Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ramada Jumeirah Hotel

Al Mina Road, Bur Dubai, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bazen Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Restoran Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Restoran Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bazen Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bazen Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Dvorana za fitness Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Spa centar Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Predvorje Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bazen Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bife Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Restoran Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Eksterijer hotela Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Restoran
Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Spa centar Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Predvorje Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Spa centar Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastanke Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bife Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastanke Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bazen Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bazen Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastanke
Područje Bur Dubai Broj soba: 252

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 509recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (509)
Razvrstati po:
Alex M. Solo putnici United Kingdom, 25. lipnja 2015.
Excellent value for money

Room size, standard, cleanliness
9,3
Cannot fault it at all and very cheap (maybe due to Ramadan, not sure)
Marco C. Poslovni putnici Italy, 24. lipnja 2015.
one of best hotel in Dubai, not expensive,

confort , staff, food
9,7
best relaxing
Salim B. Parovi Oman, 18. svibnja 2015.
Great location

The staff are very helpful and the location is great easy access to all malls and places of interest
3,3
Very comfortable stay
Tanzeem T. Poslovni putnici India, 30. travnja 2015.
Nice hotel

Location, room ,lobby
4
Comfortable
Mohammad S. Solo putnici United Kingdom, 28. travnja 2015.
Amazing

Everything
10
Very good
Saadeh A. Parovi United Arab Emirates, 7. travnja 2015.
There was no Hot water. We had to call on the room

Location and Valet Parking
4,7
I could not get hot water. Mainatance came in and they mentioned that you have to run all of the amenities in the room for almost 10 minutes to start getting the hot water which was not very smart and not very environmentally acceptable. The next morning I had to do the same thing but the water was not hot enough. I think with a bit of care it could be a good place for a long term stay.
Richard E. Parovi United Kingdom, 28. veljače 2015.
A pleasant stay

Buffet breakfast; airport transfer; free shuttle to beach and Malls
7,3
Comfortable. Very spacious room with a lovely bathroom. Staff attentive and courteous.
Shujauddin A. Grupe Kuwait, 22. veljače 2015.
Personal

Cleanliness, Surroundings are quiet, Staff friendliness
8
All was OK except that connectivity esp Internet Connectivity was poor in my room 453 during 20-02-2015 to 22-02-2015
Mohd A. Solo putnici Saudi Arabia, 14. veljače 2015.
amazing stay

room standard size and comfortable furniture
7,7
It's a pleasure to stay in Ramada hotels I really like all Ramada sander. I have been in Ramada in different location in dubai found them exactly what I thought.
Hachem E. Poslovni putnici Lebanon, 11. veljače 2015.
Fair stay in ramada

Room is comfort, furniture is nice
7
My stay was very short and i had to travel the next fay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ramada Jumeirah Hotel DubaiRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - Dvorana za fitnessRamada Jumeirah Hotel Dubai - Spa centarRamada Jumeirah Hotel Dubai - PredvorjeRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - BifeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - Eksterijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - Spa centarRamada Jumeirah Hotel Dubai - PredvorjeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Spa centarRamada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastankeRamada Jumeirah Hotel Dubai - BifeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastankeRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastankeRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - KupaonicaRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - RecepcijaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Pub/salonRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - Eksterijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Dvorana za fitnessRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04