Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ramada Jumeirah Hotel

Al Mina Road, Bur Dubai, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 548recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (548)
Razvrstati po:
Mervat Z. Poslovni putnici United Arab Emirates, 14. travnja 2016.
perfect
6,7
comfortable
Prijavi ovu recenziju
Mervat Z. Poslovni putnici United Arab Emirates, 13. travnja 2016.
perfect
6,7
comfortable
Prijavi ovu recenziju
Zulfiqar K. Parovi United States of America, 20. ožujka 2016.
Good value for Money

Price, price and price
8,7
Prijavi ovu recenziju
Mohammed A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 16. ožujka 2016.
Nice stay

Location, comfort, food, internet access
9
It was very nice stay. The hotel is perfect and the staff was very friendly. Internet access was fast and available in all hotel areas. Breakfast was very good.
Prijavi ovu recenziju
Mervat Z. Poslovni putnici United Arab Emirates, 2. ožujka 2016.
fantastic
6,7
Luxurious stay
Prijavi ovu recenziju
Dharitri D. Parovi India, 29. veljače 2016.
Loved the experience
6,3
Dubai was even more wonderful because of our stay in Ramada! Courteous, friendly staff and good food!
Prijavi ovu recenziju
Rasool H. Solo putnici Bahrain, 12. veljače 2016.
A perfect place to stay..

Friendly staff... clean rooms.. nice area
9,3
I have been visiting dubai 7 or 8 times a year and for the last 5 years I have always stayed at Ramada jumerirah hotel so that explains all about it .. I always recommend it
Prijavi ovu recenziju
Emad A. Parovi Saudi Arabia, 30. siječnja 2016.
Good hotel 👌🏻
6
Everything was perfect the hotel is awesome and The location is perfect Near to Dubai mall , I Recommend that's hotel
Prijavi ovu recenziju
Telge N. Solo putnici Australia, 3. siječnja 2016.
Try to avoid if possible!
4,7
Average experience. I booked the hotel Agoda and at check-in I was told they have no reservation for me despite me having a confirmation from Agoda. They were not helpful at least to ring Agoda to find out and at 11 pm in the night I was left for my own devices to sort out the bungle. When I rang Agoda their automated message confirmed my reservation so I believe this is the hotel's mistake to ignore it. Only the butler provided a 5 star service. Room temperature coffee was served from the machine on 2 consecutive occasions, not sure if it is a common drink in that part of the world!
Prijavi ovu recenziju
Reuben H. Solo putnici United Kingdom, 17. prosinca 2015.
Good stay! Helpful staff

Nice rooms, good location for airport and great staff
9
Really good stay only stayed for one night and arrived very early but the staff were extremely helpful
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Eksterijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - ApartmanRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gostinjska sobaRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - Spa centarRamada Jumeirah Hotel Dubai - Dvorana za fitnessRamada Jumeirah Hotel Dubai - BazenRamada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastankeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastankeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastankeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Plesna dvoranaRamada Jumeirah Hotel Dubai - Pub/salonRamada Jumeirah Hotel Dubai - Interijer hotelaRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - Dvorana za fitnessRamada Jumeirah Hotel Dubai - PredvorjeRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - BifeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Soba za sastankeRamada Jumeirah Hotel Dubai - KupaonicaRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestoranRamada Jumeirah Hotel Dubai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07