Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, North Reclamation Area, grad Cebu , Filipini 6000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 3096recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (3096)
Razvrstati po:
Dennis H. Parovi Canada, 26. siječnja 2016.
GREAT HOTEL

LOCATION, FOOD, STAFF
8,3
GOOD HOTEL GREAT STAFF ONLY COMPLAINT HAS MORE TO DO WITH AGODA. WHEN YOU GO TO BOOK IT SAYS FREE CANCELLATION. BOOKING WAS FOR 6 DAYS FROM DATE I BOOKED YET WHEN YOU GO THROUGH ALL THE BOOKING INFO AND THEN PAY WHEN YOU GET CONFIRMATION THEY IS ACTUALLY NO FREE CANCELATION SO WHY DO YOU SEAY THAT WHEN IT IS VERY RESTRICTED CANCELLATION
Prijavi ovu recenziju
Mark P. Parovi Philippines, 26. siječnja 2016.
Breathtaking

Classy, elegant lobby and rooms; professional, knowledgeable and friendly staff; exquisite food
9,7
Prijavi ovu recenziju
Trishia L. Grupe Philippines, 14. siječnja 2016.
Worth It

cleanliness, staff, rooms
10
Pleasant.
Prijavi ovu recenziju
Kraig K. Poslovni putnici United States of America, 13. siječnja 2016.
Radisson Blu is the PREMIER business hotel in Cebu

Service, Facilities, Locaion
10
Excellent. The staff is superb: friendly, kind, service oriented, dedicated, timely with requests. Seriously, this is THEE place to stay for a business traveler in Cebu!
Prijavi ovu recenziju
Dan H. Poslovni putnici Sweden, 12. siječnja 2016.
Great hotel good standard and excellent service

Very high service level, excellent breakfast, clean rooms
10
Our stay at the Radisson Blu Cebu was great. This is my third time there and I'm still very satisfied. Great value for money, friendly and professional staff, clean rooms and great breakfast. The standard is considerably higher than in other hotels in Cebu. I will stay there again for sure.
Prijavi ovu recenziju
Anna L. Parovi Australia, 12. siječnja 2016.
Fantastic, Eco-friendly,,excellent service

Service , staff and location..
9
Very comfortable and very rewarding
Prijavi ovu recenziju
Steven H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 8. siječnja 2016.
Great Hotel

Location, food, staff
9,7
As always, it is the best hotel in Cebu, thoroughly enjoyed our stay.
Prijavi ovu recenziju
Marvin S. Parovi Philippines, 6. siječnja 2016.
Sugbo's Best

Breakfast Buffet, Staff Friendliness, Breakfast Buffet, Staff Friendliness
10
The best hotel in town. Just at the entrance we feel the class. The staff are so accommodating and treat us not just the customer, but a friend...calling us even by name (thanks Miss Rose 20F). The room is good, overlooking metro-Cebu. The breakfast buffet is unbeatable...the best!!! Food and drinks at the business lounge is superb. Radisson Blu, simply the best, an easy keeper.
Prijavi ovu recenziju
Karl M. Poslovni putnici Philippines, 6. siječnja 2016.
Great Service!!!

Service, location and staff
9,3
I stayed at th business room and the service was great! They let us check-in early and the staff was very nice.
Prijavi ovu recenziju
Ronald H. Parovi United States of America, 6. siječnja 2016.
Short getaway to the city

Food buffets, Location and Cleanliness
9,7
We travel up to Cebu a few times a year and this is our second stay with this hotel. We plan to make all our future stays here as we have stayed in many hotels and this one consistently has exceeded our expectations. All aspects of the stay were pleasant and trouble free.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Radisson Blu Cebu grad Cebu Radisson Blu Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - KupaonicaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - RestoranRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - PredvorjeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - BazenRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - RestoranRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Spa centarRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Interijer hotelaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - SadržajiRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu grad Cebu  - PredvorjeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - RestoranRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - SadržajiRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - SadržajiRadisson Blu Cebu grad Cebu  - PredvorjeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - KupaonicaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Posao CentarRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Posao CentarRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Posao CentarRadisson Blu Cebu grad Cebu  - PredvorjeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Dvorana za fitnessRadisson Blu Cebu grad Cebu  - KafićRadisson Blu Cebu grad Cebu  - RestoranRadisson Blu Cebu grad Cebu  - RestoranRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Pub/salonRadisson Blu Cebu grad Cebu  - RestoranRadisson Blu Cebu grad Cebu  - RestoranRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - BazenRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Pub/salonRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04