Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quip Design Phuket Hotel

54 Phuket Rd., Taladyai ,, Phuket Town, Phuket, Tajland 83000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quip Bed & Breakfast
Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Restoran
Quip Design Phuket Hotel Phuket - Restoran Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela
Područje Phuket Town Broj soba: 33
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 753recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (753)
Razvrstati po:
Raul G. Parovi United States of America, 27. srpnja 2015.
Great place

Nice Staff, value for the money, very clean.
9,3
Excellent!
Prijavi ovu recenziju
Desmond W. Parovi Malaysia, 16. srpnja 2015.
It's nice

Design
7,3
Prijavi ovu recenziju
Poonporn J. Poslovni putnici Thailand, 16. srpnja 2015.
Hip decoration/ Close to center of Phuket Town

Design/ Location/ Roomrat
8,7
Prijavi ovu recenziju
Kazuyo H. Solo putnici Japan, 15. srpnja 2015.
Querky fashion hotel

location, decoration and modern
6,7
The location was excellent at Phuket town, very convenient to walk everywhere on foot. The decoration is quirky, interesting but somehow I felt relaxed. However, the noise from midnight till 7am was loud and I had to keep TV on to combat the music I did not like. After the party was ended, there was construction noise between 5-7am. Overall, I enjoyed the stay here as I am not fassy about noise but I will not stay here more than 2 days. The good hotel for 1 night stay in Phuket town.
Prijavi ovu recenziju
Taylor W. Solo putnici United States of America, 9. srpnja 2015.
It was perfect! All you need.

Food/Restaurant, big rooms, comfortable
9,7
We are two girls traveling alone, this place was perfect. Big rooms, nice restaurant downstairs, clean, nice staff, close to everything (for the most part). For the price?? Can't beat it. People who leave terrible reviews might be expecting more, but it's simple & clean. Would definitely stay again!
Prijavi ovu recenziju
Andrew D. Parovi United Kingdom, 4. srpnja 2015.
A cool unique experience

Great ambiance, unique decor and great value.
9
Spent 2 nights with my a
Prijavi ovu recenziju
Laura H. Parovi Australia, 3. srpnja 2015.
Bad experience

Clean room, nice bar upstairs,
4
The hotel decor is interesting and adds a nice touch. However, we booked a transfer and the boat to phi phi island then the next morning were told the money we had paid was just for the taxi there. This was incorrect according to there sign. We then had to repay for the boat tickets and paid 60% more in total than we should have. Also there was a mouse ran past at breakfast and no water in the morning. Won't be back.
Prijavi ovu recenziju
Pieter M. Parovi South Africa, 2. srpnja 2015.
Nice Hotel but lacking where it really counts

Nice decor, bar and lounge
6,7
Experience was positive staff was helpful and friendly. Bathroom wasn't the cleanest. Aircon was unable to cool the large room.
Prijavi ovu recenziju
Carol L. Parovi Singapore, 26. lipnja 2015.
Room for improvement

Central location is good
5,7
Breakfast was poor, only bread n cereal. Air con was not strong enough. Signboard was hard to read making ir difficult to find the hotel even though I pass by it several times.
Prijavi ovu recenziju
Jane W. Grupe Thailand, 15. lipnja 2015.
best design ,best service, good location

best design ,best service, good location
9,3
best design modern decorate , friendly staff best service, good location central of city, 2-3 min walk to talang street( weekend walking street) highly recommended. worth every cent of ur money .
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quip Design Phuket Hotel PhuketQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - RestoranQuip Design Phuket Hotel Phuket - RestoranQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - PredvorjeQuip Design Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeQuip Design Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - PredvorjeQuip Design Phuket Hotel Phuket - PredvorjeQuip Design Phuket Hotel Phuket - PredvorjeQuip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - UlazQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Pub/salonQuip Design Phuket Hotel Phuket - Pub/salonQuip Design Phuket Hotel Phuket - Pub/salonQuip Design Phuket Hotel Phuket - Pub/salonQuip Design Phuket Hotel Phuket - Pub/salonQuip Design Phuket Hotel Phuket - Pub/salonQuip Design Phuket Hotel Phuket - Pub/salonQuip Design Phuket Hotel Phuket - Pub/salonQuip Design Phuket Hotel Phuket - Pub/salonQuip Design Phuket Hotel Phuket - Pub/salonQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01