ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place

G-59, Connaught Circus, Connaught Place, Centralni Delhi, New Delhi i NCR, Indija 110001 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Marina Hotel
Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Predvorje Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Balkon/terasa Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Kupaonica Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Posao Centar Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba
Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Recepcija Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Posao Centar Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Vrt Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Predvorje Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Posao Centar Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Kupaonica
Područje Centralni Delhi Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 229recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (229)
Razvrstati po:
Amrit K. Poslovni putnici India, 5. rujna 2014.
Disappointed with a service. Could have considered

Centrally located, informative staff, service is good
4,7
The stay was a bit disappointing as I was traveling with a friend and requested for a double occupancy and 2 separate beds. On check in the hotel offered me 1 queen size bed. Which was unfair as the staff was well aware of the double occupancy. I am a celebrity stylist and have traveling all around the world and I have never experienced a queen size bed for double occupancy. It was very disappointing.
Tai C. Solo putnici Singapore, 3. kolovoza 2014.
Convenient location, room was not clean

Service, spa and location
5,7
Cleanliness of the room was an issue.
Tetsu M. Poslovni putnici Japan, 31. srpnja 2014.
Overall acceptable.

Reasonable and comfy, however I had trouble with watching TV couple of times.
7,3
Nigel C. Poslovni putnici New Zealand, 27. srpnja 2014.
Fantastic Staff and Location

The Staff
9,7
Zhihong Z. Poslovni putnici China, 22. srpnja 2014.
KINDA GOOD

LOCATION, SERVICE,
9,3
GREAT
Surinder J. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 19. srpnja 2014.
showing its age

restaurant and bar area which have obviously been modified and food.
5
Connaught Circus has not kept up with modern Delhi The area looks tired and is showing its age. The hotel I am afraid to say is exactly the same. There were no visible efforts to clean and tidy the outside of the building - the pavement area is not even swept or washed down. Inside some areas have been modernised and have a boutique look.However our two rooms the were shabby and left a lot to be desired. They were not of the standard expected of a Radisson. The majority of the staff were polite, friendly and helpful but we did request an alarm call on our last morning as we had a very early flight. Not only did we NOT receive the call but the duty manager showed little concern about this lapse. This is not acceptable.
Nishant N. Poslovni putnici India, 14. srpnja 2014.
AC did not work. So much disturbance by housekeepi

Centrally located Good food options aroundNearby good restaurant
3,3
2 nights stay was painful and non comfortable after a long international travel.
Nigel C. Poslovni putnici New Zealand, 3. srpnja 2014.
Fantastic Staff and Location

Staff; location; value for money
9,7
As a frequent traveller I look for certain things in a hotel; location and price are important however service is paramount. The staff at Radisson Blu Marina hotel were wonderful from check in to check out. Everyone smiles; they are helpful and there to help in anyway they can. I experienced this from all the staff during my stay however I would particularly like to thank Sonam at reception; Urvashi at reception and Shailendra at the bar; they went out of their way to make me feel comfortable. Thank you
Mirza A. Parovi Bangladesh, 11. lipnja 2014.
A nice to stay.

Location, Food and Cleanness
10
Possibly best hotel to stay in Caunnaght Place. New Delhi
Navdeep K. Poslovni putnici India, 12. svibnja 2014.
It was good value for money.

Friendly Staff, Location, Breakfast
9
Bathroom flush was not working properly.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCRRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - PredvorjeRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Balkon/terasaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - KupaonicaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Posao CentarRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RecepcijaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Posao CentarRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - VrtRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - PredvorjeRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Posao CentarRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - KupaonicaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - KupaonicaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - PredvorjeRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Balkon/terasaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Marina Hotel Connaught Place New Delhi i NCR - Kupaonica


AS-AGWEB-3C08