ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepcija Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pogled Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ulaz Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 427
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 3819recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (3819)
Razvrstati po:
Wonseop H. Solo putnici South Korea, 25. rujna 2014.
You have to find others.

Nothing
5,3
1. room- humid. 2. no safety 3. too much no good wifi 4. breakfast - no good(do not include this) 5. Noise~ 6. Too many street girl with Man!!!!
Christie C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. rujna 2014.
Highly Recommended!

location, cleanliness, excellent customer service
9,7
Patrick B. Poslovni putnici France, 22. rujna 2014.
Bad Stay in Quest Hotel
4,3
It was bad, I feel like I've been screw by the picture on WebSite, and by the proposal of Agoda to upgrade to larger room with terasse. In fact, terasse is fronting building under construction, at low level, so no view except those ugly building ... just imagine the noise, the view and the dust ! I think I would rather get a standard room, with no terasse, may be at higher floor The room itself is so small, with no charm at all. And the swimming pool ... well, the picture on Website is a good one, compare to how it is now
Emad A. Parovi Saudi Arabia, 22. rujna 2014.
not good

near to ayala shoping mall
5
Realy bad, small bathroom water s nt working well, serving ice or plates with charge
Jan T. Parovi Sweden, 22. rujna 2014.
Excellent hotel

Good location, excellent service and delicious food
8,3
Sy J. Poslovni putnici Philippines, 22. rujna 2014.
Good location , the staff is very good

Staff is very good and i feel like at home, the hotel itself is very clean , iam so satisfatory and will stay in my next trip
10
Very good
Tomohiro A. Poslovni putnici Japan, 21. rujna 2014.
Small swimming pool
5,3
Their swimming room was so small, We did not use it. The room smell remain for a day. But room service guy allow me to keep the air fresher. Breakfast was kind of disappointed. No bath tub, smelly room, not good breakfast
Gosini L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. rujna 2014.
home away from home

food,location and service
8,7
Great!
Dimitra M. Parovi Australia, 21. rujna 2014.
Comfortable Stay

The Quest hotel provided very service, it was in a good location and it was comfortable. A good hotel for a short transit stay.
8,7
Emmanuel P. Poslovni putnici Philippines, 20. rujna 2014.
Best hotel for mall goers

Location, location, location
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PogledQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - UlazQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3C01