Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Moalboal, Filipini 6032 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gostinjska soba Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Kupaonica Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gostinjska soba Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okružje Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Trgovine Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okružje Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/salon Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepcija Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Trgovine Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okružje Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Trgovine Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restoran Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Obližnje atrakcije Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restoran
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Obližnje atrakcije Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sadržaji Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotela Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gostinjska soba Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotela Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotela Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okružje Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepcija
Područje Moalboal Broj soba: 25

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 496recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (496)
Razvrstati po:
Mohamed R. Solo putnici United States of America, 24. kolovoza 2015.
Bed sheets are polyester...very unconfotable

location
6,3
Bed sheets are polyester...very uncomfortable...Very cheap uncomfortable mattress and pillows...both resulted into lousy sleep
Prijavi ovu recenziju
Jett R. Grupe Philippines, 8. kolovoza 2015.
Good place to stay!

Staffs were accomodating, comfortable and spacious, location
7,7
We stayed for a limited time but the overall experience was satisfying.
Prijavi ovu recenziju
Kristell R. Parovi Philippines, 3. kolovoza 2015.
Overnight stay

Room, location, cleanliness
8
Clean and big room. Beach front. Nice stay to unwind. Very peaceful but limited choice of foods.
Prijavi ovu recenziju
Nicholas B. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 3. kolovoza 2015.
Overnight stay only

Efficient check in service. Good location and facilities appeared clean.
7
Only stayed one night and the check in check out process was great. Nothing to say bad about this place other than the rooms shown in the pictures for this resort on agoda were nothing like the one we stayed in. The rooms we were given were basic fan rooms so don't expect the semi modern ones I saw in the agoda pics.
Prijavi ovu recenziju
Kawahara K. Obitelji sa odraslom djecom Japan, 29. srpnja 2015.
Enjoyed No complaints

Good house reef Friendly staff Good location
9,7
Staff were all very friendly and kind Hotel was at the end of Panagsama Beach, which was away from the noise Quiet and peaceful, good for relaxing Water in the swimming pool was not very clear but clean, which maybe because they do not use chemicals such as Chlorine We were happy with their pool Their house reef was so beautiful as Pescador Isaland We had seen many kind of fish and turtle with snorkelling We cannot think of bad things except bathroom smelled badly...That's all,not big matter at all Overall very nice staying there!
Prijavi ovu recenziju
Sigrid S. Solo putnici Netherlands, 14. srpnja 2015.
Perfect stay if you want to dive!

The staff is super friendly And helpfull, you can choose from a large amount of European food if you would like. The gardenview room are big. And good price
8
I had a wonderfull stay! I did divingclass instructor is the best! Everything is well organized. And the gear is good! The house reef is wonderful. Even though the visibility was not good. I would definitely go there again!!
Prijavi ovu recenziju
Mohamed R. Solo putnici United States of America, 11. srpnja 2015.
Fair

Location - cleanliness - security
5,7
Prijavi ovu recenziju
Mary G. Parovi Philippines, 9. srpnja 2015.
Great Place for those who love To DIVE

Clean, nice staff and a relaxing place
8,7
We thank the receptionist 'coz they upgraded us to a superior room... It was our last stay in Moalboal and we really enjoyed it..thanks a lot!!!
Prijavi ovu recenziju
Kwan Y. Solo putnici Australia, 29. lipnja 2015.
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Prijavi ovu recenziju
Ann J. Parovi Philippines, 14. lipnja 2015.
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quo Vadis Dive Resort MoalboalQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - KupaonicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - TrgovineQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/salonQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepcijaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - TrgovineQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - TrgovineQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestoranQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Obližnje atrakcijeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestoranQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Obližnje atrakcijeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SadržajiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepcijaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestoranQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestoranQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PogledQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BazenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BazenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BazenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/salonQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PredvorjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PogledQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PredvorjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08