ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Plaza Delhi

National Highway 8, Zračna luka Indira Gandhi Int'l, New Delhi i NCR, Indija 110037 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Predvorje Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Bazen Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Bazen Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Rekreacijski sadržaji Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitness Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela
Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Restoran Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastanke Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centar Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvorana Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvorana Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Kafić Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i piće Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i piće Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitness Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvorana Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Kuhinja
Područje Zračna luka Indira Gandhi Int'l Broj soba: 261
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 288recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (288)
Razvrstati po:
Tony M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 19. siječnja 2015.
Disappointing service

Proximity to airport; Clean; choice of cuisine
6,3
Disappointing and frustrating. Took over an hour to check-in (no queues) just incompetent staff. Initially given smoking rooms and insisted we be moved. Which took a further 30 mins. Lobby Manager did very little to rectify the situation. Would rather have spent 70% less and gone to a 3 star hotel and had less hassle.
Manish S. Obitelji sa malom djecom India, 17. siječnja 2015.
Breakfast was wonderful

Breakfast, location, staff
7
I felt the room size was smaller although all comforts were provided for. Staff performance was ok, they provided free travel to airport and it is very close to Delhi internation airport approx 15mins drive. Breakfast was wonderful with so much choices. Me and My family enjoyed our stay at Radisson.
Phyllis S. Parovi United States of America, 15. siječnja 2015.
clean, well located hotel for airline traveler.

location (close to both Delhi airports) comfortable rooms and excellent food
10
We used the hotel as lodging before a morning flight leaving the country. It was just what we wanted--clean, comfortable, and a very good dinning room.
Zoya F. Solo putnici United States of America, 11. siječnja 2015.
very good

food . room . server.
9,3
June K. Parovi United Kingdom, 8. siječnja 2015.
Excellent

staff room food
10
We were very pleased with our stay next time we want to stay longer
Hsiung W. Grupe Taiwan, 8. siječnja 2015.
A real 5-star service hotel

food (buffet and lounge a la carte), competent staff, and room
10
I have had my fair share of stays in India, country inn marriot in gurgaon, Radisson Blu new delhi paschim vihar, fairmont in Jaipur, trident in Udaipur, Ranbanka palace in Jodhpur, as well as attending a wedding in Trident Gurgaon, I would say that this one is up to "international" standards. Most of the hotels outside of Delhi, though ranked as a 5 star, do not have staff that are competent enough to be considered as 5 star hotel stafffs. I understand this might be a cultural thing, but besides from trident Gurgaon and this hotel, none of the staffs were able to immediately understand our questions / requests, and provide relevant solutions or help. The buffet lounge was operated very well. Staff were attentive and constantly cleaning up plates, as oppose to some hotels having staff just walking around not really doing anything and dishes are piling up at tables. The only downside would be that it is a bit distant from most of the sightseeing spots within delhi city, and from the vibe of the hotel you can tell they mostly host business travelers, but then again it explains the efficiency of service provided by the hotel. I would love to stay at this hotel again if ever returning back to Delhi.
Hardeep P. Obitelji sa malom djecom Canada, 7. siječnja 2015.
A nice stay

Clean, quite
8,3
Our stay was very nice. The hotel was very clean.
Qingyi L. Poslovni putnici China, 6. siječnja 2015.
good

food,clean
9,7
good
Sabiha F. Obitelji sa odraslom djecom Sri Lanka, 3. siječnja 2015.
A good hotel

Room was fantastic!!
9,3
It was good other than the constant security checking each time we entered the hotel they even looked inside our shopping bags. The hotel staff and the taxi service to airport etc Was fantastic. The rooms were absolute amazing!!
Rajnish S. Obitelji sa malom djecom India, 1. siječnja 2015.
exceptional stay for a week

service, neatness and food - all excellent!
8
very comfortable. all our requests were met. great breakfast spread, personalized attention. felt like being at home. thanks Radisson Blu...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCRRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - PredvorjeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Rekreacijski sadržajiRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Interijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastankeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - KafićRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - KuhinjaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - VrtRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Soba za sastankeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - KafićRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Dvorana za fitnessRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Pub/salonRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Plesna dvoranaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - SadržajiRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - BazenRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Hrana i pićeRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - SadržajiRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - RestoranRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Spa centarRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska sobaRadisson Blu Plaza Delhi New Delhi i NCR - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B05