Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepcija Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pogled Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ulaz Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen
Područje Grad Cebu Broj soba: 427
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 4716recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4716)
Razvrstati po:
Dirk B. Parovi United States of America, 26. svibnja 2015.
Great!

Location, great room, breakfast
10
No complaints. Enjoyed it!
Lee F. Parovi United Kingdom, 25. svibnja 2015.
Excellent value - clean and good breakfast

breakfast, price, location
10
Excellent - exceeded all of our expectations. Pool is a little small, but otherwise excellent value.
Hazelle N. Parovi Philippines, 25. svibnja 2015.
The room is nice, staff accommodating and friendly

Location, cleanliness, friendly staff
8,7
Our stay was nice and we will definitely book the same hotel when we go back to cebu. Good job!
Vivian T. Parovi Philippines, 25. svibnja 2015.
It looks expensive but it is very affordable price

Location, pool, service
10
I got a good rate in this hotel. Staying for 2 nights before going back to OZ. The food is awesome, they got everything local and international food. The hotel is quite big. I was wondering why they only rated as 3 star. For me it rate like 4 or 5 star. Staff are good. they are friendly and very accommodating. The wifi is not that good but I wasn't there for the wifi. They also had a pool bar. The room we had is wide and comfortable. There are 4 to 5 staff in the check in counter so our stay was really smooth and comfortable.
Troy J. Obitelji sa malom djecom Australia, 24. svibnja 2015.
Favorite hotel when staying in Cebu.

Service, familiar staff, location.
9,7
Quest is our favorite hotel when we are in Cebu. Familiar staff have been with the hotel since our first stay over 2 years ago. Located within walking distance of Ayalla mall. Breakfast has improved enormously since our first stay. Service is still excellent. Highly recommend.
Tim B. Parovi Australia, 24. svibnja 2015.
Holiday

Location, Location, Location
8,7
Jered A. Parovi Australia, 24. svibnja 2015.
Good value for money

Good service friendly staff attentive staff
7,7
Very pleasant
Dirk B. Parovi United States of America, 22. svibnja 2015.
Great!

Location, great room, wifi
10
Enjoyed it!
Ma. S. Poslovni putnici Philippines, 21. svibnja 2015.
Long queue

Location, value for money, clean
6,7
Long queue at check-in and check-out not because of many people in line but it took forever to complete the process per guest. I stayed in line for 30 minutes before i got in front of the desk.
Thomas T. Parovi United States of America, 20. svibnja 2015.
Nice hotel

Price, staff, location
9,7
Was enjoyable, however the a/c dripped onto the floor the entire stay, and you had to ask to get your room cleaned

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PogledQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - UlazQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ApartmanQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3A05