ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interijer hotela Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Recepcija Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interijer hotela Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Vrt Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/salon
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Kafić Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Apartman Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2633recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2633)
Razvrstati po:
Ali A. Solo putnici Saudi Arabia, 25. studenog 2014.
It was a magnificent stay

staff ,cleanness of the hotel and food
9,7
It was so nice, I would stay again when I come back
Lenet E. Poslovni putnici Philippines, 25. studenog 2014.
my kind of hotel

location, parking, food
8,3
Joy S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. studenog 2014.
hotel is good .. but the receptionist is horrible!

rooms pool location
8,3
2nd time staying in this hotel.everything is good only 1 thing make me angry the receptionist.. I booked 2,rooms for me n my mother but all under my name .. My mom went out at night didn't bring the card key,she ask the receptionist for card they nvr give her ..they ask 1staff to a company my go up to the room and knock but nobody open coz we all sleep already.. My mom tell them its my room but only under my daughters name .. They still NVR give her a card key instead tell my mom to wait until morning in the lobby.. So my mom got no choice she sleep in the sofa at the lobby.. In the morning I wanted to talk to the manager but say no manager on duty have to wait.. Omg ..
Dewei L. Poslovni putnici China, 23. studenog 2014.
very good hotel

clean cool goodservice
10
Emmanuel E. Parovi Australia, 23. studenog 2014.
superb

food,location,rooms
9,3
will highly recommend to friends.
Mary R. Poslovni putnici Philippines, 23. studenog 2014.
Excellent

food, lobby, area
10
great!
Giovanni N. Parovi Philippines, 23. studenog 2014.
What You See Is What You Get

Location, Cleanliness, Nice Room
9,7
Highly Recommendable
Terence B. Parovi Australia, 22. studenog 2014.
location is good staff excellent very polite

food very excellent entertainment excellent with the christmas celebrations wonderful and the staff go out of there way to help you
10
Very good no real complaint only a minor one but the hotel manager fixed the problem right away thankyou
Carmelo J. Poslovni putnici Philippines, 18. studenog 2014.
Its definitely worth coming back

The hotel rooms, the facade and the amenities
10
I had a very fruitful and relaxing stay
Jasmine L. Solo putnici Singapore, 17. studenog 2014.
Great Hotel! Spacious room and good location.

Spacious Room. Good Location. Wide Breakfast Buffet Spread.
9,3
Enjoyed my stay very much. Location very conveniently located next to mall. Superior room was very big. Staff was friendly and helpful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Hotel Cebu CebuRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RecepcijaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - VrtRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/salonRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KafićRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - ApartmanRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Dvorana za fitnessRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Dvorana za fitnessRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KupaonicaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B08