Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ramada Phuket Southsea

204 Karon Road,Muang District, Karon, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : South Sea Karon Phuket
Ramada Phuket Southsea Phuket - Ulaz Ramada Phuket Southsea Phuket - Predvorje Ramada Phuket Southsea Phuket - Predvorje Ramada Phuket Southsea Phuket - Predvorje Ramada Phuket Southsea Phuket - Predvorje Ramada Phuket Southsea Phuket - Predvorje Ramada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska soba Ramada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska soba Ramada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska soba Ramada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska soba Ramada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska soba Ramada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska soba Ramada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska soba Ramada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska soba Ramada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska soba Ramada Phuket Southsea Phuket - Sadržaji
Ramada Phuket Southsea Phuket - Sadržaji Ramada Phuket Southsea Phuket - Restoran Ramada Phuket Southsea Phuket - Sadržaji Ramada Phuket Southsea Phuket - Sadržaji Ramada Phuket Southsea Phuket - Sadržaji Ramada Phuket Southsea Phuket - Soba za sastanke Ramada Phuket Southsea Phuket - Soba za sastanke Ramada Phuket Southsea Phuket - Sadržaji Ramada Phuket Southsea Phuket - Dvorana za fitness Ramada Phuket Southsea Phuket - Bazen Ramada Phuket Southsea Phuket - Bazen Ramada Phuket Southsea Phuket - Bazen
Područje Karon Broj soba: 152
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 284recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (284)
Razvrstati po:
Khamsone S. Parovi Laos, 26. svibnja 2015.
Nice staff but a bit over rate

Near the Karon beach, nice staff and quiet
6,7
it was very quiet maybe due to low season and rainy. Hotel facilities are limited, buffet bteakfast very basic. If you are looking a beach hotel with some facilities, nearby Movenpick hotel maybe better for a liitle more rate. You may also find similar quality hotels nearby
Prijavi ovu recenziju
Saadur R. Poslovni putnici India, 24. svibnja 2015.
Good stay

good people
6
I was expecting the service and facilities as other ramada hotel but not get at my expectation ....
Prijavi ovu recenziju
Nicola W. Solo putnici Switzerland, 19. veljače 2015.
Good 3 star hotel

Location, good breakfast, cleanliness
7,7
Overall a good stay. Cons were very poor wifi bandwith and the lack of a pool policy. People were reserving the pool chairs very early in the morning and not showing up for hours till midday/afternoon. The hotel needs a policy and remove items from chairs if not used for an hour.
Prijavi ovu recenziju
Dinesh C. Solo putnici Malaysia, 27. siječnja 2015.
Wonderful anniversary stay

Friendly and helpful staff, perfect location
7,7
My husband and I went on our 2nd wedding anniversary and checked-in the day before. On the day of our anniversary, the staff helped my husband surprise me with a bouquet of flowers just after their morning 'fruit basket delivery', it was sweet. Then we went out for the day and when we got back to the room after lunch, there were flowers and towels folded in the form of swans on the bed, it was so beautiful! Room service menu looked good but the actual product was not very good, it was tolerable but after the one time, we always ate out. Location of this hotel is amazing, right across the street from the beach, plenty restaurants nearby (some reasonably priced, some not so but all very tasty). Make sure you try the pad thai (noodles) at 'The Pad Thai' restaurant, it is a small unassuming place but the pad thai there is really the best. Also, do not forget to try the Mango Stick Rice (dessert)!
Prijavi ovu recenziju
Alexandru N. Parovi Romania, 29. prosinca 2014.
Good experience

Location
7
Good hotel in term of location.
Prijavi ovu recenziju
Pimchanok S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 26. prosinca 2014.
nice hotel, and location

location, pool, clean
8,3
very nice hotel. clean, good pool,, great location, walk across to Karon Beach, at night so many shops and restaurants.
Prijavi ovu recenziju
Lynne C. Solo putnici Australia, 24. prosinca 2014.
Great stay, ticked all the boxes.

Friendly & helpful staff; great pool.
9,7
Prijavi ovu recenziju
Chen F. Obitelji sa malom djecom China, 18. prosinca 2014.
Nice stay

Reception
7
Ok. Nice n quiet. Beach jus across road.
Prijavi ovu recenziju
Chen F. Obitelji sa malom djecom China, 18. prosinca 2014.
So so only

Reception staffs were OK, cannot say so for restaurant staffs. Many houseflies @restaurant. Location near beach is the only good point.
6,3
Just Ok.
Prijavi ovu recenziju
Minseon P. Grupe South Korea, 12. listopada 2014.
very good

kind, clean, good location
10
search in Agoda Site
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ramada Phuket Southsea PhuketRamada Phuket Southsea Phuket - UlazRamada Phuket Southsea Phuket - PredvorjeRamada Phuket Southsea Phuket - PredvorjeRamada Phuket Southsea Phuket - PredvorjeRamada Phuket Southsea Phuket - PredvorjeRamada Phuket Southsea Phuket - PredvorjeRamada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska sobaRamada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska sobaRamada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska sobaRamada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska sobaRamada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska sobaRamada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska sobaRamada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska sobaRamada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska sobaRamada Phuket Southsea Phuket - Gostinjska sobaRamada Phuket Southsea Phuket - SadržajiRamada Phuket Southsea Phuket - SadržajiRamada Phuket Southsea Phuket - RestoranRamada Phuket Southsea Phuket - SadržajiRamada Phuket Southsea Phuket - SadržajiRamada Phuket Southsea Phuket - SadržajiRamada Phuket Southsea Phuket - Soba za sastankeRamada Phuket Southsea Phuket - Soba za sastankeRamada Phuket Southsea Phuket - SadržajiRamada Phuket Southsea Phuket - Dvorana za fitnessRamada Phuket Southsea Phuket - BazenRamada Phuket Southsea Phuket - BazenRamada Phuket Southsea Phuket - BazenRamada Phuket Southsea Phuket - BazenRamada Phuket Southsea Phuket - PlažaRamada Phuket Southsea Phuket - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05