ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepcija Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pogled Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ulaz Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 427
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 4142recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4142)
Razvrstati po:
Aharon S. Poslovni putnici Switzerland, 17. prosinca 2014.
Very good hotel

Location, Service, Price
8,3
Will come back
Sung M. Parovi South Korea, 17. prosinca 2014.
good location

location very friendly
7,7
reasonable price and after check out they keep my lugge until my flight time of course FREE thank u
Fe L. Grupe Philippines, 16. prosinca 2014.
quest hotel

location
7,3
James E. Obitelji sa malom djecom Singapore, 15. prosinca 2014.
A good choice

location, breakfast, staff service
10
Very pleasant and convenient
James E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. prosinca 2014.
Location, food and staff service are excellent

Location, food, staff service
9,7
We stayed for a total of 3 days with my family in 2 rooms. Location is just 2 minutes walk from Ayala Terraces/commercial shops. Breakfast food is one of the best with many choices. Staff service is also excellent. For our next holiday in Cebu, this will be my first choice.
Julie T. Poslovni putnici Philippines, 13. prosinca 2014.
excellent

very clean , good location, value for money
8,7
Excellent
Ivy B. Grupe Philippines, 13. prosinca 2014.
good

cool,clean and comfortable
9,7
great
Daniel R. Solo putnici Australia, 10. prosinca 2014.
So nice! great staff good location and price

value for money, Friendly staff, comfortable
9
Awesome
Hwanyi K. Grupe South Korea, 10. prosinca 2014.
Awesome

Location. Perfect brakefast. Hopitality.
10
Great
Yiu W. Obitelji sa malom djecom United States of America, 8. prosinca 2014.
Quest stay

Location, price, new condition
7,7
I think the hotel is geared towards single travelers, as the room was a little small. I had reservations about housekeeping, no bath towels, and charged for bar items I did not use.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PogledQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - UlazQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3C06