Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Restoran R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salon R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salon R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salon R Mar Resort and Spa Phuket - Restoran R Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotela R Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotela R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Spa centar R Mar Resort and Spa Phuket - Spa centar R Mar Resort and Spa Phuket - Bazen R Mar Resort and Spa Phuket - Bazen R Mar Resort and Spa Phuket - Spa centar R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba
R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba R Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 78
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2544recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (2544)
Razvrstati po:
Goran M. Parovi Serbian, 15. prosinca 2014.
dobra lokacija hotela, blizu plaže i dešavanja

lokacija hotela blizu plaže, centra i dešavanja na Patongu. Sobe su čiste i uredne, osoblje ljubazno
8
Vrlo prijatan i ugodan boravak u hotelu. hotel je na idealnoj lokaciji u Patongu, blizu je plaže i centra dešavanja. doručak je bio prilično oskudan i vrlo slab izbor, treba poboljšati ponudu za doručak.
Sandip C. Parovi Nepal, 24. srpnja 2015.
Nice

Location , Staff and Location
9,7
Awesome
Ehsan S. Solo putnici Denmark, 21. srpnja 2015.
Dirty and old, everything is falling apart.

Location
2,7
Dirty and old, everything is falling apart.
Chris S. Parovi South Africa, 20. srpnja 2015.
R-Mar, room for improvement

Location, staff, value for money
9,3
Likes - almost everything, especially the super friendly and mostly accommodating staff Dislikes - internet, slow is slow and this was s ... l ... o ... w ... - ice 40 Baht a bucket vs. 8 Baht for double the quantity from 7-11 around the corner - doors slamming I would go back again if they had better internet, an ice machine with complimentary ice and doors that had rubbers to stop the slamming. An unexpected surprise, free mini bar ... pity I'm not a beer drinker! All in all, highly recommended except for a few problems that can easily be rectified.
Chuen N. Parovi Malaysia, 19. srpnja 2015.
Good location with friendly staffs

Location, friendly staff and value
7
We were greeted with friendly staff upon arrival and they handled our luggage well. One of the good thing is it has parking although it is situated in the centre , just walking distance to Bangla Road
Shivashish N. Solo putnici India, 19. srpnja 2015.
nice location and ambience

value for money, comfort , location
8,3
pleasant stay within budget
Pei E. Parovi Malaysia, 17. srpnja 2015.
Good service from the hotel crew

Great hospitality from the crew,good location and hotel clealiness
8
The only thing which dissapoint my stay is the shower.very low water pressure.
Sabrina L. Grupe Singapore, 16. srpnja 2015.
Great staff service & good location

1. Friendly staff services
8
Kaye B. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 13. srpnja 2015.
Location,location,location!!

Location,peaceful,lovely room
9,7
Location is key. Short walk to the hustle and bustle but when back at the resort just a short stroll away,so peaceful. Lovely room and staff very pleasant. Would definitely stay here again. Lovely pool too.
Reymar E. Grupe Philippines, 6. srpnja 2015.
Great location, best staff, calm and relaxing htel

Staffs were nice. They treated us well. Location was great too. It's just walking distance from Bangla rd (party street), patong beach and food/restos including shopping boutiques.
9,3
Overall, it was great. We recommend it to everyone. Breakfast food were more than enough and scrumptious. Staff are great ans friendly. Only a little negative is the airconditioning since it's centralized, so you can't control it the way you want. But the AC is working fine. :) We will surely come back here as the price is really reasonable for this relatively new and clean hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestoranR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - RestoranR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Eksterijer hotelaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - OkružjeR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salonR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - BazenR Mar Resort and Spa Phuket - PredvorjeR Mar Resort and Spa Phuket - Spa centarR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska sobaR Mar Resort and Spa Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08