ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Gostinjska soba Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Gostinjska soba Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Gostinjska soba Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Apartman Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Gostinjska soba Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Gostinjska soba Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepcija Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Apartman Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Gostinjska soba Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ulaz Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepcija Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar
Područje Grad Cebu Broj soba: 427
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 3673recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (3673)
Razvrstati po:
Antonio A. Solo putnici Philippines, 25. kolovoza 2014.
Clean rooms

Clean room and kind staff
10
Great
Luciano R. Parovi Philippines, 23. kolovoza 2014.
Good value for money

Location, Friendly Staff, Comfortable
9
It was a good experience so far. My husband said that the food was too safe - if you know what I mean...
Pavorn K. Poslovni putnici Thailand, 22. kolovoza 2014.
Convenient Location, Nice pool, Clean room

Convenient Location, Nice pool, Clean room
8
Convenient Location, Nice pool, Clean room
Pavorn K. Poslovni putnici Thailand, 22. kolovoza 2014.
Convenient Location, Nice pool, Clean room

Convenient Location, Nice pool, Clean room
8
Convenient Location, Nice pool, Clean room
Pavorn K. Poslovni putnici Thailand, 19. kolovoza 2014.
Convenient Location, Nice pool, Clean room

Convenient Location, Nice pool, Clean room
8
Convenient Location, Nice pool, Clean room
Pavorn K. Poslovni putnici Thailand, 19. kolovoza 2014.
Convenient Location, Nice pool, Clean room

Convenient Location, Nice pool, Clean room
8
Convenient Location, Nice pool, Clean room
Clarabelle L. Poslovni putnici Philippines, 18. kolovoza 2014.
Will stay here again

New, Great Location, Accommodating Staff
9
Bruce D. Obitelji sa malom djecom United States of America, 16. kolovoza 2014.
Great hotel

Food, staff, room
10
Very pleasant stay...
Sangkyu L. Poslovni putnici South Korea, 16. kolovoza 2014.
Cozy, clean and good hotel

Location, Walking distance from a big shopping mall, performance of the staffs.
8,7
I enjoyed my stay in Quest hotel for 3 nights. The staff was kind and willing to help. I liked the way they write down the taxi number and destination when we ask for taxi, and check inside the taxi after we arrived at the hotel. I also liked the swimming pool in 7th floor. Not that big, but cozy and good enough for a short break. Food is also good. Close to the Ayala mall. I will definitely stay again in my future trip to Cebu.
Charlie M. Poslovni putnici Philippines, 15. kolovoza 2014.
Very nice

Breakfast, Location, Staff
8,3
Arrived at 9am but wasnt provided an early check in to my room since the hotel was fully booked, has to wait 5 hrs before I can go to my room. Other than than, everything was very nice, staff are courteous and nice. Swimming pool not that big.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ApartmanQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ApartmanQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Gostinjska sobaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - UlazQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PogledQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A07