Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2671recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (2671)
Razvrstati po:
Goran M. Parovi Serbia, 15. prosinca 2014.
dobra lokacija hotela, blizu plaže i dešavanja

lokacija hotela blizu plaže, centra i dešavanja na Patongu. Sobe su čiste i uredne, osoblje ljubazno
8
Vrlo prijatan i ugodan boravak u hotelu. hotel je na idealnoj lokaciji u Patongu, blizu je plaže i centra dešavanja. doručak je bio prilično oskudan i vrlo slab izbor, treba poboljšati ponudu za doručak.
Prijavi ovu recenziju
Maryse O. Parovi Australia, 25. travnja 2016.
Excellent
6,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Sion H. Solo putnici United Kingdom, 25. travnja 2016.
Very noisy hotel!
5
The only thing I would say about this hotel is that it is one of the noisiest hotels I have ever stayed in. The rooms have no sound insulation and it seems to attract a clientele who find joy in coming in at 3.00 am and starting a party. Very difficult to sleep therefore. Breakfast is minimal but everything else fine. Nice pool.
Prijavi ovu recenziju
Syed N. Parovi Pakistan, 25. travnja 2016.
Over all good
5
It was dark in the room, lights are not enough. They should work on it.
Prijavi ovu recenziju
Gianluca I. Grupe Italy, 24. travnja 2016.
Good hotel
5,3
Nice room for the price, location not very convenient but ok.
Prijavi ovu recenziju
Sunil K. Solo putnici India, 21. travnja 2016.
Value for money
6,3
Great value. Enjoyed the stay
Prijavi ovu recenziju
Bernd R. Parovi Germany, 14. travnja 2016.
nice spacy rooms at great location
6
we went for Songkran :-) Hotel is close to Bangla rd but still at a quiet backroad. we booked the better rooms and were very satisfied.
Prijavi ovu recenziju
Jaeil K. Parovi South Korea, 14. travnja 2016.
good location good bed good food
5,3
Late check in and sleep. In the morning, we look around the patong beach and the street. It was chaos to make up the beach and ight club street
Prijavi ovu recenziju
Ng Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. travnja 2016.
Location
4
Good quite environment for family with young children,superb bed quality.staff is in good manners,only problem water in swimming pool is too hot due to the direct sunlight. 70% of the patong's local businessman is Rude compared to Samui and Krabi.Very Rude.
Prijavi ovu recenziju
Daniel M. Grupe Australia, 12. travnja 2016.
Great place
6
I would more than likely stay here again. Really great location, so close yet so quiet. Great pool, could've been a little cooler though
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestoranR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - RestoranR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - OkružjeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - PredvorjeR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04