ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Kupaonica Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Spa centar Radisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvorana Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Hrana i piće
Radisson Blu Cebu Cebu - Hrana i piće Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Interijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Sadržaji Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Sadržaji Radisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2749recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2749)
Razvrstati po:
Raymond H. Poslovni putnici Australia, 23. siječnja 2015.
two great days in cebu

facilities, room layout and room size.
9
the stay was great, had a good first nights sleep and room service was perfect. the nice space/ garden and pool are very relaxing.
Romualdo R. Solo putnici Philippines, 22. siječnja 2015.
vacation

location, staff, ambience
9
very good
Jonelle R. Poslovni putnici Philippines, 22. siječnja 2015.
Worth the money!

Room Cleanliness, Staff are friendly, Food tastes good!
10
Radisson Blu Cebu by far is the best hotel I've stayed in at Cebu.
Andrew D. Parovi United States of America, 22. siječnja 2015.
Like

Pool, breakfast, service
9,7
Magnificent
Mark C. Parovi Australia, 21. siječnja 2015.
stayed in 3 star that were better

locationlocationlocation
8
it was too expensive,will never stay there again....there are many 3 star in cebu that are much newer and better and inexpensive
Rheza A. Grupe United States of America, 20. siječnja 2015.
good location

location, clean, friendly staff
7,3
nice place to stay whenever your in cebu.
Nestor T. Poslovni putnici Philippines, 19. siječnja 2015.
very good

very good
10
Chin P. Solo putnici Malaysia, 19. siječnja 2015.
Best Service in Cebu

Location and Service
8,7
The hotel has never failed me in service and delighting guests. This is important for frequent travelers and their staffs Sheila, Andrew, Marcos and many nameless others makes my staff always pleasant and welcomed!
Annadel D. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 19. siječnja 2015.
Excellent

Food, closed to city and friendly staff
9,3
What more can I say kids loved it.
Chin P. Solo putnici Malaysia, 17. siječnja 2015.
Best Hotel in Cebu

Service and Customer Oriented Staffs
8,7
Radisson has always made my stay comfortable and delighted with the little things they do like early check in for regular customers, great breakfast, excellent staff service. What else do you want? They are THE BEST!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - KupaonicaRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Spa centarRadisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu Cebu - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Interijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A01