Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach

Cavelossim Beach, Cavelossim, Južna Goa, Indija 403731 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salon Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salon Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salon Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salon Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Ulaz Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Plesna dvorana Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Villa Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Bazen Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Restoran Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotela Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotela Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Predvorje Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Restoran Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Restoran Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotela Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska soba
Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Restoran Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Restoran Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska soba Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska soba Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska soba Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Spa centar Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotela Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salon Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska soba Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Restoran Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska soba Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Predvorje
Područje Cavelossim Broj soba: 132

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 86recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (86)
Razvrstati po:
Jamie C. Parovi United Kingdom, 4. siječnja 2016.
Great staff and location

Friendly staff, good pool, good location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Swati M. Parovi India, 26. studenog 2015.
Service and room quality don't match 5-star tag

Breakfast, Housekeeping staff, -
7,3
The best part of the stay has to be the breakfast. Superb range of dishes, and chefs who were interacting with guests to understand what they'd like to have. The meals have to be mentioned as our highlight. We faced quite a few hiccups in the service, which we didn't really expect a 5-star rated hotel to have. Certain staff members went out of the way to help and we're very thankful for their help, but of course, these were problems that shouldn't have existed in a 5 star hotel. The hotel has received our feedback on this which we hope they'd consider for future improvements. I would like to highlight to others considering this hotel to keep aside cash for taxi services. We were unaware of the high rates for service beforehand. While the drivers were wonderful and their service much appreciated, we were just extremely surprised with the cash we had to fork out for a trip to Margaon (city centre) , or even the airport from the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Ujjwal B. Obitelji sa malom djecom India, 15. studenog 2015.
Something is missing

Location is good and the beach. Room is clean.
7
It's a good property to stay, but there is not much resort facility available. The swimming pool is even not of resort standard. Good part is the accessibility to the resort. It's overrated for the facility the resort offers.
Prijavi ovu recenziju
Vinay U. Solo putnici India, 18. svibnja 2015.
Pretty high rated for the service the staff provid

Location, cleanliness
6
For the money paid I think the hotel is overrated the staff were rude and not courteous for a radisson standard. The food quality was bad
Prijavi ovu recenziju
Balaji R. Parovi India, 14. travnja 2015.
a good beach side hotel for a calm peaceful stay

cleanliness , rooms , architecture ..
8,3
it was a very pleasent , calm , peaceful stay at the resort . within walkable range all the good restaurants are available in beach side. it includes shopping areas as well.
Prijavi ovu recenziju
Devinder B. Parovi United Kingdom, 17. ožujka 2015.
impressive

Location, staff and service
8
There was a mixup in the booking but very impressed in the way it was sorted by management (Priyash and Gita). Made our stay very comfortable and stress free.
Prijavi ovu recenziju
Sumit S. Obitelji sa malom djecom India, 5. ožujka 2015.
quality hotel

the staff is very helpful and friendly.
8,7
We had a good stay in Radisson but the only downside we didn't really enjoy food in cavelossim. Had terrible food in one of the shacks at cavelossim beach. But beach is very pretty. If we come next to cavelossim we would rather stay in donna Sylvia. As it looks pretty good, and donna Sylvia's resort tariff is almost half of Radisson. The breakfast at Radisson is amazing.
Prijavi ovu recenziju
Abhijaat S. Obitelji sa malom djecom India, 4. ožujka 2015.
Best beach

Location, deal, colourful villa houses
9
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Joseph B. Solo putnici United Kingdom, 5. siječnja 2015.
Great stay with friendly staff

(1) The staff were excellent (2) The cleanliness was just great (3) Very helpful staff.
8,7
From the moment I arrived to the moment I left the Radisson, the staff were excellent to me. They were always so helpful and pleasant no matter what time of the day. The room was kept immaculate for me, and they always enquired if I required anything else. The restaurant and poolside staff could not be any more helpful than what they were to me and everyone else. The beach was very close by and a short walk, well protected by security. There was no issues regarding security. The hotel put on a superb show and meal for both Xmas and New Year.
Prijavi ovu recenziju
Michael G. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 3. siječnja 2015.
Review of stay

food, cleanness and rooms
8,7
It was good, however I did not think some of the staff were as helpful as they could been. Given that it supposes yo be 5 star. Some staff were really helpful but not especially on the front desk. We enquired if they could arrange some train ticket for my family to continue our tour once we had fished our stay at hotel. I felt that staff were very rude and unhelpful . We visited a neighbouring hotel who assisted us and sorted it out for us.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna GoaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salonRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salonRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salonRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salonRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - UlazRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Plesna dvoranaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - VillaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - BazenRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RestoranRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - PredvorjeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RestoranRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RestoranRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RestoranRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RestoranRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Spa centarRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Pub/salonRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RestoranRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - PredvorjeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RecepcijaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - VrtRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RestoranRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Interijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - BazenRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - VrtRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - BazenRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - UlazRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Eksterijer hotelaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Noćni klubRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Gostinjska sobaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - VrtRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - RestoranRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Južna Goa - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08