Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Hotel

Karl-Liebknecht-Strasse 3, Mitte, Berlin, Njemačka 10178 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Hotel Berlin - Eksterijer hotela Radisson Blu Hotel Berlin - Eksterijer hotela Radisson Blu Hotel Berlin - Ulaz Radisson Blu Hotel Berlin - Predvorje Radisson Blu Hotel Berlin - Predvorje Radisson Blu Hotel Berlin - Interijer hotela Radisson Blu Hotel Berlin - Gostinjska soba Radisson Blu Hotel Berlin - Gostinjska soba Radisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastanke Radisson Blu Hotel Berlin - Restoran Radisson Blu Hotel Berlin - Interijer hotela Radisson Blu Hotel Berlin - Interijer hotela Radisson Blu Hotel Berlin - Kupaonica Radisson Blu Hotel Berlin - Kupaonica Radisson Blu Hotel Berlin - Gostinjska soba Radisson Blu Hotel Berlin - Interijer hotela
Radisson Blu Hotel Berlin - Restoran Radisson Blu Hotel Berlin - Interijer hotela Radisson Blu Hotel Berlin - Restoran Radisson Blu Hotel Berlin - Restoran Radisson Blu Hotel Berlin - Restoran Radisson Blu Hotel Berlin - Restoran Radisson Blu Hotel Berlin - Restoran Radisson Blu Hotel Berlin - Restoran Radisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastanke Radisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastanke Radisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastanke Radisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastanke
Područje Mitte Broj soba: 427
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 66recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (66)
Razvrstati po:
Harrison K. Parovi Australia, 28. srpnja 2015.
Great location on river front

Location, river front, concierge guy
8
Some of the staff were very abrupt, except for the concierge guys, a couple of bar staff ( def not he female ones) and reception staff, hotel is nice, shower over the bath can be tricky, some older friends were staying here too. They had trouble negotiating the shower door over the bath. It's tricky... The aquarium costs you 20€ from memory to go in. But if you just want to sit at Te bar and admire it's great, food in outside bar not great - des ear salad consisted of lettuce, tomato(?) and Parmesan cheese was a rip off at 12€ or whatever it was... Tourist bus goes from outside front door, canal ferry does too. Easy walking distance to museums... I would stay again for the location
Prijavi ovu recenziju
Anniken C. Solo putnici Thailand, 23. srpnja 2015.
Great stay here.

breakfast buffet/food was fantastic. great location, nice rooms.
10
Great stay.
Prijavi ovu recenziju
Harrison K. Solo putnici Australia, 21. srpnja 2015.
Location

Location, museums, quiet
8,3
I have previously stayed here, my comments are not really different to previous review. It's great for location, it's comfortable. Bathroom isn't great with the layout and shower over the bath and awkward glass shower screen , but let's face it. You aren't in berlin to hangout at the hotel
Prijavi ovu recenziju
Karen R. Parovi United States of America, 13. srpnja 2015.
This is our hotel whenever in Berlin. Great Spot!

Location, service, and the aquarium!
9,7
Excellent!
Prijavi ovu recenziju
Paul B. Parovi United Kingdom, 9. srpnja 2015.
Good stay

Location service and fitness facility
10
Great location. Excellent hotel
Prijavi ovu recenziju
Patricia W. Parovi United States of America, 26. lipnja 2015.
P

Location, free wifi in large, nicely appointed rooms, helpful staff
10
Great
Prijavi ovu recenziju
Abdelrahman A. Poslovni putnici Egypt, 29. svibnja 2015.
decent hotel but not worthing the value of the $

location, aquarium and location :))
7
it was ok, specially the aquarium, but the food aint that perfect and hotel is kinda small and the views aint so good also ... its a decent hotel and the location is perfect but its not 5* i guess, its normal ! the best things as i mentioned are the aquarium and the location of the hotel :) ! people are friendly but not over friendly if u know what i mean, thats all i guess but still u may stay at it :) !
Prijavi ovu recenziju
Slavisa K. Parovi United States of America, 29. travnja 2015.
Great hotel in Berlin Mitte

Excellent location, friendly staff, neat and clean, nice modern decor
10
If you are in Berlin for sight seeing, location is as good as it gets. Hotel is very well taken care of and clean. We didn't dine in the restaurant but it looked good. It has outdoor seating overlooking the river. Some rooms have interior view looking at the fish tank (very cool) but we were given a choice and picked street view. Street noise was not an issue. Hotel is rated 5 star but if you are expecting Ritz, 4 seasons or Waldorf Astoria this is not what it is. I would compare Radisson Blu with W hotels and Sofitel. Upscale and modern. Overall, highly recommended!
Prijavi ovu recenziju
Winifred B. Parovi United Kingdom, 12. travnja 2015.
To be recommended

Location, helpfulness and friendliness of staff.
9
Good
Prijavi ovu recenziju
Derick R. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 8. travnja 2015.
water chaos

The location.
5
A disaster.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Hotel BerlinRadisson Blu Hotel Berlin - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - UlazRadisson Blu Hotel Berlin - PredvorjeRadisson Blu Hotel Berlin - PredvorjeRadisson Blu Hotel Berlin - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - Gostinjska sobaRadisson Blu Hotel Berlin - Gostinjska sobaRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - KupaonicaRadisson Blu Hotel Berlin - KupaonicaRadisson Blu Hotel Berlin - Gostinjska sobaRadisson Blu Hotel Berlin - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - Dvorana za fitnessRadisson Blu Hotel Berlin - Spa centarRadisson Blu Hotel Berlin - Pub/salonRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - PredvorjeRadisson Blu Hotel Berlin - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - BazenRadisson Blu Hotel Berlin - Balkon/terasaRadisson Blu Hotel Berlin - Gostinjska sobaRadisson Blu Hotel Berlin - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - Interijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - Hrana i pićeRadisson Blu Hotel Berlin - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - Balkon/terasaRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - Soba za sastankeRadisson Blu Hotel Berlin - RestoranRadisson Blu Hotel Berlin - Eksterijer hotelaRadisson Blu Hotel Berlin - Hrana i pićeRadisson Blu Hotel Berlin - Hrana i pićeRadisson Blu Hotel Berlin - Hrana i pićeRadisson Blu Hotel Berlin - Hrana i pićeRadisson Blu Hotel Berlin - Hrana i pićeRadisson Blu Hotel Berlin - Hrana i pićeRadisson Blu Hotel Berlin - Hrana i pićeRadisson Blu Hotel Berlin - Hrana i pićeRadisson Blu Hotel Berlin - Hrana i pićeRadisson Blu Hotel Berlin - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02