ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Plaza Delhi

National Highway 8, Zračna luka Indira Gandhi Int'l, New Delhi i NCR, Indija 110037 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Predvorje Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Bazen Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Bazen Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Rekreacijski sadržaji
Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitness Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastanke Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvorana Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvorana
Područje Zračna luka Indira Gandhi Int'l Broj soba: 261
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 242recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (242)
Razvrstati po:
Laura F. Parovi Canada, 8. rujna 2014.
Gorgeous and close to the airport

Beautiful Clean Luxurious
10
It was perfect! Would stay here again in a heartbeart.
Yonatan Y. Poslovni putnici Israel, 7. rujna 2014.
Comfortable

location, clean, gym
9,7
Very comfortable.
Shree B. Obitelji sa malom djecom Australia, 31. kolovoza 2014.
Great to be back

Location (proximity to International airport), Package including airport transfers/breakfast and Cleanlines.
8,7
It was our second time at this hotel and it was a pleasant one. Travelling with our 8year old son, proximity to international airport is a big plus and the Arpt transfer inclusive package was the main criteria for selecting the hotel again. The staff is very polite (as expected for this class of hotel) and the property is neat. The buffet breakfast is excellent, with a good spread with authentic taste... make to order counter was nice... Overall a good stay that met expectations.
Akram A. Poslovni putnici Jordan, 31. kolovoza 2014.
Overall good hotel , clean , security is good

Location is good it is near airport , food is good and clean, service is good
8,7
Nice, comfortable,, secure , but the outside area , means outside fence of the hotel is dirty
Kris L. Poslovni putnici India, 28. kolovoza 2014.
Business Hotel near international airport

Location - near airport, Value for money , Good food
7,7
Riccardo B. Poslovni putnici Italy, 21. kolovoza 2014.
Excellent Business Hotel

Breakfast buffet, Room size and comfort, Staff service
9,3
I have been at this hotel already 5 times, and plan to return at every visit. This is a perfect hotel for business travellers with businesses in South Delhi and Gurgaon area. It is also a great value for money for vacationers, but it is not close to the city and touristic attractions (ca. 45-60 minutes drive with no traffic). Rooms are great, big and clean, staff is very responsive and prepared for any needs and tourist arrangements, breakfast buffet is absolutely great with great western food selection as well as Indian and Asian choices.
Preet S. Solo putnici Canada, 28. srpnja 2014.
Great Staff

Very helpful staff. Goes the extra mile to assist guests.
8,3
Great
Sheridan P. Solo putnici United States of America, 25. srpnja 2014.
Exquisite breakfast buffet, delightful pool

food, pool, lobby shops
9,3
The pool alone makes this a lovely stopover respite near the airport in Delhi. Add in the breakfast buffet and you've got heaven. Lobby shops are nice also. Pool bathrooms should have some amenities added so that swimmers can comfortably shower afterwards.
Jennifer M. Grupe Australia, 16. srpnja 2014.
Brilliant stay at Radisdon Blu Delji

Close to airport Best buffet I have ever eaten Fabulous staff
10
Loved every second and wish we could have stayed linget
Wail A. Poslovni putnici United Arab Emirates, 15. srpnja 2014.
nice

easy access, nice ambiance, value for money
9,7
nice and cool

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCRRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - PredvorjeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Rekreacijski sadržajiRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastankeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - KafićRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - ApartmanRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - KafićRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - KuhinjaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - VrtRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastankeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - KafićRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Pub/salonRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - SadržajiRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - SadržajiRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01