Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ramada Jumeirah Hotel

Al Mina Road, Bur Dubai, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Restoran Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Interijer hotela Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Eksterijer hotela Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Dvorana za fitness Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bazen Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastanke Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastanke Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Plesna dvorana Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Pub/salon Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Pub/salon Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Pub/salon
Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Interijer hotela Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Interijer hotela Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Interijer hotela Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Restoran Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Restoran Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bazen Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bazen Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Dvorana za fitness Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Predvorje Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bazen Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba
Područje Bur Dubai Broj soba: 252

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 536recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (536)
Razvrstati po:
Telge N. Solo putnici Australia, 3. siječnja 2016.
Try to avoid if possible!
4,7
Average experience. I booked the hotel Agoda and at check-in I was told they have no reservation for me despite me having a confirmation from Agoda. They were not helpful at least to ring Agoda to find out and at 11 pm in the night I was left for my own devices to sort out the bungle. When I rang Agoda their automated message confirmed my reservation so I believe this is the hotel's mistake to ignore it. Only the butler provided a 5 star service. Room temperature coffee was served from the machine on 2 consecutive occasions, not sure if it is a common drink in that part of the world!
Prijavi ovu recenziju
Reuben H. Solo putnici United Kingdom, 17. prosinca 2015.
Good stay! Helpful staff

Nice rooms, good location for airport and great staff
9
Really good stay only stayed for one night and arrived very early but the staff were extremely helpful
Prijavi ovu recenziju
Abdullah A. Grupe Saudi Arabia, 7. studenog 2015.
I don't have any subject for this matter

location staff and the cleaning
6,3
Prijavi ovu recenziju
Shripal L. Poslovni putnici India, 27. listopada 2015.
Good Hotel for business stay

Food proximity to business district and cleanlineas
9,3
Prijavi ovu recenziju
Abdulrahman A. Parovi Oman, 25. listopada 2015.
Wonderful hotel

Wonderful hotel
10
Wonderful
Prijavi ovu recenziju
Sameera J. Poslovni putnici Pakistan, 23. listopada 2015.
Ramada jumeirah hotel a place to stay ;)

Ambiance, beautiful rooms and friendly staff
10
It was good and specially location
Prijavi ovu recenziju
Mousa A. Poslovni putnici Kuwait, 13. listopada 2015.
OK

Big, comfort and good price.
8,3
It's nice, but it's 1st time I visit hotel charge 5 AED as delivery charge if you order something!!! Then why they take 10% for service charge?
Prijavi ovu recenziju
Erica B. Solo putnici India, 11. listopada 2015.
Thumbs Up!

Friendly Staff, Beautiful Property, Super clean
9,7
Prijavi ovu recenziju
Sharon L. Parovi Philippines, 12. rujna 2015.
Excellent stay at Ramada Jumeirah Hotel... 😊👍

Good location, Excellent Staff Service and Very accomodating,surely a relaxable place...
9,3
Excellent stay and i am going back again...👍😊
Prijavi ovu recenziju
Prabha J. Obitelji sa malom djecom Australia, 9. rujna 2015.
Expensive breaky

Clean, lovely staffs
5,7
It was good thought I wish breaky was included in the price because we paid AUD$90 for our breaky. We couldn't go anywhere out as everything is far and so hot.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ramada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Interijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Eksterijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Dvorana za fitnessRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastankeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastankeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Plesna dvoranaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Pub/salonRamada Jumeirah Hotel Dubai - Pub/salonRamada Jumeirah Hotel Dubai - Pub/salonRamada Jumeirah Hotel Dubai - Interijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Interijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Interijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - Dvorana za fitnessRamada Jumeirah Hotel Dubai - PredvorjeRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - BifeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - Eksterijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - PredvorjeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastankeRamada Jumeirah Hotel Dubai - BifeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastankeRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastankeRamada Jumeirah Hotel Dubai - KupaonicaRamada Jumeirah Hotel Dubai - RecepcijaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Pub/salonRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - Eksterijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Dvorana za fitnessRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Pub/salonRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Eksterijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Eksterijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08