Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ramada Hotel Berlin Mitte

Chausseestreet 118-120., Mitte, Berlin, Njemačka 10115 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Interijer hotela Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastanke Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Restoran Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Restoran Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Bife Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Recepcija Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Kupaonica Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba
Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Kupaonica Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Spa centar Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Pub/salon Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Ulaz
Područje Mitte Broj soba: 145

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 51recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (51)
Razvrstati po:
Ashik M. Obitelji sa odraslom djecom India, 26. prosinca 2015.
Good clean comfortable hotel

Cleaning location parking
8,3
Prijavi ovu recenziju
An H. Grupe Norway, 26. listopada 2015.
Scam, tried to charge 600 euro extra.
2
Worst experience ever, try to scam when i payed 850 euro for 4 days, when we checked out they demanding 600 euro in cleaning expences. And they threatned with calling the police, i told them to call the police and they said they dont have the time to show up. The reason for extra cleaning expences they said we didnt fix our beds. They said its not the cleaning personal responsibility.
Prijavi ovu recenziju
David M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 27. rujna 2015.
Couple nights in Berlin

Location, location, location! It's right next to 2 different team stops and the U-bahn. It is right next to a grocery store. Only minutes walking to a ton of good restaurants and close to Brandenburg
9
The hotel was quite comfy and accommodated the 4 of us in one room pretty well. The location was fantastic for sight seeing and dining. It was a bit far if you are in Berlin to go to the club scene. The only thing we didn't do was eat in the hotel so I can't review the food here so I left it neutral at a 3. Otherwise I would definitely stay here again!
Prijavi ovu recenziju
Perla A. Obitelji sa odraslom djecom Israel, 1. rujna 2015.
enjoed staying

a very good location, wide and clean room, nice staff
8,7
we enjoed our stay. we stayed for 7 nights and every day came back at noon to a clean room. it was clise to a lot of main attractions by walk.
Prijavi ovu recenziju
Pei A. Grupe United Kingdom, 30. kolovoza 2015.
Ramada Mitte Berlin Rating

Good location, big rooms, clean
8,3
Prijavi ovu recenziju
Kwong Y. Grupe Hong Kong, 1. kolovoza 2015.
An excellent hotel

Location, cleanliness and reasonable room price
10
It was really an excellent hotel for us in our Berlin trip. It just a 5 minutes walk to the subway. And the staff were very nice and polite.
Prijavi ovu recenziju
Joern W. Parovi Germany, 2. siječnja 2015.
Not a good value for money

Location was good
6
Prijavi ovu recenziju
David T. Parovi United Kingdom, 29. prosinca 2014.
Decent Hotel

Breakfast, Location, Facilities
6,3
Enjoyed our stay at the Ramada Hotel, the room was well equipped and the breakfast was excellent. Location was fine - We were able to walk to the major attractions.
Prijavi ovu recenziju
Jennie K. Parovi United Kingdom, 17. studenog 2014.
Travel Trip

Location
8,3
Prijavi ovu recenziju
Bernd J. Grupe Germany, 21. rujna 2014.
lousy performance of staff in the restaurant /bar

location, reliability of cleaning staff, friendlyness of lobby staff
7,7
breakfast (until 11 am) : 15 Euro per person x 2 for me and my wife staff unfriendly, buffet average, coffee request at 11.01 was denied in an extremely unfriendly manner, coffee machine was switched off immediately bar: Saturday night bar was closed at 12.00 midnight, because the night before the staff had to work until 4 am ?!????? I met old friends whom I did not see for 26 years. The closure of the bar was unfortunate and killed the night, i.e. interesting conversations were shut down.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Eksterijer hotelaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Interijer hotelaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RestoranRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RestoranRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - BifeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RecepcijaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - KupaonicaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - KupaonicaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Spa centarRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Pub/salonRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03