Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Plaza Delhi

National Highway 8, Zračna luka Indira Gandhi Int'l, New Delhi i NCR, Indija 110037 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastanke Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvorana Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvorana Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitness Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvorana Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Kuhinja Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i piće Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Bazen Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Vrt Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastanke Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvorana Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Kafić Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitness Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela
Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i piće Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvorana Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Sadržaji Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Bazen Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Bazen Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i piće Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Sadržaji Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar
Područje Zračna luka Indira Gandhi Int'l Broj soba: 261
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 324recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (324)
Razvrstati po:
Norfalisa A. Poslovni putnici Malaysia, 12. kolovoza 2015.
Good Business Hotel

location, internet access,
7
Prijavi ovu recenziju
Norfalisa A. Poslovni putnici Malaysia, 11. kolovoza 2015.
Good for Business Traveller

Location, facilities, food
8
Prijavi ovu recenziju
Norfalisa A. Poslovni putnici Malaysia, 29. srpnja 2015.
Good Business Hotel

Location, Friendly Staff and Cleanliness
6
Prijavi ovu recenziju
Amit R. Solo putnici India, 7. svibnja 2015.
i had a comfortable stay

food ,comfort and Hospitality
9
Prijavi ovu recenziju
Reginald N. Parovi Australia, 28. ožujka 2015.
An oasis amid the turmoil,heat dust & smog

Location,comfort,convenience & staff performance
9,3
Overall very good,food could have been a bit better.Would definitely recommend staying here even if you were not about to fly out.
Prijavi ovu recenziju
Rhonda P. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 17. ožujka 2015.
Perfect end to indian holiday

Room size, Coffe lounge, hotel transfers
10
This is an excellent hotel, we had one night here arriving back from goa heading the next day home to Australia, we had airport transfers and a great breakfast included. We also had dinner in the restaurant which was really good. The rooms were large with a big shower head and plenty of soft towels.
Prijavi ovu recenziju
Tomas L. Parovi Sweden, 6. ožujka 2015.
Nice staf

Staf food close to airport
10
Very good
Prijavi ovu recenziju
Lee H. Solo putnici Singapore, 28. veljače 2015.
Airport hotel

Room cleanliness, drain shower and working toilet
7,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Serena J. Solo putnici United Kingdom, 23. veljače 2015.
comfort near the airport

Cleanliness, comfort, professional, good food
8,7
Very comfortable. Friendly and professional staff. Quiet and private room. Only inconvenience is not being able to pay by Debit Card. This means I am unable to pay direct to the hotel and have to go through another Company. Most inconvenient. Otherwise the hotel is of a high standard and very convenient for the airport.
Prijavi ovu recenziju
Atul S. Poslovni putnici India, 15. veljače 2015.
Excellent staff, facility.

Customer first approach, ready to accommod guests request as far as possible. very nice, will stay again.
10
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCRRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastankeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - KuhinjaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - VrtRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastankeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - KafićRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - SadržajiRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - SadržajiRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01