ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepcija Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pogled Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ulaz Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen
Područje Grad Cebu Broj soba: 427
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 4544recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4544)
Razvrstati po:
Simon P. Poslovni putnici Malaysia, 27. ožujka 2015.
Satisfied hotel

convenient, clean & new
8,7
The hotel are clean & new. The lunch & dinner are so satisfied with the delicious dishes
Simon P. Poslovni putnici Malaysia, 27. ožujka 2015.
Satisfied hotel

Convenient, in town area & good food
9,7
The hotel looks new & clean. The buffet lunch & dinner are fantastic.
Anna C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. ožujka 2015.
Great locationA

Clean, location, friendly staff
7,7
Darwyn H. Solo putnici Canada, 24. ožujka 2015.
Remarkable Service

Staff
10
I would like to thank the hotel staff for assisting me when I most needed it. I was feel ill when I arrived and the staff promptly called an in-house nurse and the a doctor. They help me get the hospital care I needed. I realize the few hours I was in the hotel I could tell it was top quality facilities, my room was very comfortable and the staff were fantastic.
Abdul J. Parovi Malaysia, 24. ožujka 2015.
Great Staff, Great Location & Clean Rooms

Great Staff, Great Location & Clean Rooms
8,3
Sharon S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. ožujka 2015.
Excellent!

Location, Breakfast Buffet, Accomodation
10
It was great!
Edilberto G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. ožujka 2015.
Fantastic

Food location value for money of course there password cool clean and comfy
8,7
It was fantastic..relaxing fast check in and check out..staff didn't require incedental fees or it's optional basis..there bacon is a yum according to my son plus he added it's the best place to stay when in cebu..lastly is way better than ace spa hotel and suite for it's more fancy
Steven N. Obitelji sa malom djecom Australia, 23. ožujka 2015.
Steven

Location , room staff
9,3
Had a great stay abd would be staying there again
Vincent C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. ožujka 2015.
Quest hotel is nice, comfortable and clean!!!

Location , cleanliness, value for money
9,7
My family enjoyed ourstay at quest hotel definitly stay again here.
Mary A. Poslovni putnici Philippines, 23. ožujka 2015.
I would recommend this hotel to other travellers.

location, cleanliness, food
9,3
It was very satisfactory. I had no problem with transportation because taxis are always available, the staff were courteous, our room was clean and cleaned daily upon request, and the food was excellent - well prepared, delicious and plentiful, with a wide array of choices . i

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PogledQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - UlazQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ApartmanQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B07