ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepcija Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pogled Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ulaz Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvorana Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastanke Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Predvorje Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotela Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao Centar Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kupaonica Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restoran Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen
Područje Grad Cebu Broj soba: 427
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 4596recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4596)
Razvrstati po:
Juan M. Poslovni putnici Philippines, 16. travnja 2015.
great!

accomodated me despite late check in
10
Great breakfast!
Divinagracia T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. travnja 2015.
great stay

value for money great for little kids pool was really nice and shallow. near ayala center 5 min walk
8,3
excellent
Ma C. Grupe Philippines, 13. travnja 2015.
Awesome

location
9
It was awesome!!
Ma A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. travnja 2015.
Nice and comfortable hotel

Good location, clean room and comfortable bed.
7,7
Our three days stay in the hotel was good. We had a great time. The kids had a great time in the pool. Location was very good too. Though rooms were quite small but we stayed in a connecting room since we are two families with 2 kids each family.
Irma L. Parovi Philippines, 11. travnja 2015.
We ❤️ Quest

Value for money..location ..comfort
9,7
.ac was just right..comfy bed..great location, just a few steps away from ayala center.Breakfast was not superb but was good enough.Will definitely book again
Ma L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 11. travnja 2015.
I❤️QuestHotel

Great location, friendly staff, good facilities
8,7
Very comfortable, walking distance to Ayala, staff were helpful, no delays in checking in and out.
Thomas M. Obitelji sa malom djecom United States of America, 10. travnja 2015.
good

room-swimming-Locaction
8
Girlie L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. travnja 2015.
3star hotel

Good location, friendly staff .
9,3
Staying in Quest hotel with young children is a different experience - in a good way. My 2kids love the swimming pool and the shakes. Location wise- very good . Very clear ose to Ayala mall. Food is okay. The only thing that I am not comfortable with is when we order something ( foods & drinks ) , we have to pay cash every time . It's inconvenient! As they do not allow to sign your room number and pay later upon checking out!
Gwendolyn R. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 9. travnja 2015.
Cebu 2015

Location is excellent, staff were delightful, breakfast was great
8
The overall experience was comfortable. It was definitely value for money. Our warmest gratitude to the staff for the warm welcome we experienced. We will come back.
Gerald C. Solo putnici Philippines, 9. travnja 2015.
Great location

Location and accessibility
8,3
Excellent

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepcijaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PogledQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - UlazQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Plesna dvoranaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Soba za sastankeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Eksterijer hotelaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KupaonicaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazenQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - PredvorjeQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ApartmanQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestoranQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Posao CentarQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B07