ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quip Design Phuket Hotel

54 Phuket Rd., Taladyai ,, Phuket Town, Phuket, Tajland 83000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quip Bed & Breakfast
Quip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Recepcija Quip Design Phuket Hotel Phuket - Recepcija Quip Design Phuket Hotel Phuket - Pub/salon Quip Design Phuket Hotel Phuket - Okružje Quip Design Phuket Hotel Phuket - Kafić Quip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Vrt Quip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Restoran Quip Design Phuket Hotel Phuket - Okružje Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Kafić
Quip Design Phuket Hotel Phuket - Restoran Quip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Restoran Quip Design Phuket Hotel Phuket - Obližnje atrakcije Quip Design Phuket Hotel Phuket - Restoran Quip Design Phuket Hotel Phuket - Restoran Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Quip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba
Područje Phuket Town Broj soba: 33
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 543recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (543)
Razvrstati po:
Barbara K. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 25. rujna 2014.
Perfect!!

Location spacious rooms efficient staff
10
Can't recommend this hotel enough. No complaints whatsoever
Hidehiko M. Obitelji sa malom djecom Japan, 20. rujna 2014.
Badly Taxi arrangement

Reasonable price and unique room
5,7
Regarding airport pick-up service provided by this hotel,we requested over 5 times via first hotel reservation and later "Contact Us" of hotel web site. But unfortunately, only one reply from this hotel was "hotel reservation number" without any commnet/arrangement for taxi.
Kok B. Solo putnici Malaysia, 15. rujna 2014.
No Bad but not the best

Hotel interior, Location, Hotel Enviroment
6,3
not bad but not the best....
Prinya S. Solo putnici Thailand, 31. kolovoza 2014.
Good location, good service, nice hotel

good service, nice hotel, good location
8,3
Sakkosol S. Parovi Thailand, 24. kolovoza 2014.
Nice and modern hotel

Room, Lobby and Bar
7,7
Mirko L. Solo putnici Italy, 24. kolovoza 2014.
LOVELY DESIGN, SERVICE COULDBE BETTER...

LOCATION, DESIGN, AMENITIES
7,7
IT DID NOT TART VERY WELL, AS I WHEN I ARRIVED AT THE HOTEL ON 21ST I REALIZED MY RESERVATION WAS WRONG: APPARENTLY I HAD BOOKED FOR THE DAYS 22ND AND 24RD, INSTEAD OF 21ST AND 22ND. sO i WAS THERE ONE DAY EARLIER. AS ANYWAY I HAD PAY FOR TWO NIGHT AND THERE WERE ROOM AVAILABLE FOR THE DATES I NEEDED, I KINDLY ASKED TO JUST ANTICIPATE MY CHECK IN AD CHECK OUT OF ONE DAY. THE RECEPTIONIST, HOWEVER DID NOT WANT TO HELP AT ALL IN THAT MATTER AND TOLD ME THAT I HAD TO PAY AN EXTRA 900 THB IF I WANTED TO CHECK IN ON 21ST. I HAD TO ASK TO CALL THE MANAGER TO GET THE PROBLEM SORTED: ONLY WHEN I SPOKE TO THE HOTEL MANAGER ON THE PHONE (SHE WAS VERY NICE AND UNDERSTANDING BY THE WAY) WAS I ALLOWED TO SWAP MY DATES WITH NO EXTRA CHARGE. THE RECEPTIONIST IS WHAT REALLY RUINED MY STAY, AS ALSO DURING THE 2 DAYS I SPENT THERE HE MADE ME FEEL UNWECOME, NEVER SAYING HI OR GOODBY WHEN I WAS COMING IN OUR OUT OF THE HOTEL. ASIDE FROM THIS, I LOVED THE HOTEL AND I WOULD RECOMMEND IT ANYWAY FOR ITS GREAT LOCATION NEAR TO ANY NICE TRNDY BARS AND FOR ITS VERY NICE AND ORIGINAL DECORATION
Catherine V. Parovi Philippines, 23. kolovoza 2014.
Funky Hotel with Lots of Hip & Quirky Stuff

Hip Trinkets, Nostalgic Junk, Clean, Comfy & Modern Room
6,7
Kudos to the owner for having the creativity to convert junk into an intriguing, hip, boutique-like hotel. All in good taste. We didn't really have any complaints as you really get your value for money. One downside is the breakfast in which they only serve bread, fruits and cereals which does not provide you with any good options.
Noppadon N. Solo putnici Thailand, 12. kolovoza 2014.
good value

good price
6,3
Feng W. Parovi China, 8. kolovoza 2014.
good place

location, clean, price ok
9
near the port, good place to transfer to PhiPhi for one night.
Banthita N. Poslovni putnici Thailand, 30. srpnja 2014.
good for city tour, night life

city tour, night life, backpack
5,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quip Design Phuket Hotel PhuketQuip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - RecepcijaQuip Design Phuket Hotel Phuket - RecepcijaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Pub/salonQuip Design Phuket Hotel Phuket - OkružjeQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - VrtQuip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - RestoranQuip Design Phuket Hotel Phuket - OkružjeQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - RestoranQuip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - RestoranQuip Design Phuket Hotel Phuket - Obližnje atrakcijeQuip Design Phuket Hotel Phuket - RestoranQuip Design Phuket Hotel Phuket - RestoranQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - PredvorjeQuip Design Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeQuip Design Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeQuip Design Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - PredvorjeQuip Design Phuket Hotel Phuket - PredvorjeQuip Design Phuket Hotel Phuket - PredvorjeQuip Design Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - UlazQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - KafićQuip Design Phuket Hotel Phuket - Kafić


AS-AGWEB-3A01