ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filipini 6032 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska soba Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska soba Quo Vadis Dive Resort Cebu - Kupaonica Quo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska soba Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okružje Quo Vadis Dive Resort Cebu - Trgovine Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okružje Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restoran Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salon Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salon Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepcija Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salon Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okružje Quo Vadis Dive Resort Cebu - Trgovine Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okružje
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Trgovine Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salon Quo Vadis Dive Resort Cebu - Bazen Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepcija Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salon Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salon Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restoran Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restoran Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obližnje atrakcije Quo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obližnje atrakcije
Područje Moalboal Broj soba: 25
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 455recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (455)
Razvrstati po:
Deborah H. Parovi United States of America, 12. travnja 2015.
They never seem to disappoint

Location, Staff and price
9
Always a great time when staying here. Walk inning distance to many restaurants, bars and mini stores. Relax by the pool, dive and wind down. Doesn't have a sandy beach but the view is wonderful
Teodosio A. Grupe Philippines, 11. travnja 2015.
Overnight dive trip

Location, affordAble, dive shop in front of bungalow
7,3
Room was big and spacious with one double and one single bed. A thicker more comfortable matress would be mire appropriate. The soap provided qas so thin it can only last for one bath.
Wanda W. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 10. travnja 2015.
Best location local resort in Moalboal

By the water, many food choices around, close to their local town
8,3
Good as usual..
Wanda W. Solo putnici Hong Kong, 7. travnja 2015.
great holiday

location, dive instructor, price
8
Great stay!
Wanda W. Solo putnici Hong Kong, 6. travnja 2015.
excellent for diver

location, dive instructor Barbara, price
7,7
I have a fantastic time diving and making new friends at Quo Vidas. I took my AOW with instructor Barbara and she is a very very fun and energetic person which makes the whole thing really enjoyable. I saw lots of mandarin fishes mating in the night dive and she knows exactly the time and location to find them. I come for the sardines and was not disappointed. Saw tons of them. It's a very good stay over but the bungalows are a bit noisy since all the cars parked right outside bungalow 2 which is where I stay. If u want more quiet time stay at the sea view deluxe. It's cheaper and smaller but more secluded.
Senol G. Solo putnici Turkey, 28. ožujka 2015.
no good diving in moalboal

location, room cleanliness, food
6,3
I think quo vadis not worth the money... rooms are clean but common areas not... diving boat is very very small and there were over than 20 people on the boat... you cannot move anywhere, you just have sit on your place all the time... the famous pescador island, there is nothing to see in there... no visibility, no corals, no marine life, nothing... I dived in a lot of spots in philippines including malapascua and apo island... there is nothing in moalboal to compare it to other places...
Tanja M. Obitelji sa malom djecom Slovenia, 22. ožujka 2015.
nice bungalow

staff
8
Nice place but wifi is really bad
Tyler E. Solo putnici Canada, 21. ožujka 2015.
very good option

Ocean front, breakfast, bungalows
8
i was very happy there
Tyler E. Solo putnici Canada, 21. ožujka 2015.
Solid option for diving

Dive centre, breakfast, chill mood
8
Was a very nice stay
Abigail H. Parovi Australia, 11. ožujka 2015.
Great location, lovely sunset

Sunsets, pool
6,7
Generally a great time. Resort could do with a bit of renovation as it is old and tired. Pool area was not kept clean by staff, overflowing ashtrays and drink glasses left. But would say we had a great time, slept well, room clean and location by ocean was excellent.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Cebu - KupaonicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - TrgovineQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestoranQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salonQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salonQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepcijaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salonQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - TrgovineQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - TrgovineQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salonQuo Vadis Dive Resort Cebu - BazenQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepcijaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salonQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/salonQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestoranQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestoranQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Obližnje atrakcijeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Obližnje atrakcijeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Cebu - SadržajiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Balkon/terasaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepcijaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiQuo Vadis Dive Resort Cebu - UlazQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3B04