ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Plaza Delhi

National Highway 8, Zračna luka Indira Gandhi Int'l, New Delhi i NCR, Indija 110037 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Predvorje Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Bazen Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Bazen Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Rekreacijski sadržaji
Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitness Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastanke Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar
Područje Zračna luka Indira Gandhi Int'l Broj soba: 261
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 231recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (231)
Razvrstati po:
Riccardo B. Poslovni putnici Italy, 21. kolovoza 2014.
Excellent Business Hotel

Breakfast buffet, Room size and comfort, Staff service
9,3
I have been at this hotel already 5 times, and plan to return at every visit. This is a perfect hotel for business travellers with businesses in South Delhi and Gurgaon area. It is also a great value for money for vacationers, but it is not close to the city and touristic attractions (ca. 45-60 minutes drive with no traffic). Rooms are great, big and clean, staff is very responsive and prepared for any needs and tourist arrangements, breakfast buffet is absolutely great with great western food selection as well as Indian and Asian choices.
Preet S. Solo putnici Canada, 28. srpnja 2014.
Great Staff

Very helpful staff. Goes the extra mile to assist guests.
8,3
Great
Sheridan P. Solo putnici United States of America, 25. srpnja 2014.
Exquisite breakfast buffet, delightful pool

food, pool, lobby shops
9,3
The pool alone makes this a lovely stopover respite near the airport in Delhi. Add in the breakfast buffet and you've got heaven. Lobby shops are nice also. Pool bathrooms should have some amenities added so that swimmers can comfortably shower afterwards.
Jennifer M. Grupe Australia, 16. srpnja 2014.
Brilliant stay at Radisdon Blu Delji

Close to airport Best buffet I have ever eaten Fabulous staff
10
Loved every second and wish we could have stayed linget
Wail A. Poslovni putnici United Arab Emirates, 15. srpnja 2014.
nice

easy access, nice ambiance, value for money
9,7
nice and cool
Mark P. Poslovni putnici United States of America, 27. lipnja 2014.
Great Location

Location, room comfort, excellent staff
9,3
The hotel is very close to the airport, and the staff is excellent
Michael L. Parovi United Kingdom, 23. lipnja 2014.
Great Location poor reception

The Bar, The room, The Breakfast
7,3
The car pick up from the airport did not happen so we had to get a cab - which is ok for someone who knows what they are doing but is fraught with risks for the uninitiated. The reception staff were apologetic in a process driven sort of way (i.e. standard phrases). Check out was just as cold and processed. I know it is a transit hotel but there are a lot of good hotels in the area so we will definitely not stay there again despite being club carlson gold members. Pity as the bar staff and food were excellent.
Thanuj G. Parovi Sri Lanka, 20. lipnja 2014.
great loction, lovely rooms

loction, lovely rooms, proximity to airport
9
very good
Gurumoorthy R. Poslovni putnici India, 17. lipnja 2014.
Good

Clenliness, good room facilities, good food
4,7
Harold W. Parovi France, 15. lipnja 2014.
A good choice near the airport

Well appointed room, restaurant, airport transfer
10
We were completely satisfied with our stay at this hotel. The room was a good size and was nicely furnished. In the restaurant, the evening buffet was excellent and had a wide variety of choices. Evidently the restaurant has a good reputation because it was full of local people. Our transfer from and to the airport went smoothly.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCRRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - PredvorjeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Rekreacijski sadržajiRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastankeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar


AS-AGWEB-3C03