Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Kupaonica Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Spa centar Radisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvorana Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Hrana i piće
Radisson Blu Cebu Cebu - Hrana i piće Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Interijer hotela Radisson Blu Cebu Cebu - Sadržaji Radisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salon Radisson Blu Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Sadržaji Radisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke Radisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvorana
Područje Grad Cebu Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2893recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2893)
Razvrstati po:
Jeongcheol R. Solo putnici South Korea, 21. svibnja 2015.
great example of good hotel

staff,
9,7
simply every time I visit Radisson Blue, this hotel gives me a security and comfort of staying at home. next to SM mall and close to airport, it seems like staffs are always doing rights things to their customers. I'm coming back there for next visit.
Abigail L. Poslovni putnici Philippines, 20. svibnja 2015.
Good hotel

Great breakfast buffet, spacious and comfy rooms, great service
9
Susan M. Poslovni putnici Philippines, 14. svibnja 2015.
home away from home

3 best things are location, comfortable room and good staffs
8,3
As always, Radisson Blu Cebu made my trip a pleasant one. As a business traveler, after a long day, I always look forward to going home & rest. And indeed, This hotel always meets my expectations. I will always stay in Radisson Blu whenever I visit my Cebu. Thank you!
Troy C. Obitelji sa malom djecom Australia, 13. svibnja 2015.
small single beds

close to the mall. the shower. the staff
8
Maria C. Poslovni putnici Philippines, 12. svibnja 2015.
Comfort and Standard.

Nice big comfortable room, excellent food and good location.
10
Alan S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. svibnja 2015.
Home away from home

Great food, comfy room, location
9,7
Wonderful
Orlando J. Parovi Philippines, 9. svibnja 2015.
great stay

staff, food, comfort
10
the staff were friendly. the food were great. the room was clean and spacious.
Hee J. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. svibnja 2015.
Great Stay

Clean room, Fun kids club in the weekend, Good breakfast
9,7
Radisson was Oasis for us. Except their outrageous charge for a local call, we loved our stay and Definitely will be going back again soon to Radisson! Thanks!
Frederick A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. svibnja 2015.
nice, beautiful hotel

the pool, the breakfast buffet, the rooms..
8,3
it was a pleasant stay...
Alexander S. Parovi Netherlands, 8. svibnja 2015.
Wonderful hotel

Good pool, good breakfast, good staff, wonderfull hotel
10
A perfect place in Cebu City, well maintained, amazone breakfast, good staff, also the hotel is next to a big shopping mall were you may find everything you next, from dinner to a cinema. Would definitely return to this hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - KupaonicaRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Spa centarRadisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu Cebu - Hrana i pićeRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - Interijer hotelaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - Luksuzni salonRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Cebu Cebu - SadržajiRadisson Blu Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Cebu Cebu - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C03