ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Kupaonica Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Spa centar Radisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvorana Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Hrana i piće
Radisson Blu Cebu Cebu - Hrana i piće Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Interijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Sadržaji Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Sadržaji Radisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2799recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2799)
Razvrstati po:
Lota A. Parovi Philippines, 22. veljače 2015.
Hard rock Bed. Cheap beddings and pillows

Location and buffet breakfast
7,7
Raddison is overrated. Way too expensive compared to waterfront. Claiming to be a 5 star yet the bed Was too stiff and the doona and pillows felt very cheap. I woke up many times through the night as I Couldn't Get comfortable. Waterfront is way cheaper, more things to do and bed is more comfortable
Ailene V. Grupe Philippines, 21. veljače 2015.
Great, great great!!

Comfortable big room, nice staff and good food!
9,7
Excellent! I am so happy we spent 2 nights here. I will see you again when I go back to Cebu!
Payette E. Obitelji sa malom djecom Canada, 21. veljače 2015.
Travel with kids

Business lounge, gym, close to the mall
8
Good value
Masayoshi F. Solo putnici Japan, 17. veljače 2015.
Restaurant at club floor is convenient for biz.

Foods, Beds and cleaness
3,3
Very comfortable for business travel. Quite convenient for meeting business partner at the restaurant located club floor.
Ashley P. Parovi Australia, 17. veljače 2015.
very impressive!

staff and service, quality of hotel and awesome WiFi
10
2nd time I have stayed here and just as good as the first, one of the best hotels I have stayed in for the price
Steven S. Poslovni putnici Canada, 16. veljače 2015.
Great service, mediocre room, nice business lounge

hotel staff, business lounge, bed
8
I stayed for 2 nights in the Business Class room. I was very happy with the business lounge. I was able to conduct a meeting there. The breakfast was simple but decent. There were always snacks available during the day. The staff in the business area were very professional, especially Clifford. He was extremely helpful. Check in was simple and easy. The bathroom cleanliness was not up to what I would expect. There were stains on the marble floors and sink basin. The shower drain had discussing looking silicon. In some places, like the carpet or walls, there were small stains or smudges. For a business class-style room, I was disappointed. Nonetheless, the bed was very comfortable and offered good support without being hard. I was very happy with the bed comfort. All said, I would still stay here. While I would have to overlook some cleaniness issues, I would recommend this hotel to friends.
Rizaldy A. Solo putnici Canada, 15. veljače 2015.
Best hotel in Cebu

Location,food,nice staffs
9,7
Very restful,memorable,and lovely holidays
Susan M. Poslovni putnici Philippines, 15. veljače 2015.
Location, friendly staffs & cleanliness

Location, friendly staffs & cleanliness
8,7
I love this hotel because of the location. Its very convenient since it's close to mall, as in walking distance. Im always satisfied with the accommodating staffs. I had a wonderful & relaxing stay, which is very important since I always have a busy day whenever I visit Davao. For sure I will stay here again if I have to visit Davao in the future.
Kevin B. Parovi United States of America, 14. veljače 2015.
Outstanding

The staff was outstanding
10
Great Hotel
Editha V. Solo putnici Philippines, 14. veljače 2015.
Nice staff good location

Good location , clean and nice staff
7,7
Nice staff , location is good, small room but clean

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - KupaonicaRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Spa centarRadisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu Cebu - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Interijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A05