ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Restoran R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salon R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salon R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salon R Mar Resort and Spa Phuket - Restoran R Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotela R Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotela R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Spa centar R Mar Resort and Spa Phuket - Spa centar R Mar Resort and Spa Phuket - Bazen R Mar Resort and Spa Phuket - Bazen R Mar Resort and Spa Phuket - Spa centar R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba
R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 78
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2474recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (2474)
Razvrstati po:
Goran M. Parovi Serbian, 15. prosinca 2014.
dobra lokacija hotela, blizu plaže i dešavanja

lokacija hotela blizu plaže, centra i dešavanja na Patongu. Sobe su čiste i uredne, osoblje ljubazno
8
Vrlo prijatan i ugodan boravak u hotelu. hotel je na idealnoj lokaciji u Patongu, blizu je plaže i centra dešavanja. doručak je bio prilično oskudan i vrlo slab izbor, treba poboljšati ponudu za doručak.
Samir A. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 14. siječnja 2015.
A friendly quiet location

Staff performence,location and savety
8,7
very pleasant and when I visit patong beach I always stay in this resort.
Robert B. Grupe Australia, 6. siječnja 2015.
Would consider again

quiet and set aside from the hustle and bustle, decent food offerings, Joy at the activities desk.
8
Adam P. Parovi Australia, 2. siječnja 2015.
flooding bathrooms

location, air conditioning, movies on tv
6,3
The hotel was fine apart from the fact that every time you have a shower the water runs around the outside of the bath and floods the floor of the bathroom. apart from this the hotel is fine and is in a good location. close enough to Bangla road with out hearing it until 5 in the morning. there is some good and cheapish bars and restaurants close by if you can't be bothered walking to far. we enjoyed our stay overall, perhaps a few more sun beds around the pool would be good.
Jackie E. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 15. prosinca 2014.
Value for Money

Staff, cleanliness and location
9,7
e staff were very friendly and accommodating. The hotel was very clean, comfortable and centrally located to the hub of Patong Beach. Definitely value for money and definitely worth a return visit.
Hoon W. Solo putnici Malaysia, 8. prosinca 2014.
Awesome hotel

Great and friendly staff, nice hotel enviroment, room value for money
10
Awesome stay
Aodh K. Grupe Ireland, 24. studenog 2014.
3 night went fast

Pool,staff, location
9
Good location, nice pool ,friendly staff. Bed was a bit hard, room was clean and comfortable
Jin H. Poslovni putnici Malaysia, 22. studenog 2014.
near to everywhere

location
6
Jeffrey E. Parovi Australia, 20. studenog 2014.
Best location in Koh Lanta

Location, view from room SU01,friendly staff
10
Excellent. Will return & stay here again.
Joceyln N. Obitelji sa malom djecom Singapore, 19. studenog 2014.
R Mar Hotel Review

1) good location - 10 minutes to Jungceylon Mall on foot
7
Every time I needed to take a shower, had to step up on a wooden box to get into the bath tub. Found this dangerous and tedious. Should have a separate shower cubicle. Water often accumulates on the rim of bath tub and overflows onto bathroom floor, making it wet and slippery.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestoranR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - RestoranR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - OkružjeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - PredvorjeR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A03