Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2686recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (2686)
Razvrstati po:
Goran M. Parovi Serbia, 15. prosinca 2014.
dobra lokacija hotela, blizu plaže i dešavanja

lokacija hotela blizu plaže, centra i dešavanja na Patongu. Sobe su čiste i uredne, osoblje ljubazno
8
Vrlo prijatan i ugodan boravak u hotelu. hotel je na idealnoj lokaciji u Patongu, blizu je plaže i centra dešavanja. doručak je bio prilično oskudan i vrlo slab izbor, treba poboljšati ponudu za doručak.
Prijavi ovu recenziju
Ryan K. Parovi United States of America, 22. svibnja 2016.
Great Place in Phuket
6,7
Very friendly staff. Perfect location - right by main street, but just off of it enough to escape the chaos when you want to.
Prijavi ovu recenziju
Joost V. Solo putnici Singapore, 17. svibnja 2016.
Beatiful
6,7
I had the best time here, it is quiet but central.
Prijavi ovu recenziju
Ethel F. Parovi Philippines, 16. svibnja 2016.
Very nice!!
5,7
Staff were courteous and nice though its better if they can speak and understand more English
Prijavi ovu recenziju
Martin P. Solo putnici United Kingdom, 12. svibnja 2016.
R mar
5,3
Excellent hotel...
Prijavi ovu recenziju
David B. Parovi United Kingdom, 11. svibnja 2016.
Pool
5,7
The large pool is what makes the hotel stand out from the rest
Prijavi ovu recenziju
Redha R. Parovi Bahrain, 9. svibnja 2016.
nice experience in patong beach
6
I stayed in the hotel 8 nights the place was clean. staff were so helpful. the only difficulty I faced is with the breakfast there is no wide collection of food and the buffet is the same everyday.
Prijavi ovu recenziju
Anthony G. Solo putnici Australia, 7. svibnja 2016.
Long weekend
4,3
resort is good and location is a small walk to main huddle and bustle of Bangla road. Hopefully the open up that small walk way through to the beach again (for better access to the water.
Prijavi ovu recenziju
Hector S. Solo putnici Spain, 5. svibnja 2016.
Nice hotel
6,3
Great location within walking distance from Bangla Road.
Prijavi ovu recenziju
Syed N. Parovi Pakistan, 25. travnja 2016.
Over all good
5
It was dark in the room, lights are not enough. They should work on it.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestoranR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - RestoranR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - OkružjeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - PredvorjeR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08