Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Restoran R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salon R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salon R Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotela R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salon R Mar Resort and Spa Phuket - Restoran R Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotela R Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotela R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Spa centar R Mar Resort and Spa Phuket - Spa centar R Mar Resort and Spa Phuket - Bazen R Mar Resort and Spa Phuket - Spa centar R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba
R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 78
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2576recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (2576)
Razvrstati po:
Goran M. Parovi Serbian, 15. prosinca 2014.
dobra lokacija hotela, blizu plaže i dešavanja

lokacija hotela blizu plaže, centra i dešavanja na Patongu. Sobe su čiste i uredne, osoblje ljubazno
8
Vrlo prijatan i ugodan boravak u hotelu. hotel je na idealnoj lokaciji u Patongu, blizu je plaže i centra dešavanja. doručak je bio prilično oskudan i vrlo slab izbor, treba poboljšati ponudu za doručak.
Prijavi ovu recenziju
Edward G. Parovi United Kingdom, 24. kolovoza 2015.
good hotel in good location in noisy Patong Beach

Location and service of staff
7,7
very pleasant stay in this hotel that's in the middle of everything but is a quite refuge from the craziness of Patong Beach. The only issue is the major construction going on next door to the Hotel, not their fault but nonetheless annoying and loud if your in the adjoining wings that back onto the construction site. we were happy that the staff managed to put us in the far wing so the noise issue inside the room was minimal but sitting by the pool was a problem with the noise all day. I would say the hotel is a good standard 3* Hotel but with the noise issues struggles to be 4* and there are other Hotels in Patong with a 4* rating that are superior but again where this hotel wins is location and the helpful staff
Prijavi ovu recenziju
Damir B. Parovi Macedonia, 23. kolovoza 2015.
Short stop for honeymoon

Staff, location and spa
8,7
We came with my wife on a short trip for our honeymoon and must say location is amazing if you want to be in the heart of the city, Patong beach is a 5 minutes walk as well. The staff are all friendly and accommodating. The spa is a must,amazing massage and very professional staff. Room was clean and had all the standard amenities you would expect. Breakfast is ok,could be better. Only point of improvement would be the fact that even though we mentioned on the reservation and upon check-in that we are here on our honeymoon no one acted upon it or even congratulated. Didn't change our stay, just saying...
Prijavi ovu recenziju
Humberto B. Solo putnici United States of America, 22. kolovoza 2015.
Awesome hotel!Great location,good staff and reall!

Location,Good Staff and great room!
9,3
I had a amazing experience in this hotel!I'm planning to come back again!
Prijavi ovu recenziju
Craig P. Solo putnici Australia, 21. kolovoza 2015.
Gorgeous rooms, wonderfull staff, convenient!

location, rooms, staff
8,7
The staff here are truly wonderful. There seems to be a nice, hard working yet friendly and jovial culture here. Rooms are really lovely with wonderful touches and quiet! Easy walk to the beach and Bangla, etc - tucked away in a quiet Soi. The only minor point would be that the curtains are thin do the morning sun may wake up night owls too soon. No joiner fee was an added bonus.
Prijavi ovu recenziju
Aziah H. Parovi Malaysia, 19. kolovoza 2015.
Fantastic

The location is good, very helpful staff and peaceful environment
9,3
Fantastic. Will definitely come again to this resort
Prijavi ovu recenziju
Syed A. Solo putnici Malaysia, 18. kolovoza 2015.
Just try to get good stuff . More to have English

Clean and well organized .
8,3
Loved it
Prijavi ovu recenziju
Chia L. Grupe Malaysia, 12. kolovoza 2015.
Value of money

Clean, staff polite and fast responce
9,7
Overall good. Value of money... Near by night life.
Prijavi ovu recenziju
Bao A. Parovi Vietnam, 12. kolovoza 2015.
Staff is very friendly

Staff prepare the breakfast for us 'cause we checked out very early in the morning. impressive
8,3
very nice
Prijavi ovu recenziju
Michelle P. Grupe Philippines, 11. kolovoza 2015.
Great Location, Friendly Staff

location, staff, cleanliness
10
We had a great stay at R Mar! The place was beautiful and the staff were very friendly and accommodating. The location is also very confident, very near Jung Ceylon and the beach!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestoranR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - RestoranR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - OkružjeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - PredvorjeR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04