Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rambutan Lovina Hotel

Lovina, Po Box 195, Singaraja, Lovina plaža, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rambutan Lovina Hotel Bali - Restoran Rambutan Lovina Hotel Bali - Bazen Rambutan Lovina Hotel Bali - Bazen Rambutan Lovina Hotel Bali - Okružje Rambutan Lovina Hotel Bali - Okružje Rambutan Lovina Hotel Bali - Bazen Rambutan Lovina Hotel Bali - Bazen Rambutan Lovina Hotel Bali - Apartman Rambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotela Rambutan Lovina Hotel Bali - Gostinjska soba Rambutan Lovina Hotel Bali - Bazen Rambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotela Rambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotela Rambutan Lovina Hotel Bali - Gostinjska soba Rambutan Lovina Hotel Bali - Gostinjska soba Rambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotela
Rambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotela Rambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotela Rambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotela Rambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotela Rambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotela Rambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotela Rambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotela Rambutan Lovina Hotel Bali - Vrt Rambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotela Rambutan Lovina Hotel Bali - Vrt Rambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotela Rambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotela
Područje Lovina plaža Broj soba: 24
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 145recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (145)
Razvrstati po:
Allison W. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 11. srpnja 2014.
Relaxing and lovely surroundings

Varied breakfasts. Swimming pools and loved the gardens
8
Staff were great and friendly.
Raymond B. Parovi Australia, 6. srpnja 2014.
Relaxing and peaceful

Location,the rooms and the gardens
8
Easy check in and was very happy with the second floor room we were given, nice pool and grounds, and friendly manager owner, will stay longer next time.
Annette H. Grupe United States of America, 1. srpnja 2014.
Richard and Tini are wonderful hosts

Loved the warm welcome , pools and gardens and family focus
7,3
Ai L. Grupe Singapore, 21. lipnja 2014.
Adventure packed! Very warm and friendly locals :)

Fast check in and out, clean room, quiet
7,3
It was value for money and the check in and out time was super efficient. Staff was friendly and helpful. The room was clean and spacious.
Alison B. Solo putnici United States of America, 20. lipnja 2014.
Great hotel close to the beach

Helpful staff - quiet surroundings - close to beach
8,7
Rambutan is a great find close to the beach and restaurants, yet tucked away so it is quiet at night. The staff was friendly and helpful, especially Ketut at the front desk who ensured my room was satisfactory and assisted me with any questions I had and in making arrangements. The surroundings are beautiful and the breakfast more than adequate. I would stay there again.
Palita S. Parovi Thailand, 31. svibnja 2014.
near beach , beautiful hotel but too dark

banana,pool,friendly reception
8
Sharon L. Parovi Malaysia, 12. svibnja 2014.
Excellent, good staff service

Good service, nice environment surroundings in hotel ground, good room Balinese feel
7,3
Good, wish to stay longer. We arrived at 12.30am and the staff was there to wait for us and send us to our room. Breakfast should be improved though.
Karyn B. Parovi Australia, 28. travnja 2014.
Very peacefull

Two lovely pools, very quite, Friendly staff
8,3
We were there in April and had a deluxe room which was room number 101, it was down the back away from any foot trafic etc, but you were still close to the pool, bar etc. Rooms could be updated a bit, but still ok. Aussie guy owns it, and him and his wife are very nice.
Hsiu W. Solo putnici Taiwan, 22. travnja 2014.
bowwow

nice pool , nice room , nice breakfast near the swimming pool
10
we arrive at 11:30 at the night,they even help us buy the dinner and smiling. it's the best hotel that i ever stay,cheap price and good quality room,lt's really relax there,big pool and breakfast by the pool. close to see the dolphine at the moraing.
Anders J. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 18. travnja 2014.
Very nice hotel with a fantastic garden, good rest

Very friendly staff, beautiful room and bathroom.
10
We were upgraded to a superior room, a very nice room. Nice pool and garden. The staff took very good care of us.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rambutan Lovina Hotel BaliRambutan Lovina Hotel Bali - RestoranRambutan Lovina Hotel Bali - BazenRambutan Lovina Hotel Bali - BazenRambutan Lovina Hotel Bali - OkružjeRambutan Lovina Hotel Bali - OkružjeRambutan Lovina Hotel Bali - BazenRambutan Lovina Hotel Bali - BazenRambutan Lovina Hotel Bali - ApartmanRambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Gostinjska sobaRambutan Lovina Hotel Bali - BazenRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Gostinjska sobaRambutan Lovina Hotel Bali - Gostinjska sobaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - VrtRambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - VrtRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Gostinjska sobaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - BazenRambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - KupaonicaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Gostinjska sobaRambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Spa centarRambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Eksterijer hotelaRambutan Lovina Hotel Bali - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C03