Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Restoran R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salon R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salon R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salon R Mar Resort and Spa Phuket - Restoran R Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotela R Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotela R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Spa centar R Mar Resort and Spa Phuket - Spa centar R Mar Resort and Spa Phuket - Bazen R Mar Resort and Spa Phuket - Bazen R Mar Resort and Spa Phuket - Spa centar R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba
R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 78
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2532recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (2532)
Razvrstati po:
Goran M. Parovi Serbian, 15. prosinca 2014.
dobra lokacija hotela, blizu plaže i dešavanja

lokacija hotela blizu plaže, centra i dešavanja na Patongu. Sobe su čiste i uredne, osoblje ljubazno
8
Vrlo prijatan i ugodan boravak u hotelu. hotel je na idealnoj lokaciji u Patongu, blizu je plaže i centra dešavanja. doručak je bio prilično oskudan i vrlo slab izbor, treba poboljšati ponudu za doručak.
Sky T. Parovi Singapore, 3. srpnja 2015.
Awesome!

Excellent Staff, Spacious Rooms, Great Location
9,3
Goods: Excellent service from the staff, friendly and courteous, went the extra mile to decorate our bed becos I stated in the remarks that this was for my honeymoon. Room is clean, new, spacious with big balcony. Swimming pool is nice and quiet too. Location near to bangla road and jungceylon, walking there saves transport money. Try restaurant No.6 nearby too! Bads: Breakfast is limited and boring. But staff will serve you any portion. Bathtub design causes major flood in the toilet after a shower. DO NOT BOOK TAXI to airport from the hotel. This particular staff (I did not see his name) quoted us 1400baht at first, then 1300baht after he found out that we were not from China/Japan/Korea. Usual rate is only 800baht to the airport! Overall a good place if you dont mind paying a little bit more!! Thank you to all the kind and friendly staff again!
Peter C. Solo putnici United Kingdom, 24. lipnja 2015.
Another Great Stay

Location, Room Size, Pool Area
9
2nd time round & just as enjoyable as my first stay, great location in relation to the beach, shopping mall, nightlife, but situated in a quiet area. Deluxe room great size, very comfortable, free Wi-Fi & also Mini Bar, buffet breakfast tasty & good choice, staff are very helpful & friendly, looking forward to returning again
Suresh S. Solo putnici India, 21. lipnja 2015.
Good stay

Clean and well maintained
8,7
Lim C. Parovi Malaysia, 11. lipnja 2015.
Location near to Patong Beach

Near to Patong Beach, near to shopping centre and near to many seafood restaurant
8
I feel good and comfortable in the hotel, hotel is clean and nice staff.
Sharon F. Parovi Singapore, 4. lipnja 2015.
Good place in Patong

Location ..... near to everywhere
8,7
Nice stay for a short trip. Walking distance to most places in Patong. Overall, good place and will return if I visit Patong again.
Yongheng S. Solo putnici Singapore, 31. svibnja 2015.
peaceful n relax resort

location.location and location
9
Liang Y. Parovi Singapore, 27. svibnja 2015.
6/10 hotel

staff location price
5,3
food was bad, staff friendly, location ok but is in a small lane, no sea view but construction nearby
Baoling C. Grupe Singapore, 26. svibnja 2015.
Perfect stay

The hotel was located conveniently at patong. Convenient to get food and drinks. Was well received by staff at any time. They were prompt at our requests. Nice stay and will stay again
9,7
Elliana T. Parovi Singapore, 15. svibnja 2015.
location location location

location, good service, big room
10
enjoyed our stay at the hotel. location was good and great staff.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestoranR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - RestoranR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - OkružjeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - PredvorjeR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6B02