Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filipini 6032 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska soba Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Cebu - Kupaonica Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska soba Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okružje Quo Vadis Dive Resort Cebu - Trgovine Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okružje Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salon Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepcija Quo Vadis Dive Resort Cebu - Trgovine Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okružje Quo Vadis Dive Resort Cebu - Trgovine Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restoran Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obližnje atrakcije Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restoran
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obližnje atrakcije Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sadržaji Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Cebu - Eksterijer hotela Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska soba Quo Vadis Dive Resort Cebu - Eksterijer hotela Quo Vadis Dive Resort Cebu - Eksterijer hotela Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okružje Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepcija
Područje Moalboal Broj soba: 25

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 483recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (483)
Razvrstati po:
Kwan Y. Solo putnici Australia, 29. lipnja 2015.
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Ann J. Parovi Philippines, 14. lipnja 2015.
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Vanessa S. Parovi Philippines, 12. lipnja 2015.
Both good and bad

Very near the coastline, beach is accessible, they let us borrow life vests for free while some of the snorkeling gears cam be rented for very cheap price
8,3
Enjoyed it as it is very close to the sea. Room was okay, however at night insects can come inside though doors and windows were already shut. Bad experience was with the comfort room. It has an awful smell all throughout our stay, plus the water supply was not really good thag we opted to take a shower outside by the poolside.
Matthew F. Solo putnici United States of America, 21. svibnja 2015.
Good for diving. That's the only reason to stay.

Diving, location, decent service
6,7
Meh
Wong M. Parovi Malaysia, 19. svibnja 2015.
Value for money

Clean,
6,3
We book a room with fan. It is very hot at night,change to air cond room in the end, just for sleeping. Maybe due to the hot weather. The room is clean n valuable. Worth for it.
Crisanto B. Grupe Philippines, 10. svibnja 2015.
Nice stay at this resort

Nice and spacious rooms, nice pool, fantastic view of the sea
7,3
Crisanto B. Grupe Philippines, 10. svibnja 2015.
nice stay at this resort

nice and spacious rooms, nice pool, great view of the sea
7,3
Emma K. Solo putnici United Kingdom, 10. svibnja 2015.
Lovely little dive resort

Dive shop, location and views of the sea, relaxation
8,3
We loved it here! We are backpackers so it was over our budget and we only stayed for 1 night but we came back everyday to use the pool and go diving! Our room was fully Booked so we were upgraded for free to a bungalow with sea views, air con, a tv and a minibar! It was a little piece of luxury for us for one night!
Paul F. Solo putnici United States of America, 9. svibnja 2015.
Nice little place and worth the price.

Good staff, good rooms, good scuba.
10
Very nice place to stay and for a great price.
Guy S. Parovi Canada, 8. svibnja 2015.
very convenient

location, dive shop, nice bungalow
8,7
Great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Cebu - KupaonicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - TrgovineQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salonQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepcijaQuo Vadis Dive Resort Cebu - TrgovineQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - TrgovineQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestoranQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Obližnje atrakcijeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestoranQuo Vadis Dive Resort Cebu - Obližnje atrakcijeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Cebu - SadržajiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepcijaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestoranQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestoranQuo Vadis Dive Resort Cebu - PogledQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazenQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazenQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazenQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salonQuo Vadis Dive Resort Cebu - PredvorjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - PogledQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - PredvorjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6A02