Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ravenala Resort

White-Beach Saavedra, Moalboal, Moalboal, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Kupaonica Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Kupaonica Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Kupaonica Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba
Ravenala Resort Moalboal - Kupaonica Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Gostinjska soba Ravenala Resort Moalboal - Pogled Ravenala Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Ravenala Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Ravenala Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Ravenala Resort Moalboal - Kafić Ravenala Resort Moalboal - Restoran
Područje Moalboal Broj soba: 10

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 25recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (25)
Razvrstati po:
Tamas D. Parovi Hungary, 3. srpnja 2015.
perfectly peaceful place

friendly staff, traditional design, comfortable accomodation
9,7
Prijavi ovu recenziju
Letitia W. Parovi China, 21. veljače 2015.
A pleasant stay

Beach & services
7,3
Pleasant
Prijavi ovu recenziju
Digi-Ana S. Parovi Philippines, 17. studenog 2014.
Overrated private beach

Private, quiet and secluded
6
The ravenala is a secluded resort with hammocks and lounge chairs in front of the rooms. The rooms are facing the garden, then the beach, so you don't really see the beach in front of your room. When we arrived, there was no reception area, but were greeted by a friendly staff. I booked a room with 2 single beds but was given a matrimonial bed instead, so I asked the staff to change rooms, so we had to wait for another hour. The room we were brought into was a little bit old and outdated, good thing the airconditioner worked well than the previous room. When we left at 5 am the next day, they just told us to leave the room key in our room. I believe there are a lot of resorts that are better with the price we paid.
Prijavi ovu recenziju
Berge O. Poslovni putnici France, 11. svibnja 2014.
calma calma

close to the beach = perfect
5,7
good.
Prijavi ovu recenziju
Moustapha H. Obitelji sa malom djecom France, 6. svibnja 2014.
A little piece of heaven

Great service, clean bungalow, clean and quiet beach
10
Great service with friendly staff and owner which makes you feel at home, clean and well decorated/furnished bungalows (cleaned everyday, towels replaced), comfortable bed, clean and quiet beach (beach cleaned by hotel staff everyday), nice garden, nice food, wifi access. Very relaxing place.
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey M. Solo putnici Australia, 3. veljače 2014.
Fantastic, beautiful place, great people.

Nice beach, nice garden, great people (staff and guests)
9
Peaceful, nice beach, nice garden, super friendly and helpful staff, everybody is so nice! I will definitely return. Prices COULD be a little lower, but it's still great value compared to similar places in other countries.
Prijavi ovu recenziju
Paul E. Parovi Australia, 17. studenog 2013.
Can't say I'm impressed. Too isolated.

The peaceful surroundings. Unlike many others, this Resort did actually have a rough, but Sandy Beach. The quaint Cottages in the Garden setting.
5,7
Just ok. I definitely wouldn't be rushing back there. The Internet was hopeless and if you wanted anything special, you had to take the 7 Klm trip in an expensive tri-cab, back to Moalboal. The local Tri-cab Drivers charge Foreigners 250% more !! Also beware of the Beach with children. There's a slight Rip in the Water, and the large, hard broken Shells, will hurt your feet.
Prijavi ovu recenziju
Henry S. Parovi United Kingdom, 15. listopada 2013.
brilliant place

superb location for snorkelling off the beach. wonderful coral and fish, turtles.
10
perfect place lovely staff wonderful holiday we shall return
Prijavi ovu recenziju
Chalito J. Solo putnici Philippines, 29. srpnja 2013.
Relaxing

Close to the beach, good staff, quiet.
8
I wanted to escape the city life and go somewhere remote. This is exactly what i got. I wanted to do some water sports but unfortunately it wasn't offered during off peak.
Prijavi ovu recenziju
Wen K. Solo putnici Malaysia, 15. srpnja 2013.
friendly staff but the choices for food is less

near to beach, staff is superb, quiet surrounding
7,3
Totaly relax but the choices for food in the resort itself is very limited. The dinning place of the hotel itself can be further improve.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ravenala Resort Moalboal - KafićRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - KupaonicaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - KupaonicaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - KupaonicaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - KupaonicaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - Gostinjska sobaRavenala Resort Moalboal - PogledRavenala Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiRavenala Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiRavenala Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiRavenala Resort Moalboal - KafićRavenala Resort Moalboal - RestoranRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - PlažaRavenala Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiRavenala Resort Moalboal - Spa centarRavenala Resort Moalboal - Igralište za golfRavenala Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiRavenala Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiRavenala Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiRavenala Resort Moalboal - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01