ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place

G-59, Connaught Circus, Connaught Place, Centralni Delhi, New Delhi i NCR, Indija 110001 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Marina Hotel
Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Pub/salon Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Balkon/terasa Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Kupaonica Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Posao Centar Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Recepcija Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Balkon/terasa Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Kupaonica Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Dvorana za fitness
Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Predvorje Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Dvorana za fitness Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba
Područje Centralni Delhi Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 257recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (257)
Razvrstati po:
Rezaul C. Solo putnici Bangladesh, 24. siječnja 2015.
not a good hotel

good location
4,7
Rezaul C. Solo putnici Bangladesh, 24. siječnja 2015.
Radisson Blu Marina Hotel

location is good
4,7
Amardeep S. Parovi Thailand, 20. siječnja 2015.
Staff behavior rude.

Good food
5,7
I regret that it was not worth the price paid and not up to standard of 5 stars. Receptionist are very rude. Overall stay was terrible
Samsudin M. Parovi Malaysia, 14. siječnja 2015.
A night in Delhi

Location, location, location
8
It met my requirement for a night stay in Delhi. Breakfast was excellent .
Garima J. Grupe Australia, 10. siječnja 2015.
Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place

Location, food & courtesy of outdoor staff
7,3
Licia B. Solo putnici Italy, 7. siječnja 2015.
Avoid! Filthy rooms, filthy bedsheets and towels

friendly front entrance staff
4
An hygiene nightmare floors in the room were sticky with dirt, bedsheets were not fresh and must have been used by several clients prior to our check-in...they were crumpled and dirty and I found hair and black specks on them. This must be the norm because the housekeeping manager did not bat an ayelid when I called to complain and sent someone to change the bedsheets. When they came to change the bedsheets I saw that the comforter/quilt was also very dirty and so were the mattress and mattress protector. The air-con filters were very dirty and torn and I could see the air-duct through the vent slots. A real nightmare. Unfortunately we had prepaid both stays and had no choice but stay.
Punwaree C. Parovi Thailand, 3. siječnja 2015.
Great location

Nice breakfast, good location
8,7
We stayed here for 3 nights, it was nice. Staffs are helpful, near center delhi and easy to get any places becoz also near to subway.
Kathleen C. Grupe Australia, 2. siječnja 2015.
Great

Staff went out of their way, room service was good and the bed was so comfortable
9,3
Staff really went out of their way to do anything they could to make our stay comfortable. They packed a breakfast to take with us on our early morning start to our day trip to Agra. The hotels travel info desk were great and can custom make your day trips to suit you for a great price
Stewart F. Solo putnici New Zealand, 1. siječnja 2015.
holiday

location location staff
7,7
Dileep R. Parovi Australia, 1. siječnja 2015.
A pleasant stay

Location, committed staff, excellent breakfast
10
It was a very pleasant stay with excellent service during breakfast and personal communication from senior management who chatted with staff to ensure they were aware of guest's opinions.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCRRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Pub/salonRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Balkon/terasaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - KupaonicaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Posao CentarRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RecepcijaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Balkon/terasaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - KupaonicaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - PredvorjeRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07