ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepcija Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pogled Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ulaz Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen
Područje Grad Cebu Broj soba: 427
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 4613recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4613)
Razvrstati po:
Maria M. Parovi Philippines, 24. travnja 2015.
Non smoking room but smells like smoke

location, staff, food
7
stayed for three nights and transferred room every time for three nights. First room to noisy, Second round room smells like smoke. Third room was the best room
Jaime R. Solo putnici Australia, 23. travnja 2015.
Great place

Location, rooms, friendly staff
9,3
Wifi is fast and in the rooms. Staff very friendly and helpful. Very clean. Looks appealing.
Christopher Y. Solo putnici Australia, 21. travnja 2015.
Great location, good value especially if booked in

Has everything you want in city, walking distance to Ayala mall, nice buffet breakfast, nice soft bed & very good bathroom also great view if you get high floor
9,7
Bong G. Solo putnici South Korea, 21. travnja 2015.
good quality of service

i like the food that i ate in hotel. and clean room, swimming pool
10
Good
Therese J. Parovi Philippines, 19. travnja 2015.
No early check-in!

Location, value for money & room comfort
7,7
I requested for an early check-in, high floors through agoda's special request but sad to say when i arrived at the hotel they informed me that their standard check in is 3pm. I also have to pay an extra charge if i will check-in early. When i check-in around 12noon it took me about 15 minutes to wait in line due to many guests & few check in counters. The room was nice & the hotel is located near ayala mall. Another disappointment I encountered in this hotel is that their hotel key card wasn't working properly. My husband had to went down to the reception area twice.
Kazumi Y. Obitelji sa malom djecom Japan, 18. travnja 2015.
Clean and nice

Clean, Near SC.
7,7
Near by SC, Pool is ok, Service are OK Staffs are friendly,
Robert H. Solo putnici Canada, 16. travnja 2015.
The best Hotel in Cebu for the money and convenien

location.....value. .....staff
10
Amazing
Juan M. Poslovni putnici Philippines, 16. travnja 2015.
great!

accomodated me despite late check in
10
Great breakfast!
Divinagracia T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. travnja 2015.
great stay

value for money great for little kids pool was really nice and shallow. near ayala center 5 min walk
8,3
excellent
Ma C. Grupe Philippines, 13. travnja 2015.
Awesome

location
9
It was awesome!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PogledQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - UlazQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ApartmanQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3A05