Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, North Reclamation Area, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Kupaonica Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Restoran Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Predvorje Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Bazen Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Restoran Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Spa centar Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Plesna dvorana Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Hrana i piće
Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Hrana i piće Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Interijer hotela Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Sadržaji Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Predvorje Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Restoran Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Sadržaji Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Plesna dvorana
Područje North Reclamation Area Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2972recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2972)
Razvrstati po:
Katsuhiro Y. Poslovni putnici Japan, 16. kolovoza 2015.
It's good but wash basin was clogged when I stayed

The food is really good.
6,3
So so ok
Prijavi ovu recenziju
Daniel J. Poslovni putnici Philippines, 14. kolovoza 2015.
Business Room

Room Comfort, Business Lounge, Location
9,3
Staff properly addressed inconvenience of late room turn-over Access to buisness lounge is included, includes afternoon tea and cocktail hour
Prijavi ovu recenziju
John G. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 6. kolovoza 2015.
complete with amenities and close to SM mall.

clean and child friendly. the food was great. swimming pool was a hit with the children.
9,7
It was relaxing. Staff were friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Kevin V. Poslovni putnici United States of America, 31. srpnja 2015.
One of the best options in Cebu

Large rooms, good food, clean
9,3
It's a 4 star property, not 5 star. It competes well with Marriott. Rooms are much larger, but Marriott has a better location. Also, Marco Polo is an option but location is not the best. You'll be pleased if you go with any of the three.
Prijavi ovu recenziju
Vaness R. Parovi United States of America, 30. srpnja 2015.
Great location

Lication, staff and buffet!
8,7
Prijavi ovu recenziju
Hector D. Solo putnici United States of America, 24. srpnja 2015.
3 nights in Cebu

ambiance, staff friendliness, comfort
9,3
Great
Prijavi ovu recenziju
William K. Obitelji sa malom djecom United States of America, 23. srpnja 2015.
Expensive hotel catering to businessman

Local to mall, service, comfort of room
8,3
My stay was great.....but view is of poor squatter area, city and streets are dirty, visitors must stay in hotel or mall to feel safe....swimming pool area was great...
Prijavi ovu recenziju
Rashied S. Solo putnici Malaysia, 21. srpnja 2015.
Beyest hotel in Cebu

Good hotel, nice spa and friendly staff
9,7
I laike this hotel. The massage is very good
Prijavi ovu recenziju
Maria R. Parovi Philippines, 18. srpnja 2015.
Great location, great hotel

Spacious, luxurious, very clean
8
Stay was great! The executive suite was very spacious and comfortable. The living room is ideal if u have any guests over for hanging out. The bedroom was also well kept. The walk in closet was very useful. The huge bathroom with the separate tub with a view of the pier was a plus! Breakfast could be served in your room as well if you have a lazy morning. All in all it was a wonderful stay!
Prijavi ovu recenziju
Durand S. Parovi United States of America, 17. srpnja 2015.
Under impressed by Radisson Blue Cebu

proximity to SM Mall, hotel security, staff friendliness
5
This was a short stay and chose this hotel because it was the one I had originally chosen for my first trip to Cebu, but had to cancel due to earthquake damage to hotel a couple of years ago. Sadly, this hotel did not live up to reviews. While the location is convenient to SM Mall, staff is friendly, and security is excellent, I expected much more based on ratings and reviews. My stay did not live up to it. The bed was uncomfortable, shower not in best repair, poor indoor air quality, and overall room layout inferior to other hotels I have stayed at in Cebu. The breakfast buffet was geared more toward travellers from Korea and India than other countries. The front desk staff tried hard to upsell me at check-in despite being friendly overall. Also felt room service rates were inflated given rates at other properties with similar ratings in Cebu. I don't plan to stay at this hotel during future visits to Cebu. I expect better value for my money.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Cebu grad Cebu Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - KupaonicaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - RestoranRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - PredvorjeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - BazenRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - RestoranRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Spa centarRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Interijer hotelaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - SadržajiRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu grad Cebu  - PredvorjeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - RestoranRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - SadržajiRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - SadržajiRadisson Blu Cebu grad Cebu  - PredvorjeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02