ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepcija Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pogled Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ulaz Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen
Područje Grad Cebu Broj soba: 427
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 4527recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4527)
Razvrstati po:
Darwyn H. Solo putnici Canada, 24. ožujka 2015.
Remarkable Service

Staff
10
I would like to thank the hotel staff for assisting me when I most needed it. I was feel ill when I arrived and the staff promptly called an in-house nurse and the a doctor. They help me get the hospital care I needed. I realize the few hours I was in the hotel I could tell it was top quality facilities, my room was very comfortable and the staff were fantastic.
Abdul J. Parovi Malaysia, 24. ožujka 2015.
Great Staff, Great Location & Clean Rooms

Great Staff, Great Location & Clean Rooms
8,3
Steven N. Obitelji sa malom djecom Australia, 23. ožujka 2015.
Steven

Location , room staff
9,3
Had a great stay abd would be staying there again
Mary A. Poslovni putnici Philippines, 23. ožujka 2015.
I would recommend this hotel to other travellers.

location, cleanliness, food
9,3
It was very satisfactory. I had no problem with transportation because taxis are always available, the staff were courteous, our room was clean and cleaned daily upon request, and the food was excellent - well prepared, delicious and plentiful, with a wide array of choices . i
Tomas L. Poslovni putnici United States of America, 22. ožujka 2015.
Good location but can become a zoo when it's full

Location, decent price, good value
6,3
Vincent O. Poslovni putnici Singapore, 21. ožujka 2015.
Overall Satisfied

Location, Value for Money & Great Staff
7
Location, Value for Money & Great Staff
Manases C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. ožujka 2015.
Clean and accessible

location, cleanliness comfort
8
Nice and comforting
Felicia L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. ožujka 2015.
Cosy Clean Comfortable

New, nicely decorated, clean and good security.
9
First impression of the hotel is new, well decorated and cosy. Staff were friendly. Room is clean and comfortable. A large dinning hall with wide spread of food.
Steven O. Solo putnici Australia, 20. ožujka 2015.
Great Value if you get Promo price

Great price, big rooms, good wifi
9,7
This hotel is 4star...not 3star...and has great rooms, restaurant and excellent location opposite Ayala Mall...which has the best shopping and restaurants in Cebu City. The Quest restaurant has an excellent daily buffet with huge choice of food and seafood...and great price. Room are very big, good wifi, and nice outdoor pool...best value hotel in CEbu...if the get a Promo price under USD70pn
Charles G. Solo putnici United States of America, 19. ožujka 2015.
Good but communication isnt the best

location, food, and room
9
I had an issue checking a guest in at the front desk while I was in America. Their customer center couldn't help me and every time I was transferred to the front desk nobody would answer. My guest had to literally tell them to pick up the phone as it was me calling. I had called several other times to get various requests such as menu and how to charge. every time I was transferred the front desk refused the call. It was frustrating as I was calling from overseas.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PogledQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - UlazQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ApartmanQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B05