Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Kupaonica Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Spa centar Radisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvorana Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Hrana i piće
Radisson Blu Cebu Cebu - Hrana i piće Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Interijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Sadržaji Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Sadržaji Radisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvorana
Područje Grad Cebu Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2928recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2928)
Razvrstati po:
Peter V. Poslovni putnici Germany, 1. srpnja 2015.
Good Hotel But Not 5 Star

Good Service, But room and Bath need renovation
6
Nice Hotel But Pool looks old, to little towels and No pillows on the chairs. Very hard! Food good but soft drinks too expensiv. Too noisey by the Pool. You hear all Traffic and Bad smell
Jay O. Poslovni putnici Philippines, 26. lipnja 2015.
Amazing staff

Staff
7,3
Comfortable, they let me to check out late at 5pm without additional charges upon knowing my flight is 8pm. Friendly staff all over the hotel. Gym was good.
Mike J. Poslovni putnici Philippines, 23. lipnja 2015.
No points for CLUB CARLSON members

People almost understand English, hotel is very nice and located next to mall.
6,7
No points or stay credits if u book through agoda! Maybe fine print somewhere but I didn't see it...room service food is mediocre, both menu and taste. People go out of their way to help you and the staff seems well trained and friendly.
Andrea F. Solo putnici Philippines, 21. lipnja 2015.
Awesome, amazing, and excellent!

Staffs are super approachable, perfect location, excellence for this hotel
9,3
Excellent!
Carlo A. Poslovni putnici Philippines, 20. lipnja 2015.
Room not clean and bedsheets, towels smell funky.

Location, security, pool.
5,7
It was okay but below my expectations as sheets and towels are not fresh and smells bad. The blackout curtain is defective in my room 428, was too bright in the morning. Surely way below 5-star hotel level.
Edlin A. Solo putnici Philippines, 17. lipnja 2015.
Best hotel as always

Location, food, comfort
10
As always its still one of the best... Love everything in this hotel from the main door up to the time you checked out
Roslyn A. Grupe United States of America, 14. lipnja 2015.
Staff service is excellent!

Friendly and respectful staff, pleasant room, practical location
10
Special mention to JUVS.... He picked us up at the airport with Roger... Very accommodating and knowledgeable of Radisson's operations, and again took us to the airport with Another pleasant driver to send us off!
Melanie S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. lipnja 2015.
Satisfied

The food was good , friendly staff , good location
7,7
Very good
Roslyn A. Grupe United States of America, 11. lipnja 2015.
All about Radisson Blue!!

Staff hospitality and the beauty of the hotel itself
10
Very pleasant!
Jose B. Poslovni putnici Philippines, 7. lipnja 2015.
Luxury for value!

The room was so posh, the food was good and service was professional.
9
Staying at the RADISSON Blu gave me the chance to rest that I craved for after a tiring trip to Samar. And I got more than I bargained for when I was upgraded because the room class I booked for was fully booked. But every inch of the hotel was excellent. And its proximity to the mall was a plus.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - KupaonicaRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Spa centarRadisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu Cebu - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Interijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6B04