ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Kupaonica Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Spa centar Radisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvorana Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Hrana i piće
Radisson Blu Cebu Cebu - Hrana i piće Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Interijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Sadržaji Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Sadržaji Radisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvorana
Područje Grad Cebu Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2822recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2822)
Razvrstati po:
Michael S. Solo putnici Australia, 25. ožujka 2015.
First stay in the Blue

Location, room comfort, service
9
I enjoyed the. Stay. The service was excellent. People very friendly and helpful. The location was excellent. The only thing that effected me was that both me and my partner suffered from upset stomach after Breakfast on weekend. Overall good stay
Michael J. Parovi Australia, 21. ožujka 2015.
Corner Suite

Bed, Food, Facilities
9,7
Excellent wifi, free live entertainment, excellent food and service, easy access to SM mall. Overall excellent hotel
Dawn L. Parovi United Kingdom, 16. ožujka 2015.
Lambert R&D

Attentive staff; cleanliness; excellent choices of foods
9,3
A very enjoyable 3 day stay
Andrew W. Parovi United Kingdom, 11. ožujka 2015.
Best Hotel

Standard, Location, Staff
10
As always the Radisson Blu Cebu never fails to impress me. My top choice hotel for Cebu.
Antonio A. Parovi Philippines, 11. ožujka 2015.
most courteous hotel - good eye contact and sincer

staff, cleanliness and buffet breakfast
8,7
One of my best stays in a hotel after being in SG, JKT and CAN.
Shaul B. Parovi Israel, 10. ožujka 2015.
very good

room service hotel
9,3
good hotel wite good price real 5 star hotel
Ki L. Poslovni putnici United Kingdom, 9. ožujka 2015.
5-star overrating

Friendly and helpful staff, cleanliness, can't think of the third
7
Neighborhood traffic was terrible. Elevators were always long awaited. Tea and coffee served in the buffet breakfast came with a cork-musty smell.
Edlin A. Solo putnici Philippines, 5. ožujka 2015.
Wonderful Stay

very strategically located, nice and spacious rooms and excellent service
10
It was pleasant from the moment i walked in until the time i checked out. Excellent food however i see no changes in the menu ever since - didn't see anything new in the food selection (breakfast buffet). Staff are nice and very warm.
June L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. ožujka 2015.
Great Hotel

Location, Comfort, Gym
9,3
Very relaxing stay while my son enjoyed the pool.
Michael H. Solo putnici Germany, 26. veljače 2015.
Best place to stay when in Cebu

Everything was perfect in this hotel
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - KupaonicaRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Spa centarRadisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu Cebu - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Interijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C03