ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interijer hotela Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Recepcija Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interijer hotela Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotela Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Predvorje Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Predvorje
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Vrt Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/salon Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Kafić Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazen Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Apartman Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gostinjska soba Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restoran Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 400
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2434recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2434)
Razvrstati po:
Eleanor C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 31. kolovoza 2014.
Eleanor

Great location with good service. The breakfast was really nice. All well worth the cost.
10
Jung H. Obitelji sa malom djecom South Korea, 25. kolovoza 2014.
Good Location

Location, Swimming Pool, Professional staffs
9,7
Elea V. Grupe United States of America, 21. kolovoza 2014.
Classy

Huge facility, Friendly staffs, Clean
9,7
Great.... awesome!
Jae J. Poslovni putnici South Korea, 14. kolovoza 2014.
Always Satisfied

Comfotable
10
Agoda
Robert R. Parovi United Kingdom, 12. kolovoza 2014.
Great stay!!

Staff, Rooms, food (business lounge)
8,7
We stayed for 4 nights, had 2 business class rooms, the business class lounge was exceptional for a number of factors. The food, views and general ambience were all excellent. Staff, almost without exception were friendly and helpful. We had a corner room on 20th floor with panoramic views over the city/port and over Mactan island towards Bohol. The lobby area was very lively with entertainment every evening. Whilst the food in the lounge was excellent, the main restaurant (Feria) was very large and very busy. It's very difficult to maintain food quality when prepared for a large number of people, so we felt that here the quality suffered (but only a little!!) Overall an outstanding hotel and would not hesitate to stay again or recommend the hotel.
Chariya R. Poslovni putnici Thailand, 11. kolovoza 2014.
Great hotel

Clean , good services , large bedroom
10
I really enjoyed my stay at this hotel. The room was big , clean and nice. Breakfast was fantastic and there were variety of food.
Carmella M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. kolovoza 2014.
Very good hotel, value for Money

Service, Location, Room
10
We thoroughly enjoyed our stay. We arrived early morning and they allowed us to do early check in at 5am. This is very sweet especially we have a toddler who is very sleepy. The service staff are very nice and accommodating. Also, after check in they let us choose among snacks they have prepared in the lobby like fresh fruits and energy bar. The location is just beside SM Mall so very accessible.
Antoine G. Obitelji sa malom djecom France, 10. kolovoza 2014.
Very good level of service

Nice pool - clean and confortable room
9,3
Very good stay as always. The room is very comfortable and clean, the pool is great and the hotel very central. But the best thing was the staff and the service : we required an early check-in (we arrived at 10 am) and it was accepted. We also required a late check-out (we left at 6 pm !) and it was also easily accepted :) very nice
Christine L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. kolovoza 2014.
will come back

good food. nice rooms. good location
8
Jiyoung H. Grupe South Korea, 8. kolovoza 2014.
very kind !!!

kind, clean, taste !
9,7
It was very nice choice staying in Radisson Blu Hotel. It won't forget it. All of the steps in hotel were very kind!!! If I go to Cebu again, I will stay in Radisson Blu one more time! Thxs!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Hotel Cebu CebuRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RecepcijaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - VrtRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/salonRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KafićRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BazenRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - ApartmanRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Dvorana za fitnessRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Dvorana za fitnessRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Plesna dvoranaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Gostinjska sobaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KupaonicaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestoranRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PredvorjeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3C06