Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepcija Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pogled Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ulaz Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen
Područje Grad Cebu Broj soba: 427
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 4699recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4699)
Razvrstati po:
Lee F. Parovi United Kingdom, 25. svibnja 2015.
Excellent value - clean and good breakfast

breakfast, price, location
10
Excellent - exceeded all of our expectations. Pool is a little small, but otherwise excellent value.
Ma. S. Poslovni putnici Philippines, 21. svibnja 2015.
Long queue

Location, value for money, clean
6,7
Long queue at check-in and check-out not because of many people in line but it took forever to complete the process per guest. I stayed in line for 30 minutes before i got in front of the desk.
Thomas T. Parovi United States of America, 20. svibnja 2015.
Nice hotel

Price, staff, location
9,7
Was enjoyable, however the a/c dripped onto the floor the entire stay, and you had to ask to get your room cleaned
Hermelinda B. Grupe Australia, 20. svibnja 2015.
The food could improve, more fresh fruits!

Staff were polite, courteous , and close to shops. Could improve in the future by having a bridge to cross to Ayala shops???
7,3
Overall it was OK. But my complain is WHY DO I HAVE TO PAY FOR USING THERE PHONES WHEN IT WAS ONLY A LOCAL CALL? I just don't get it. The WIFI access is free but WHY am I charged for LOCAL calls??? This I just don't get it.
Timothy M. Parovi Australia, 17. svibnja 2015.
good place for a few days

location
8,3
Good spot but pool is shared with local residents so can be very crowded with children with inflatable toys.
Dario J. Solo putnici Philippines, 17. svibnja 2015.
Early checkin needs. Improvement

clean room, good food, large room
5
not good in terms of: 1. Early checkin needs improvement. No room available besides informing earlier. 2. Requested room service on second day but no room service made when I arrive at hotel room
Gareth H. Solo putnici Australia, 15. svibnja 2015.
It's ok

Shower was cold
3,3
Steve M. Parovi United Kingdom, 11. svibnja 2015.
Quest Cebu City

Location, Room,
9,7
This is a great hotel right next to the Ayala Mall, the food is good, the staff are excellent, and at the price I think is almost unbeatable
Grachell C. Poslovni putnici Philippines, 11. svibnja 2015.
Work and Play in Quest Hotel

Location, Room, and Service
7,3
What I attracted ua to book a room at Quest Hotel is its prime location. It is very near the Ayala Mall. I was also satisfied with the Deluxe room. It has a comfortable bed, tv, refrigerator, and a few toiletries like toothbrush, shampoo, body wash, and soap. I would have rated this hotel higher but I was a bit disappointed with the limited breakfast selection. Nonetheless, I would consider going back to this hotel because of its friendly staff and efficient service.
Emeterio S. Solo putnici Philippines, 11. svibnja 2015.
Clean Hotel

Clean, Location, Friendly Staff
8
Nice and Pleasant.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PogledQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - UlazQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ApartmanQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B05