavi ovu recenziju
Christopher R. Solo putnici United States of America, 3. kolovoza 2015.
Convenient location, Great staff

location, staff, breakfast
8,7
My biggest complaint was that even on the 12th floor I could still hear traffic noise pretty consistently throughout the night. The staff were always friendly always offering a hello even if just passing them in the hallway. They accommodated my request for early check in. The rooms seem quiet as I never heard my neighbors. Finally the breakfast was great every morning.
Prijavi ovu recenziju
Dale O. Solo putnici Philippines, 3. kolovoza 2015.
Clean, comfy, pleasant

Good location, friendly staff, strong wifi
9,7
Very nice. Friendly staff , delicious breakfast buffet, clean rooms, reasonable price .. Overall, great!
Prijavi ovu recenziju
Katherine A. Poslovni putnici Philippines, 1. kolovoza 2015.
Great value for money

Location, value, ambiance
8
Good experience
Prijavi ovu recenziju
Katherine A. Poslovni putnici Philippines, 1. kolovoza 2015.
Great value for money

Price, location , ambiance
7,3
Good experience
Prijavi ovu recenziju
Mervyn Y. Solo putnici United Kingdom, 1. kolovoza 2015.
merv uk

cleanliness wonderful staff good location
9,7
I found this hotel to be top rate for staff cleanliness location i have found no faults with this hotel i cannot say enough good things about it
Prijavi ovu recenziju
Jenny C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. srpnja 2015.
nice city hotel

near the mall, great staff, cleanliness
8
Prijavi ovu recenziju
Barmy G. Parovi United Kingdom, 30. srpnja 2015.
Simply Perfect

Staff breakfast location
9
Prijavi ovu recenziju
Leigh A. Parovi Australia, 27. srpnja 2015.
Cool, clean comfy

Food was great, staff were exceptional, room was clean
8,3
Great place to stay, food was good, staff were fantastic and the room was clean and comfortable, a bit over priced though. All in all a nice place to stay
Prijavi ovu recenziju
Robert K. Solo putnici Australia, 27. srpnja 2015.
Quest

location location location
7,3
Quest is a good 3 Star hotel but as with most of Philippines it is somewhat overpriced. The room was good and comfortable. The breakfast did lack variety in my six day stay but did satisfy.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu Quest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PogledQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - UlazQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Interijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - ApartmanQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu grad Cebu  - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03