Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Grad Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Cebu Cebu City - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu City - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu City - Kupaonica Radisson Blu Cebu Cebu City - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu City - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu Cebu City - Predvorje Radisson Blu Cebu Cebu City - Bazen Radisson Blu Cebu Cebu City - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu City - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu City - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu City - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu City - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu City - Spa centar Radisson Blu Cebu Cebu City - Plesna dvorana Radisson Blu Cebu Cebu City - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu City - Hrana i piće
Radisson Blu Cebu Cebu City - Hrana i piće Radisson Blu Cebu Cebu City - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu City - Interijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu City - Sadržaji Radisson Blu Cebu Cebu City - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu City - Predvorje Radisson Blu Cebu Cebu City - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu City - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu City - Sadržaji Radisson Blu Cebu Cebu City - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu Cebu City - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu City - Plesna dvorana
Područje Grad Cebu Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2953recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2953)
Razvrstati po:
Hector D. Solo putnici United States of America, 24. srpnja 2015.
3 nights in Cebu

ambiance, staff friendliness, comfort
9,3
Great
Prijavi ovu recenziju
William K. Obitelji sa malom djecom United States of America, 23. srpnja 2015.
Expensive hotel catering to businessman

Local to mall, service, comfort of room
8,3
My stay was great.....but view is of poor squatter area, city and streets are dirty, visitors must stay in hotel or mall to feel safe....swimming pool area was great...
Prijavi ovu recenziju
Durand S. Parovi United States of America, 17. srpnja 2015.
Under impressed by Radisson Blue Cebu

proximity to SM Mall, hotel security, staff friendliness
5
This was a short stay and chose this hotel because it was the one I had originally chosen for my first trip to Cebu, but had to cancel due to earthquake damage to hotel a couple of years ago. Sadly, this hotel did not live up to reviews. While the location is convenient to SM Mall, staff is friendly, and security is excellent, I expected much more based on ratings and reviews. My stay did not live up to it. The bed was uncomfortable, shower not in best repair, poor indoor air quality, and overall room layout inferior to other hotels I have stayed at in Cebu. The breakfast buffet was geared more toward travellers from Korea and India than other countries. The front desk staff tried hard to upsell me at check-in despite being friendly overall. Also felt room service rates were inflated given rates at other properties with similar ratings in Cebu. I don't plan to stay at this hotel during future visits to Cebu. I expect better value for my money.
Prijavi ovu recenziju
Teodoro L. Poslovni putnici Philippines, 16. srpnja 2015.
Great hotel

Clean, comfortable, and new
10
My stay was perfect. The staff were very attentive and friendly. Food, especially breakfast, was sumptuous. You get your money's worth for a five-star hotel. Highly recommended. I will definitely stay at this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Rodger S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. srpnja 2015.
Perfect

Convenient,
9,7
Prijavi ovu recenziju
Kishor K. Obitelji sa odraslom djecom Kenya, 13. srpnja 2015.
An excellent hotel in a very good Location.

The Breakfast is awesome; the hotel facilities are comfortable and clean
10
Very enjoyable.
Prijavi ovu recenziju
Seulgi K. Poslovni putnici South Korea, 12. srpnja 2015.
the hotel is full of satisfaction until i left

comfortable service and nice accomodation...
10
It was the richest satisfaction among the hotels i had stayed.
Prijavi ovu recenziju
Chuang A. Poslovni putnici Philippines, 8. srpnja 2015.
A stay to remember

Very friendly & smiling staff especially in the Reception (esp. Ms. Chis of Front Desk). The food and dining is really incredible. And lastly comfort of the room.
10
We will surely go back to Radisson Blu. Thank your for the incredible experience.
Prijavi ovu recenziju
Letecia R. Obitelji sa odraslom djecom Norway, 8. srpnja 2015.
a fantastic classy hotel,,,

interior,cleanliness, staff,and a great location,,,
10
a great hotel with an elegant lobby,,,we had a great experience,,stayin there for two days the staff are friendly , helpful,,and lots of selection when it comes to breakfast super effective service,,,💙ly hotel want to stay there again,,,,
Prijavi ovu recenziju
William K. Obitelji sa malom djecom United States of America, 7. srpnja 2015.
Overrated

Beds and eve
7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Cebu Cebu CityRadisson Blu Cebu Cebu City - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu City - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu City - KupaonicaRadisson Blu Cebu Cebu City - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu City - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu Cebu City - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu City - BazenRadisson Blu Cebu Cebu City - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu City - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu City - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu City - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu City - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu City - Spa centarRadisson Blu Cebu Cebu City - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu Cebu City - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu City - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu Cebu City - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu Cebu City - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu City - Interijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu City - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu City - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu City - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu City - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu City - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu City - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu City - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu Cebu City - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu City - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu Cebu City - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu City - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu City - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04