ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Plaza Delhi

National Highway 8, Zračna luka Indira Gandhi Int'l, New Delhi i NCR, Indija 110037 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Predvorje Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Bazen Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Bazen Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Rekreacijski sadržaji
Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitness Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastanke Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar
Područje Zračna luka Indira Gandhi Int'l Broj soba: 261
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 218recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (218)
Razvrstati po:
Michael L. Parovi United Kingdom, 23. lipnja 2014.
Great Location poor reception

The Bar, The room, The Breakfast
7,3
The car pick up from the airport did not happen so we had to get a cab - which is ok for someone who knows what they are doing but is fraught with risks for the uninitiated. The reception staff were apologetic in a process driven sort of way (i.e. standard phrases). Check out was just as cold and processed. I know it is a transit hotel but there are a lot of good hotels in the area so we will definitely not stay there again despite being club carlson gold members. Pity as the bar staff and food were excellent.
Gurumoorthy R. Grupe India, 17. lipnja 2014.
Good

Clenliness, good room facilities, good food
4,7
Harold W. Parovi France, 15. lipnja 2014.
A good choice near the airport

Well appointed room, restaurant, airport transfer
10
We were completely satisfied with our stay at this hotel. The room was a good size and was nicely furnished. In the restaurant, the evening buffet was excellent and had a wide variety of choices. Evidently the restaurant has a good reputation because it was full of local people. Our transfer from and to the airport went smoothly.
Phuntsok W. Poslovni putnici India, 13. lipnja 2014.
Very good hotel

Good amenities, excellent thai restaurant n near to airport
8,7
Niraj S. Poslovni putnici Nepal, 8. lipnja 2014.
Fantastic stay meeting my needs

Location meeting my needs / friendly staff / comfortable
8
Very good and relaxing
Keiichi S. Poslovni putnici Japan, 13. svibnja 2014.
close from airport, kind staff and clear room

close from airport, kind staff and clear room including faster check in
10
Juan P. Grupe Colombia, 11. svibnja 2014.
Awesome. Nice clean and very comfortable

Shuttle transport to airport, breakfast and attentive staff
10
Awesome. Amazing breakfast, excellent service. A very good option close to the airport. Highly recommend this hotel.
Ashish S. Parovi India, 3. svibnja 2014.
Comfortabale

Good location, good food and attentive staff
8
Christiane G. Solo putnici United Kingdom, 17. travnja 2014.
Satisfactory

Location, cleanliness and comfort
8,7
Very comfortable
Diego M. Parovi Spain, 12. travnja 2014.
Luxurious room, perfect to rest after the travels

Luxurious room and amazing kebab dinner
10
This was the hotel where we stayed on the last night after 16 days of travelling in India. It was the perfect spot to stay for an early flight. Luxurious rooms and amazing kebab dinner. Best dinner in India for sure...absolutely great food.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCRRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - PredvorjeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Rekreacijski sadržajiRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastankeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar


AS-AGWEB-3A05