ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ramada Hotel Berlin Mitte

Chausseestreet 118-120., Mitte, Berlin, Njemačka 10115 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Eksterijer hotela Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Ulaz Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Sadržaji Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Sadržaji Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Sadržaji Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Sadržaji Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Predvorje Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Restoran Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Restoran Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Restoran
Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Bife Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Hrana i piće Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Hrana i piće Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Pub/salon Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Pub/salon Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Spa centar Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastanke Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastanke Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastanke Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastanke Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastanke Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastanke
Područje Mitte Broj soba: 145
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 37recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (37)
Razvrstati po:
Joern W. Parovi Germany, 2. siječnja 2015.
Not a good value for money

Location was good
6
David T. Parovi United Kingdom, 29. prosinca 2014.
Decent Hotel

Breakfast, Location, Facilities
6,3
Enjoyed our stay at the Ramada Hotel, the room was well equipped and the breakfast was excellent. Location was fine - We were able to walk to the major attractions.
Jennie K. Parovi United Kingdom, 17. studenog 2014.
Travel Trip

Location
8,3
Bernd J. Grupe Germany, 21. rujna 2014.
lousy performance of staff in the restaurant /bar

location, reliability of cleaning staff, friendlyness of lobby staff
7,7
breakfast (until 11 am) : 15 Euro per person x 2 for me and my wife staff unfriendly, buffet average, coffee request at 11.01 was denied in an extremely unfriendly manner, coffee machine was switched off immediately bar: Saturday night bar was closed at 12.00 midnight, because the night before the staff had to work until 4 am ?!????? I met old friends whom I did not see for 26 years. The closure of the bar was unfortunate and killed the night, i.e. interesting conversations were shut down.
Zixiang F. Poslovni putnici Singapore, 19. svibnja 2014.
Stay was pleasant

Customer service was polite, room was clean, great location
8
Took a little longer to check-in but it was okay since the customer service officer was polite. Clean rooms, great location, no complaint.
Zixiang F. Poslovni putnici Singapore, 19. svibnja 2014.
Great stay

Great location, affordable price, clean room
8
Kheng C. Poslovni putnici Malaysia, 18. ožujka 2014.
Clean and value for money hotel

Clean, centrally located and friendly staff
7
I only stay for 2 days in this hotel, the room is small but clean and neat. There are road construction in front of the hotel and give some inconvenient due to road closure, anyway it is still short walking to the nearest train station. Remember to buy tourist card at 18.50 Euro when you arrive the main station so you can travel unlimited entire Berlin with train and bus with this card.
Fah K. Grupe Thailand, 6. siječnja 2014.
Nice hotel but reception staffs should be improved

1.Not far from underground train 2.clean room&nice bathroom 3.nice breakfast
7,7
Room is comfortable. Nice breakfast, variety of food but service of staffs should be improved. Hotel should inform customer clearly about car park fee in the beginning.
Yuen L. Grupe Hong Kong, 2. kolovoza 2013.
Nice and convenient hotel

Location, clean, convenient transport
9,3
It is a good hotel. Very near to the subway so easily accessible to major attractions. No wifi at room but free at the lobby. Air-conditioned. I will recommend the stay here.
Chong P. Grupe Malaysia, 13. srpnja 2013.
great location, nice facilities, clean rooms

easy access to public transport, sauna room, clean and big rooms with a clean bathroom
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ramada Hotel Berlin Mitte BerlinRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Eksterijer hotelaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - UlazRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - SadržajiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - SadržajiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - SadržajiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - SadržajiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - PredvorjeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RestoranRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RestoranRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RestoranRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - BifeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Hrana i pićeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Hrana i pićeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Pub/salonRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Pub/salonRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Spa centarRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Soba za sastankeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - KupaonicaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - KupaonicaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska sobaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07