ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach

Cavelossim Beach, Cavelossim Salcette, South Goa, Cavelossim, Južna Goa, Indija 403731 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska soba Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska soba Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salon Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Kafić Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Restoran Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Restoran Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Bazen Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotela Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Bazen Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Spa centar Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salon Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Noćni klub Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salon Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salon Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salon Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Interijer hotela
Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Recepcija Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotela Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotela Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotela Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotela Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotela Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotela Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska soba Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska soba Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska soba Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Plesna dvorana Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Villa
Područje Cavelossim Broj soba: 132
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 76recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (76)
Razvrstati po:
Joseph B. Solo putnici United Kingdom, 5. siječnja 2015.
Great stay with friendly staff

(1) The staff were excellent (2) The cleanliness was just great (3) Very helpful staff.
8,7
From the moment I arrived to the moment I left the Radisson, the staff were excellent to me. They were always so helpful and pleasant no matter what time of the day. The room was kept immaculate for me, and they always enquired if I required anything else. The restaurant and poolside staff could not be any more helpful than what they were to me and everyone else. The beach was very close by and a short walk, well protected by security. There was no issues regarding security. The hotel put on a superb show and meal for both Xmas and New Year.
Michael G. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 3. siječnja 2015.
Review of stay

food, cleanness and rooms
8,7
It was good, however I did not think some of the staff were as helpful as they could been. Given that it supposes yo be 5 star. Some staff were really helpful but not especially on the front desk. We enquired if they could arrange some train ticket for my family to continue our tour once we had fished our stay at hotel. I felt that staff were very rude and unhelpful . We visited a neighbouring hotel who assisted us and sorted it out for us.
Ritesh D. Parovi India, 13. prosinca 2014.
Comfortable Stay

Staff cooperation, cleanliness, food & dinning
8
I felt just an 5 star property its should be provided more facilities. The main issue which should be addressed are as under: 1. The Radisson is situated at Cavellossim Beach so hotel should be provided atleast sun bath bed along with security should be in place so that hotel guest should avail this bath bed for free of cost. There are 2-3 beach restaurant at beach but they were charging higher amount for giving bath bed. 2. We asked for our airtickets prinouts (2 pages) at reception but they told us its chargeable @ 30 per pages, as an 5 star property and resident guest who were staying hotel at more than 4 days shouldn't behaviour like this. It should be free.
Andrew T. Parovi United Kingdom, 10. studenog 2014.
We love this Place

The staff, the local "to do" things, the food
8,7
We always stay at the Radisson, we love the welcome, the pool, the closeness to the sea, the choice of foods, and the friendly staff. Goa is very special.
Surya K. Obitelji sa malom djecom India, 26. listopada 2014.
Not so great

Food is bad
3
Sanjeev K. Obitelji sa malom djecom India, 1. listopada 2014.
Family Holiday in Goa

Beach, Good food, Location
8
It was a great stay. All hotel staff was very co-operative.
Dharampal S. Solo putnici Singapore, 29. rujna 2014.
Everything Goan - Sun, Sand & Sea!

Cleanliness, Service & Breakfast spread
9,3
I thoroughly enjoyed my stay in Radisson Blu, Cavelossim Beach. The breakfast spread is well-diverse, serving everything familiar in India. The only setback was the laundry turn-around time. Remarkable accommodation - clean & glean the high points! Well-worth.
Reetesh S. Obitelji sa malom djecom India, 14. rujna 2014.
Radisson south goa

Food, Accessibility, staff
9,7
Very good stay, the hotel is located to reach both extremes of north and south goa in lesser time. There are lot of restaurant options near the Radisson (apart from good options in the hotel itself), south goa is very peaceful and far less crowded than north.
Viktorija M. Parovi Lithuania, 12. rujna 2014.
good hotel

great breakfast, clean, good service
9,7
great breakfast, very clean, very good room service, nice beach
Dilip K. Parovi India, 1. rujna 2014.
Mystayatblu

Food, staff courtesy and location
10
Great. No complaints whatsoever!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna GoaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salonRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - KafićRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RestoranRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RestoranRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - BazenRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - BazenRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Spa centarRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salonRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Noćni klubRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salonRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salonRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salonRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Interijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RecepcijaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Plesna dvoranaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - VillaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - BazenRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RestoranRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Predvorje


AS-AGWEB-3A05