Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Moalboal, Filipini 6032 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gostinjska soba Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Kupaonica Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gostinjska soba Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okružje Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Trgovine Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okružje Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/salon Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepcija Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Trgovine Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okružje Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Trgovine Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restoran Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Obližnje atrakcije Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restoran
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Obližnje atrakcije Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sadržaji Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotela Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gostinjska soba Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotela Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotela Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okružje Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepcija
Područje Moalboal Broj soba: 25

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 488recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (488)
Razvrstati po:
Sigrid S. Solo putnici Netherlands, 14. srpnja 2015.
Perfect stay if you want to dive!

The staff is super friendly And helpfull, you can choose from a large amount of European food if you would like. The gardenview room are big. And good price
8
I had a wonderfull stay! I did divingclass instructor is the best! Everything is well organized. And the gear is good! The house reef is wonderful. Even though the visibility was not good. I would definitely go there again!!
Prijavi ovu recenziju
Mohamed R. Solo putnici United States of America, 11. srpnja 2015.
Fair

Location - cleanliness - security
5,7
Prijavi ovu recenziju
Mary G. Parovi Philippines, 9. srpnja 2015.
Great Place for those who love To DIVE

Clean, nice staff and a relaxing place
8,7
We thank the receptionist 'coz they upgraded us to a superior room... It was our last stay in Moalboal and we really enjoyed it..thanks a lot!!!
Prijavi ovu recenziju
Kwan Y. Solo putnici Australia, 29. lipnja 2015.
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Prijavi ovu recenziju
Ann J. Parovi Philippines, 14. lipnja 2015.
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Prijavi ovu recenziju
Vanessa S. Parovi Philippines, 12. lipnja 2015.
Both good and bad

Very near the coastline, beach is accessible, they let us borrow life vests for free while some of the snorkeling gears cam be rented for very cheap price
8,3
Enjoyed it as it is very close to the sea. Room was okay, however at night insects can come inside though doors and windows were already shut. Bad experience was with the comfort room. It has an awful smell all throughout our stay, plus the water supply was not really good thag we opted to take a shower outside by the poolside.
Prijavi ovu recenziju
Matthew F. Solo putnici United States of America, 21. svibnja 2015.
Good for diving. That's the only reason to stay.

Diving, location, decent service
6,7
Meh
Prijavi ovu recenziju
Wong M. Parovi Malaysia, 19. svibnja 2015.
Value for money

Clean,
6,3
We book a room with fan. It is very hot at night,change to air cond room in the end, just for sleeping. Maybe due to the hot weather. The room is clean n valuable. Worth for it.
Prijavi ovu recenziju
Crisanto B. Grupe Philippines, 10. svibnja 2015.
Nice stay at this resort

Nice and spacious rooms, nice pool, fantastic view of the sea
7,3
Prijavi ovu recenziju
Crisanto B. Grupe Philippines, 10. svibnja 2015.
nice stay at this resort

nice and spacious rooms, nice pool, great view of the sea
7,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Quo Vadis Dive Resort MoalboalQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - KupaonicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - TrgovineQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/salonQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepcijaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - TrgovineQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - TrgovineQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestoranQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Obližnje atrakcijeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestoranQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Obližnje atrakcijeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SadržajiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Gostinjska sobaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepcijaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktivnostiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Eksterijer hotelaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestoranQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestoranQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PogledQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BazenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BazenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BazenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/salonQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PredvorjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PogledQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkružjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - PredvorjeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06