Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz

Karl-Liebknecht-Street 32, Mitte, Berlin, Njemačka 10178 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Ulaz Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Eksterijer hotela Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Eksterijer hotela Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Eksterijer hotela Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restoran Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restoran Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restoran Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Apartman Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela
Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Kupaonica Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Kupaonica Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Kupaonica Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Bife
Mjesto: Mitte Broj soba: 337
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 69recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (69)
Chow T. Solo putnici Hong Kong, 10. veljače 2014.
Good location

Easy access to transport, comfortable hotel and nice staff
7,7
Itzik I. Solo putnici Israel, 30. siječnja 2014.
Good location with poor room service

close to the center and for all transportation
6
Justus R. Parovi Germany, 2. siječnja 2014.
Nice hotel, slow service

Location, comfortable room, new facilities
7
There are many hotels near the Ramanda. We choose this hotel due to the lower price and we weren't disappointed. It was clean, comfortable and quiet. My only complaint about this hotel was that the check-in took far too long and the queue was very long even with two people working.
Chatchawat K. Poslovni putnici Thailand, 17. prosinca 2013.
good location, near good restuarant and attraction

location, price, room comfort
7,7
good location, not far from train station and metro. near shppoing area and many attractions are located in walkable distance
Harry W. Parovi United Kingdom, 10. prosinca 2013.
Berlin - great for a break

Staff, transport links, location
9,7
Great location with excellent transport links. Staff very friendly and hotel very comfortable. Even though the breakfast room was very busy the buffet was always fully stocked with a wide variety of hot and cold dishes. Great value all round.
Elin L. Obitelji sa malom djecom Sweden, 7. studenog 2013.
Nice and clean hotel. Good restaurant.

Breakfast
8,3
Gopalakrishnan K. Poslovni putnici India, 10. rujna 2013.
Overall good

Location,East to acces local transport, resturant around
7,7
Everything was ok. I booked for 2 rooms and my collegue could not join me and asked for canellation. The hotel coiud not pay me the cancllation refund since it is booked through online.
Timo B. Parovi Finland, 5. kolovoza 2013.
Nice quite new hotel with good location

easy access from the airport, new hotel, central location
8
First time in Berlin. This quite new looking hotel had a very easy access from the airport by bus, central location so easy access to nightlife, shopping, sightseeing etc. Room was big enough but did not have minibar which was a disappointment. I did not try the restaurant so no comment on that. Staff was ok too.
Li S. Parovi Hong Kong, 2. kolovoza 2013.
OK But no coffee maker

Spa Restaurant vicinity to public transport
6
I would choose to stay in H2 or Park Inn Cheaper and it provides breakfast free of charge And it takes a 15 minute walk to the major attractions If I live in Radisson. No need to walk too much,
Peggy P. Parovi Australia, 31. srpnja 2013.
the location was great. very easy to get around.

clean. safe. location
6,7
It was ok. But there were no internet provided in the room was a disappointment. Our check in staff was not very friendly. Did not explain much to us. Location of the hotel itself is very good.very easy to get to the train station. and there are large shopping mall around.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz BerlinRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - UlazRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Eksterijer hotelaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Eksterijer hotelaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Eksterijer hotelaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestoranRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestoranRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestoranRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - ApartmanRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - KupaonicaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - KupaonicaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - KupaonicaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - BifeRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - BifeRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Rekreacijski sadržajiRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Rekreacijski sadržajiRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Dvorana za fitnessRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Soba za sastankeRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Soba za sastankeRamada Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C03